Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és az 50-esbe nem tudjátok mien a gyári akksi? mer nekem per pill egy 4 amperes van...........
jah nekem meg vizsga előtt egy nappal szállt le a lánc róla....tiszta para volt h nem tudok majd vizsgázni...aztán adtak egy 150-est de a másikat megcsin vizsgára az oktatom rendi volt ...
Hehe én TS MZ vizsgáztam.... Meg azon ment a gyakorlás, már ha beindult.. Merthát a 10 városi órából vezettem kb 5-öt, 2-3 * nem sikerült életet lehelni a TS-be, így volt, hogy 250-es ETZ -t vezettem, első fék nélkül, mert nem volt benn olaj, és a hátsó kerékbe akkora 8-as volt, hogy 50 nél többel nem volt egészséges haladni vele :)
Hja, a TS-essel egyszer megpróbáltunk ketten menni végig a rutinpályán... Kiengedtem a kuplungot, lehörgött, azthittem ott leheli ki a lelkét... De neeem aztán magához tért.. Igaz, utána-elötte is úgy ment csak, hogy amint megmozdult a motor, behúztad a kuplungot, metúráztattad, mert ha nem, lehörgött, és tuti megbuksz, ha ledöglik a motor a rutinpálya 4. méterénél :)
Szép estét!!! Nekem elég tréé napom volt.... Ez a hülye eső is esik...
Háát elvileg asszem lehet.. Legalábbis az RX -eken va, bár lehet, hogy az már 122-es.. CSak az a baj, hogy ki kell cserélni nemscak a kuplungfedelet, hanem a középső blokköntvényt is (amitmeg párban illik, és különbenis, a motorszám a bal oldaliban van) Szóval nagy macera!
Az akkuhoz meg annyit, hogy 9Ah-s kell bele, és jó lesz, nem kell ilyen spéci cucc...
Én is robeszakkuval vettem a motort, aztán 2 hét múlva már nem indult el... Jött a töltögetés hetete, majd tavasszal egy új Varta (ősszel vettem) aztán a Varta 4 év szolgáat után tavaly tavasszal lett száműzve. Nagyvason 5100 Ft-ért találtam akkut, eddig bevállt.
Hümm a 127 -es blokk bal kihajtásos? Épp ajálgatni akartam, hogy Keszthely környékén, és pesten szívesen kölcsönadom a lendkeréklehúzóm, de ez a lendkerék nem is egészen oylan, mint az enyém.. pl nekem középen nincs szegecselés, és csak két luk van rajta.
Azt én is jó pofának tartom mert másra nem nagyon jó.
mit mondjak róla? jópofának tartom h a hátsó féknél van 1 bowden ami kihúzza a powert ha rálépsz
Furcsa egy motorod van, fordítva van az egész, másik oldalon van a lánc
Ismered ezt a motor tipust?
127
Le fotoztam ahogy megbeszéltük.Na ez milyen?123-as,127-es vagy egyikse?
szar a gyertya
Nah befutottam én is!

Fire, még nem tom hol a probléma... Szegény szimon meg állisd be a gyujtást ne lövöldözzön!
téves
nem tegnap csinálták véletlenül?
mer én úgy hallottam
mondom,most beszéltem az aprilia gyár főnökével,kérdeztem,mikor csinálták maxi mopedjét
komolyan????? na ne má
1992 május 11 ,12óra 44perc,33másodperc
na jó, de azon belül, nekem pontos dátum kell
régen
mikor gyártották meg nem tom
mit akarsz tudni róla?
nah nem baj, nekem jó az önindító ha meg az új vason nem lesz, akkor maj rugdosom
amúgy valaki nem tudja azt, hogy hol lehet utánanézni a mocc adatainak a neten? mer a boltban is alvázszám alapján adják el a cumót, és msot keresem ezt a progit vagy oldalt, vagy kármit
csak tudni kéne a vas pontos adatait
hát igen,az má más tészta,roszul rugod lábad tört
kis 125ös 2t-t csak oldalba rugod,osztt megy is