Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na van még valaki?
Jó reggelt
sziasztok, a láncszett amit a www.parilla.hu -n lehet kapni (akciók menübe) az jó a rallymra ??
nekem emg első fékem nem volt igaz én csak 80al mentem, de volt pár húzós helyzet....pár kocsi elég közel került hozzám.....főleg ameiket egy szőke csaj vezette, nah azt majnem telibevertem......
én is élső fékkel nyomtam egy ideig (amég jó volt) !! Teljesen belejöttem a végén már a 100at is elértem. Nem mondom hogy veszélytelen az biztos
Nekem is belekaristolt a hátsó tárcsámba a betét mert el volt kopva teljesen. Hál Istennek nem nagyon, de én ezt megoldottam gyorsan... csak első féket használtam
Tisztában vagyok vele, mi a szerepe a kuplungnak meg a váltónak... Pontosan ez az: tehermentesít. És miért? Hogy ne tegyen kárt a fogaskerekekben, ne darálja meg őket egy rossz kuplung nélküli váltáskor...
Én is az önindítóról beszéltem te suta... azt hittem egyértelmű...
Nekem elől-hátul fékbetét csere(szerencsére)!! De már 2hete megrendeltem és még most se jött!!!
Csak az a nagyobb baj hogy az egész motor szét van bontva már 3hete külsőre már polír a gép csak ugye nem hozzák az alkatrészeket a motorba
Na vagyok végre!!!
Az a baj h nekem az egyik betét már fémtiszta volt, és összeb***ta a tárcsát
Na én megyek bringázni egyébként bringán még akkor is fog a tárcsa ha csak fél fél miliméter van a pofából
hát akkor időben vetted szét...még jo h a tárcsának nem lett annyi...
Szépestét!!! Először köszönöm a köszöntéseket! Nálunk egész nap tök jó idő volt, (tegnap kicsit cseszekedett a fékem gondoltam szétszedem) kivettem a 2 fékbetétet az egyik megvan égve, a másikon nincs ferodol.......... Ugyhogy lőttek a motorozásomnak a hétvégére, meg majdnem a féktárcsámnak is..........
jah, sárvédő.....az meg ien amióta elhoztam, egy helyen emg van gyűrődve, de nem naon tok mit tenni vele, mer melegíteni és kihúzni egyenesre nem merem
nekem gyári a kipuff rendszer, azé kellett volna a te arrow dobod
már nem ien sáros, ma lemostam, emr mentem vele a városba, és hát azé, full sárosan nem szeretek emberek közé menni
már csak az a kcsg önindító idegel, nem tom, hogy mi lehetett vele.....
na,alakul má ,de azé még mindig nem vagy oan saras,mint én tegnap
am nem áll ferdén az az első sárvédő?
nem aszontad,h arow rendszer can rajta? az 1 gyári rezo,a vég az lehet nem gyári...
ja okés
az önindító motorra gondoltam bazki
Tudod hogy müködik egy váltó?
A kuplung az csak tehermentesít, visszaveszed a gázt az is tökéletesen elég.
Simoval mentem már át a hármashatárhegyen elszakad kuplung és gáz bowdennel
erdőnknél voltam kinn...
de akkor mi lehet a hiba? beázás elképzelhető?
Szép lenne, ha odahúzná a motort a lendkerékhez... A bendixen lévő fogaskerék ugrik oda a lendülettől, meg a menetes kiképzéstől...
ahham, akk lehet, hogy meg fog halni a fél éves akksim de akkor a beázás szted nem lehet?
blend?:D:D:D
bendix nek szoktál mondani nem?
am gyenge az aksid sztem,mer van 1 ien szalag rugo vagy m az anyám,elektormágneses vagy hopgy ,és az húőzza oda a motort a lengkerékhez,h megforgassa...