Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém is beázásos de hogy hol, azt még nem tom.
én,ha a szerelőmmel besézlek,ak magammal beszélek
én ithon szerelem a motorjaim
loveim
nem beszéltél még a szerelőddel,h a te gépednek mi baja,me ak megnézem én is azt
de é va nbeázásra,vagy szar gyertyapipára,szar gyertyakábelre tippelek..vagy levesze ma gyújtásdeknit,ott nicns e víz véletlenül...
ak az jót tesz a gépnek
megy az kuplung nélkül is...
okés
Felfelé én is, lefelé is lehet ha eltalálod a fordulatot, simán beveszi.
télleg az vagy én akkor is kuplung nélkül váltok ha van kuplung sokszor lefele is,pedig azt nem szabadna .....
Hülye vagy , kuplung nem is kell, anélkül is haza tudsz menni simán
Joo reggelt!

Nagyaon szépen süt a napocska errefele, csak egy baj van hogy még most sem műxik a mocc.
Fire ha rájössz mi a baja a tiédnek, azonnal mond mert, az enyem is ezt csinalta
Tuareg125, Nem mentünk barcikára, merrt 1:csepp,csepp az eső, 2:mocc megállt! Legkésőbb hétfőn megyek a mocimért és akkor megkérdezem,( 1 szerelőhöz járunk maxival)
nah mindenki szunya most jöttem meg motorozásból najo nemXD de valaki mostmár küldhetne alkatrész boltot ahol kormány tudok venni meg robbantott rajzot....kössszyy
na de én lépek aludni... jo8
Széles utat!
jaah Maxi megkérdezted nekem a cuccot a szerelőnél meg a barcikai helyen?
na ezt szépen megfogalmaztam... na szal 2 en voltak egy robogó meg egy 80 as gilera
egyszer haver robogóval rohadt le valahol és haver hazahúzta úgy hogy aki a robogón ült az fogta a másik motoros vállát... kb 10 Km eren keresztül... alig durrant be a keze
Egyszer én is toltam hazáig (kb. 3 km) a motort, mikor elszakadt a kuplungbowdenem... hát nekem az is elég volt...
dehogynem...
na,sehun senki?
hú,kemény volt viszatolni,aszitem beszarok
jó saras lettem,mi?
én a gyári kipuffal mentem 130at vele,az arowal még nem végeltem meg,de 135öt biztos menni,ha ügyes vok ,140et is
Estét!!! Most értem haza kocsikázásból...fire-az igen jót dagonyáztál akkor ...hát meghiszem h kivette az erőt belőled...pláne ha messze voltál a citytől ...maxi-a tükrös kép non tecc ...nya további szép estét...by by
Pontosan nem tudom, mert 120-at már mentem vele, de még ment volna, ezért én olyan 130-ra becsülném a végét kb. Áttétel meg nemtudom milyen van rajta, majd megnézem. Nah én léptem bye all, széles utakat!
nekem a polinis mitot kellett úgy betolni,h vki feült mögém,emgtolták,és 3.ba
de abba hoszú áttétel volt,100nál 6ezer ford...
Betolni egyedül nem lehet, mondom nekem a beguruláshoz is legalább 3as kell, akkor finoman ráengedem akkor beröffen, de ha felcsapom a kuplungot akkor csúszik így is , de ehhez gondolom hozzásegít a nagyon rövid áttétel, majd egyszer megnézem mennyit megy, én olyan 110re tippelek, csak nincs rajta műszer, majd egy fasza kis útszélőmérővel bemérem
jaja, vagy betolom 6 osba, még akkor is csuszik a kerék..
Fölösleges, berugó sokkal könyebb és sokkal egyszerübb, és így is tökéletesen indul.