Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jali, én me ga zöninditot tartom feleslegesnek, mivel a berugokart szoktam meg... ja és amugy meg ebnyémbe nincs nindito és a gyujtásnál se lehet rárakni öninditot, pedig a blokkba megvan a helye csaka gyujtásnál kkéne valami fogaskeréknek lennnie, de ott síma felület van
Nem sértettél meg.Szevasztok mennem kell a fiamal társasozni minden jót holnap fojtatjuk.
A tiéd mennyit megy?
Mert enyémnek elég rövid áttétele van, power nyitás alatt kb 90ennel megy, szóval így nézd az áttételem, elég nehéz betolni, de berúgni azt nagyon könnyű, pöcc röff
Jaja... Az enyémet talán 3-asban be bírom tolni lejtőn...
Hát jó dolog az a berugó, az enyém egyenesben 2esben még elcsúszik ha be akarok gurulni vele, kanyarban meg nagyon széppen csúszik még 3asban is
nehogy lemerüljön az aksid
az lehetetlen,h 127es blockon nincs berugo kar.. a válto mögött van a felfogatása,nézd meg ,ot kel lenie max a bütykös tengelynek,,csak nicns berugo
nekem is csak önindító van rajta, de a blokkon megvan a helye a berúgókarnak,úgyhogy lehetne rátenni, de én feleslegesnek tartom
Rendben! Ja és nem akartalak megsérteni, ha mégis sikerült, akkor bocsi (barátom )!
Háááát... Nem értek hozzá...
Holnap lefényképezem és felteszem a képet.Amugy nem vagyok sértödékeny (barátom).Elöre is köszönöm a segitségeket.Fireball:nem tört le a berugókar hanem nincs is helye.
Igazából meg lehetne csinálni hogy egybe legyen a generátor és az önindító, nem?
Hát egyébként csak a baj van az önindítóval... Elviekben nagyon nagy hülyeségnek tartom, hogy a lendkereket forgatja, mert a bendix szétkalapálja egy idő után a fogaskoszorút, ami persze magának a lendkeréknek se tesz túl jót...
nicns berugó kar? hát hun van,letört vagy mi?
Enyémen meg csak berúgó, és nagyon fasza
téleg van önindítós 127es block?
ezt nem tuttam,enyim ak vmi régebbi cucc
Köszi a tanácsot,megfogadom és nem keresem.Nekem meg csak öninditó van azért vagyok bajba vele.
HercegM: ha esetleg tudnál egy kicsit nagyobb képet feltenni a moccról, vagy lefényképezed a blokkját, megmondom, hogy milyen!
Bocsi az eleje fireballnak szólt
Egyébként Axel névnap van ma??? Hát akkor boldog névnapot!
Hát barátom neked nem tudom milyen 127esed van, de hogy mindenben különbözik mint az enyém az biztos... Mert az enyémen berugókar is meg önindító is van...
Herceg: nem hiszem, hogy fogsz külön fogaskoszorút kapni, amúgy lendkerékből tudtommal ugyanaz a 123-asé is, mint a 127-esé. Rajzot meg ne is keress 127-eshez, mert nem fogsz találni... tapasztalatból mondom...
enyémen arowe rezo van,emg 1 általam gyártott végdob,nemtom rendőr mit mond maj rá
Akkor most már nem tudom,hogy ez melyik motor mert a 123-as rajz nem egyezik az enyémmel.

áh am nem lehet megcsinálni,ez 2t,a kipuf a lelke mindennek
Nem rossz ötlet dupla kipufogó.Azt már biztos nem tudnám kimagyarázni a rendőrnél,hogy 50-es.
még mindig slick gumi amúgy
hát,aről is kellett vna kép,legyen bizonyíték
nézd meg én mit műveltem csak behalt a gyújtás