jali, én me ga zöninditot tartom feleslegesnek, mivel a berugokart szoktam meg... ja és amugy meg ebnyémbe nincs nindito és a gyujtásnál se lehet rárakni öninditot, pedig a blokkba megvan a helye csaka gyujtásnál kkéne valami fogaskeréknek lennnie, de ott síma felület van
A tiéd mennyit megy?
Mert enyémnek elég rövid áttétele van, power nyitás alatt kb 90ennel megy, szóval így nézd az áttételem, elég nehéz betolni, de berúgni azt nagyon könnyű, pöcc röff
Holnap lefényképezem és felteszem a képet.Amugy nem vagyok sértödékeny (barátom).Elöre is köszönöm a segitségeket.Fireball:nem tört le a berugókar hanem nincs is helye.
Hát egyébként csak a baj van az önindítóval... Elviekben nagyon nagy hülyeségnek tartom, hogy a lendkereket forgatja, mert a bendix szétkalapálja egy idő után a fogaskoszorút, ami persze magának a lendkeréknek se tesz túl jót...
Hát barátom neked nem tudom milyen 127esed van, de hogy mindenben különbözik mint az enyém az biztos... Mert az enyémen berugókar is meg önindító is van...
Herceg: nem hiszem, hogy fogsz külön fogaskoszorút kapni, amúgy lendkerékből tudtommal ugyanaz a 123-asé is, mint a 127-esé. Rajzot meg ne is keress 127-eshez, mert nem fogsz találni... tapasztalatból mondom...
Mert enyémnek elég rövid áttétele van, power nyitás alatt kb 90ennel megy, szóval így nézd az áttételem, elég nehéz betolni, de berúgni azt nagyon könnyű, pöcc röff
ezt nem tuttam,enyim ak vmi régebbi cucc
Egyébként Axel névnap van ma??? Hát akkor boldog névnapot!
Herceg: nem hiszem, hogy fogsz külön fogaskoszorút kapni, amúgy lendkerékből tudtommal ugyanaz a 123-asé is, mint a 127-esé. Rajzot meg ne is keress 127-eshez, mert nem fogsz találni... tapasztalatból mondom...
áh am nem lehet megcsinálni,ez 2t,a kipuf a lelke mindennek
hát,aről is kellett vna kép,legyen bizonyíték
nézd meg én mit műveltem csak behalt a gyújtás