Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De sötét vagy fire... Kondorosi a neve...:D:D
Egyébként ezerszer leírtam már az Aprilia bolt címét, de egye fene még egyszer:
Motor-Centrum
Zugló, 1143, Budapest, Cserei u. 6.
Tel.: 252-8770
nekem etx em van,mien alkatrész kell hozzá?
kondoroson lax? me az it van 20km re tőlem
Sziasztok!
van valakinek tuareg etx-e?
Ha igen,honnan rendelsz alkatrészt vagy küldj 1 pár linket,oldalt ahol cuccok vagy leirás van hozzá.
Vagy vedd fel velem msn-en a kapcsolatot:kondorosi@man.com
köszi
Jah amugy vagány a rex lámpája, csak a popo-járol hijányzik a festés, az mikor lex meg?
Hat igen a tied legalább otthon van!, az enyem meg a szerelőnél, még szerencse hogy pár utcára volt maxitól, és hazahozott, a moccot meg vitte magához. Mivel a benzinnel nincs gond, a hengerrel is minden rendben, ezért valszeg a tegnapi kis eső, sár meg miegymás nem tett jót neki. Azt mondta hogy valami beázás lehet a gyújtásnál, vagy a trafóm szart be, mert ez aprilkánál gyakori.
a rex most gurult be a garageba a csini uj hátso piláccsal a csilli-villi metál tuaregem mellé
szerelőnél van ???nem mondta h mi baj lehet?
veled mizu? Rexi alszik?
ahh nem tom, non felidegesített.....olyanokat csinalt, amit meg szimonal lattam vagy 3 éve, de a megoldást már nem tom
mizu loveim, gépezet?
Én itt vagyok!
nya mi van már....hol van mindenki?
hát sok sikert hozzá...
köszi rendes vagy, szinte 100 % hogy nem megyek talira,de gondolom majd nyáron is lesz tali akkor már menni szeretnék, a motorra kb ráölök 100 ezret... uj gumigarnitura ujj festés ujj hajtokar főtengely tűgörgőkosarak, csapágyak szimeringek, kuplungkar uj műszerfal uj dugo, uj ... má nem tom mi lesz rajta de fullra fel lesz aujjítva az egész motor
kb 100 ezer lesz.. de akkor már inkább megtartom legalábblesz egy fasza kis gépem
apropo nem tudtok komplett blokkot???ami nagyon fasza ??
Ed-fel a fejjel!!!!Majdcsak összeáll az a gép...fajintosul megcsin és már pöcc-röff...én szorítok neked...és rem tudsz majd jönni talira
engem is öregít ...pedig még messze én se vok 23
köszi a segítséget
Basszus itt izéltetek a korral, erre megnéztem nálam mit ír ki.. Nem is vagyok még 23 kikérem magamnak :P Mi több, még 22,5 se egészen :P IrgumBurgum nem elég, hogy megy az idő, de még öregítik is az embert?

És álljon itt egy idézet (Motorozás Enciklopédiája- Drapál Jánosról szóló rész bevezetője):

" A sebesség annak igazán megkapó, akinek van érzéke az idő rohanásához. A száguldás azt az illúziót kelti, hogy utólérhetjük, vagy legalábbis nyomába szegődhetünk az időnek!"
Hümm sajnos várható volt!
De figyu, ne kókányolj, egy most jónak tűnő főtengelyt egy új dugó kiüthet 2-3 e km alatt!
Szóval szépen spórolj, 20 e Ft durván a hajtókarszett,(www.italmondo.hu) olyan 3 e Ft/ db ért kapsz főtengelycsapágyat (csapágybolt! Ne motorosboltba rendeld, mert 1,5 -2 * annyit fizetsz náluk!!!!! pl: FAG fémkosaras asszem ilyenkörül van FAG 6206 C3) Meg keress valami jó műhelyt, ahol széthúzzák, és kicentírozzák (pl: Zalaegerszeg Varró művek, olyan 1000 Ft) Tudsz takarékoskodni azzal, ha a tömítéseket kisollóval kartonpapírból elkészíted, és csapágyboltba veszel szimmeringeket.
Aztán ha már szét van szedve a blokk, nézesd meg a kiegyensúlyozótengely kuplung oldali csapágyát (6005 ) mert hajlamos elkopni. (ez gáz, mert baromi drága a cucc, ami benne van FAG 6005 TVH az valami 8 e Ft körül van, ezért nekem FAG 6005 TB csapágy került be, aminek szintén műanyag a kosara, de másfajta, minta TVH -s é, megjegyzem ez is kedvezménnyel volt valami 4 e Ft)
Ijjj eduárd mi történt, nekem is volt főtengely csere, szerelom szerezte, megkerdezzem hogy hol? Jah meg még régebben is ígértem vkinek teló számot, lehet Tuareg125 nek de már nem tom
hali rossz híre van !!! főtengelyt hajtókart meg dugot kell cserélni a motoromba !!! ugyhogy nem megyek talira, nem tudtok olcson nagyon fasza alkartészt???
Ilyen már nekem is volt...
Hehe engem se pénzel :P Csak mindíg azt veszem észre, hogy tök jól állok anyagilag :) Multkor is megkaptam a banki kimutatást, és meglepődtem :D Mondjuk pozitív csalódás volt :)
Szépjóestét!! Mivel hogy egész nap itthon voltam, ezért lemostam a gépet, és kivittem kicsit megjáratni, nehogymár elszokjon tőle Amúgy miújság errefelé????