Háát tény.. n is tudom mi van az enyémbe, meg hogy pöpec, de sose válallalnék rá garanciát.. Valami hüle kis buzgómócsing olajnélkül, meg hidegen megcibálja... MIt lehet várni? + a motor 15 éves...
Olcsó húsnak híg a leve!!!
És pont az aprilia szereti kiütni az alsó hajtókarcsapágyat! Mondom, 20-25 e km, és kuka!!! NEkem már kettő kiment,! Szóval inkább várj vele, és tegyél bele újat, az biztos jó lesz!
Már mondtad! Bár azt is el tudom képzelni, hogy már megkoptak a csapágyak, összeért a lendkerék az állórésszel, és attól melegedett úgy fel, hogy kiolvadt a kosár.
korrekt ember a szabolcs,nem ad el szart,haver f tengelye is kurvajó,hajtókat,felső tőgörgő csapszeg minden van hozzá..
am menyiér vetted a motort?
am sokan úgy vesznek motort,h nem nézik meg mit vesznek,és könyen átvágják őket... én ha motort veszek,emgnézem mit veszek..az etx moynuk oan tól vettem,aki korekt,olaszból hozátk a mocit,felújította,és eladta,és téleg jól egybe van a gép,nincs vele baj...
amikor mentem kiprbálni,mondja nekem,h itt van elmagyarázta merre vannak jó terepek,monya csapassál vle nyugottan vagy fél órát,h érezd jó e,de ő megbízuik a gépben,mivel ő rakta ösze,látta mi van benne,és tudja,hogy jó..am én is láttam széthúzva a blocokt,téleg sézp áll ba van...
ja, beleírta a szerződésbe,hogy az eselteges meghibásodárra garanciát vállal!!! iet se sok helyen adnak,használt motorra gari
oké de elötte mennj már el hozzá és nézd már meg h tényleg jó e aza főtengely hajtókar, nekem nem kell olyan cucc amit 5 perc járatás után dobhatok a levesbe
jaja rotax 123 -mom van, a jobb oldala agyujtás felöl barna de gondolom mindegyik rotax 123 hoz ugyanazok az alkatrészek jók... remélem... nem így van?
van itt 1 srác,aki motor alkatrészekkel foglalkozik,előrkerítem a számát,tele van aprilia cuccokkal... beszélj vele,lehet van még főtengelye,meg sztem tud dugót mindent szerezni olcsón neked..
mien blockod van? rotax 123?(barna block)
firebal, nekem is szÉtment a hajtÓkarom meg a fŐtengelyem !!!!!!! haverod honnan vette 8 ezerÉrt ???????????? tÉlleg nagyon fasza ????? ja És kÉne enyÉmbe egy dugo is... de a fŐtengely meg a hajtokar az kell 8 Ért !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Hát én annyira nem csipázom a TVH-s csapágyakat... Nekem egy ilyen szállt szét és miatta kellett lendkereket, meg állórészt cserélnem... De, ha már ugye széthúztam a blokkot, akkor kicseréltem mindent...
ne bassz má föl ,h nem jösz
mien blockba kéne a cuc,vagy mien block kéne,haver most újított 1 rotax 123as blockot,csak nem talál rá hengert,éls lehet eladja,ő 8k ért vett 1 kitönő f tengelyt hajtókarral 1ütt,koyo csapágyak...
És pont az aprilia szereti kiütni az alsó hajtókarcsapágyat! Mondom, 20-25 e km, és kuka!!! NEkem már kettő kiment,! Szóval inkább várj vele, és tegyél bele újat, az biztos jó lesz!
oan drága nem kell
na mek
csőcső
am menyiér vetted a motort?
am sokan úgy vesznek motort,h nem nézik meg mit vesznek,és könyen átvágják őket... én ha motort veszek,emgnézem mit veszek..az etx moynuk oan tól vettem,aki korekt,olaszból hozátk a mocit,felújította,és eladta,és téleg jól egybe van a gép,nincs vele baj...
amikor mentem kiprbálni,mondja nekem,h itt van elmagyarázta merre vannak jó terepek,monya csapassál vle nyugottan vagy fél órát,h érezd jó e,de ő megbízuik a gépben,mivel ő rakta ösze,látta mi van benne,és tudja,hogy jó..am én is láttam széthúzva a blocokt,téleg sézp áll ba van...
ja, beleírta a szerződésbe,hogy az eselteges meghibásodárra garanciát vállal!!! iet se sok helyen adnak,használt motorra gari
na,maj előkerítewm szabi számát,fölhívod és megbeszéled vele a dolgokat...
mien blockod van? rotax 123?(barna block)
Szerintem NGK-B10EG gyertyát vegyél, nekem is az van hibátlan
mien gyeryát vegyek az etx be akkor? me hnap mek elnézek mindent
mien blockba kéne a cuc,vagy mien block kéne,haver most újított 1 rotax 123as blockot,csak nem talál rá hengert,éls lehet eladja,ő 8k ért vett 1 kitönő f tengelyt hajtókarral 1ütt,koyo csapágyak...