császtok tudtok valami netes oldalt ahol tuaregekhez tudok alkatrészt venni vagy leírás van róla vagy ilyesmi pl egy etx hez kéne mert megnyagdult a kormány a kormány oszlop vagyis a villa nem csak a kormány fent és nem találok sehol köszi..
Elég pofátlan áron szokták őket adni
De mondjuk én nem pont panonniára gondolok, de ezeket is nézegettem , én valami régi rg-t vagy rd-t akartam, rdből min 250eset
Nana akkor konzultáljunk!
Szerinted én vagyok barom, és egyáltalán nem reális a max 20 e egy hiánytalan, csupa rozsdás, felellt darabért? Mert néha elszégyenlem magam, mikor meglátom, hogy ilyeneket 60-70-ért árulnak....
Most az kit izgat, hogy a blokk össze van állva, filléres az alkatrészára, szerelni meg úgyis én szerelném... (néztem, pl dugattyú 2 e Ft, fúrás kb 3 e....)
Van egy marcaliban-nem eladó- egy P10 sajnos T5 motorral, bovdenek, nélkül, kippufogókönyökök nélkül, elég ramaty állapotban de sajnos azt sem adják el, ugyanis egy motors kocsma elött rohad, mint dísz...
Sziasztok!! Tudjátok hanyadika van ma??? Február 9. , és az azt jelenti, hogy a névnapom De ezt nem azért írtam, hogy felköszöntsetek, csak ugy megjegyeztem
Jaja :) Bár nem kell feltétlenül gyorsan mennem... pl egyre jobban érzem, hogy nekem kell egy pannónia :D Csak az a baj, hogy a rozsdásakért (ami tulajdonképpen nekem kéne, mert abba semmi jó nncs, ha nem kell gatyába ráznom) is elkérnek 4-50 e Ft-ott. Nekem pajtából kellene, hiánytalanul, és lehetőleg olcsóért :) És nem a világvégén :)
Na itt vagyok én is... Akkor értem haza a LAN partyról mikor a szomszéd csaj suliba ment Na most csak jelentem élek majd később írok még .... jah meg megyek táncra... majd jövök valamikor
hát trakee az jó ....ez így szokott lenni mással is...legalább is velem dettó...felülök gurulgatok....kiszellőzik a fejem....és minden gond hipp-hopp elszáll
Hihi mekkorát motoroztam! :D De jó újra érezni, mikor 140 nél szembe csap a szél :) ááá juppíííí vvisszatért belém az élet :) 120 km a makrancoshölggyel, és elfelejtettem minden bajom :)
hát 50esbe más
abba nem is ien hoszúmenetes megy nem?
na mek,elintézem a dolgokat: meghegeszti haverom co val az arow rezot,elmek a végdobér,az má kész,benzinkút ,gyertya vásárlás,2dvd-t elkel vinni 1 csajnak,1 monitort elkell vinni haveromnak,és megyünk még boltba is
enyi dolog,aztán hazajövök,felrakom az arow rendszert,és számításaim szerint még világos lesz,és kimek a kurvanagy sárba crossozni 1 jót
na indulok,cső
De mondjuk én nem pont panonniára gondolok, de ezeket is nézegettem , én valami régi rg-t vagy rd-t akartam, rdből min 250eset
Szerinted én vagyok barom, és egyáltalán nem reális a max 20 e egy hiánytalan, csupa rozsdás, felellt darabért? Mert néha elszégyenlem magam, mikor meglátom, hogy ilyeneket 60-70-ért árulnak....
Most az kit izgat, hogy a blokk össze van állva, filléres az alkatrészára, szerelni meg úgyis én szerelném... (néztem, pl dugattyú 2 e Ft, fúrás kb 3 e....)
Van egy marcaliban-nem eladó- egy P10 sajnos T5 motorral, bovdenek, nélkül, kippufogókönyökök nélkül, elég ramaty állapotban de sajnos azt sem adják el, ugyanis egy motors kocsma elött rohad, mint dísz...
abba nem is ien hoszúmenetes megy nem?
na mek,elintézem a dolgokat: meghegeszti haverom co val az arow rezot,elmek a végdobér,az má kész,benzinkút ,gyertya vásárlás,2dvd-t elkel vinni 1 csajnak,1 monitort elkell vinni haveromnak,és megyünk még boltba is
enyi dolog,aztán hazajövök,felrakom az arow rendszert,és számításaim szerint még világos lesz,és kimek a kurvanagy sárba crossozni 1 jót
na indulok,cső