Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszameg ez a rohatt geci szar etx
császtok tudtok valami netes oldalt ahol tuaregekhez tudok alkatrészt venni vagy leírás van róla vagy ilyesmi pl egy etx hez kéne mert megnyagdult a kormány a kormány oszlop vagyis a villa nem csak a kormány fent és nem találok sehol köszi..
Na én leléptem névnapot ünnepelni Majd olyan nemtom mikor visszanézek még ha birok
hát jah...elkorrodáltatni nem nehéz
Az túl szép , rozsdás kell, az a poén az egészbe hogy rendbe kell rakni
lopjatok egyet a Közlekedési Múzeumból...ott is szépek vannak ....
Elég pofátlan áron szokták őket adni
De mondjuk én nem pont panonniára gondolok, de ezeket is nézegettem , én valami régi rg-t vagy rd-t akartam, rdből min 250eset
elveszett a moccomról az összes kép a szg-ről ...csak az van amit feltöltöttem
Köszi, de nem azért írtam
Köszi
Alex Boldog Névnapot! Dani- vissza is ig...
Nana akkor konzultáljunk!
Szerinted én vagyok barom, és egyáltalán nem reális a max 20 e egy hiánytalan, csupa rozsdás, felellt darabért? Mert néha elszégyenlem magam, mikor meglátom, hogy ilyeneket 60-70-ért árulnak....
Most az kit izgat, hogy a blokk össze van állva, filléres az alkatrészára, szerelni meg úgyis én szerelném... (néztem, pl dugattyú 2 e Ft, fúrás kb 3 e....)

Van egy marcaliban-nem eladó- egy P10 sajnos T5 motorral, bovdenek, nélkül, kippufogókönyökök nélkül, elég ramaty állapotban de sajnos azt sem adják el, ugyanis egy motors kocsma elött rohad, mint dísz...
Felvettelek iwiw-en ha nem bánod
Boldog névnapot, de nem azért mert szóltál
Sziasztok!! Tudjátok hanyadika van ma??? Február 9. , és az azt jelenti, hogy a névnapom De ezt nem azért írtam, hogy felköszöntsetek, csak ugy megjegyeztem
Jaja, veterán gépeket én is szeretem, csak amikor lenne egy olcsón akkor vagy nincs pénzem, vagy nem tudom megoldani a szállítást
Jaja :) Bár nem kell feltétlenül gyorsan mennem... pl egyre jobban érzem, hogy nekem kell egy pannónia :D Csak az a baj, hogy a rozsdásakért (ami tulajdonképpen nekem kéne, mert abba semmi jó nncs, ha nem kell gatyába ráznom) is elkérnek 4-50 e Ft-ott. Nekem pajtából kellene, hiánytalanul, és lehetőleg olcsóért :) És nem a világvégén :)
hát van ez így
Na itt vagyok én is... Akkor értem haza a LAN partyról mikor a szomszéd csaj suliba ment Na most csak jelentem élek majd később írok még .... jah meg megyek táncra... majd jövök valamikor
fire- sűrű nap...
hát trakee az jó ....ez így szokott lenni mással is...legalább is velem dettó...felülök gurulgatok....kiszellőzik a fejem....és minden gond hipp-hopp elszáll
Hihi mekkorát motoroztam! :D De jó újra érezni, mikor 140 nél szembe csap a szél :) ááá juppíííí vvisszatért belém az élet :) 120 km a makrancoshölggyel, és elfelejtettem minden bajom :)
hali, nem még de lkehet h esztedgáltatni fogunk..
hát 50esbe más
abba nem is ien hoszúmenetes megy nem?
na mek,elintézem a dolgokat: meghegeszti haverom co val az arow rezot,elmek a végdobér,az má kész,benzinkút ,gyertya vásárlás,2dvd-t elkel vinni 1 csajnak,1 monitort elkell vinni haveromnak,és megyünk még boltba is
enyi dolog,aztán hazajövök,felrakom az arow rendszert,és számításaim szerint még világos lesz,és kimek a kurvanagy sárba crossozni 1 jót
na indulok,cső