Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
hú volt itt haver elöbb,és aszonta,h jön ki az élőkörös,és hnapra meghegeszti haver az arowe rendzsert
megtankolom,és mek ki a nagy vízbe motorozniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii
Benzint tegnap tettem bele 5 litert, még vagy 4 biztos volt benne, a karbit 2 szer kitisztottam....a szerelő azt mondta h a gyújtásnál lehet vmi beázás, zárlat, vagy iesmi.
Nem fogyott ki a benzin? bocsi
Érdekes, eltőmődhetett a karbi.
ahh ez non nem jó hír loveim... ...jah most fehér magnesio felni van alatta...de néztünk ponn ma másfajtákat...majd az még a jövő titka
Gyertya csere is volt, az sem oldotta meg, gondoltam hogy a fagyálló ment be a hengerbe. de az se nem
Nem tört el gyertyád?
Felni milyen lesz? Az sokat számít
Nah hazaértem énis....bementem maxihoz, de megállt a moccom...elöszőr benzinre gyanakodtunk,mert ment 10 metert utannna megállt...5 perc mulva megint beindult..megint 5-10 meter! , szétszedtem a fél motort de semmi, a szerelőm pont a közelben volt a kisbusszal...szegény mocc most ott van egy hideg,sötét helyen , ugynézki vmi kontakt hiba lessz, vagy beázás. Valszeg holnap meg is csinajja, és akkor mehetek megint beáztatni
Nagyon vad
csak még a hátsó lökös meg a küszöbök nixennek színre fujva
pill....telről fel kell töltenem
Kép nincs az autóról?
tudom h off...de ugy örülök neki...már be is szereltük
Szasztok!most értem haza.....de-fodrász, du-án Pest city...hazahoztuk a pilácsot a rexbe, meg néztünk felniket... trakee- rám is azt mondták h antiszociális vagyok nyugi ...
mi van mindenki motorozik?
hát de nem ingyen adják..engem nem pénzel anyuci,h napi ezrwest elmotorozzak
menny má ,nem az oviban vagyunk,h 9kor alvás
am meg ménem fested a szobádba,ott meleg van
Tudod, benzint lehet kapni a benzinkúton :P
Énis csavarogtam vagy 100 km-t ma hihi :D
Sajnos most egy ideig hanyagolnom kell, mert hideg van, nem lehet festeni
Egyébként, nem probléma, ha fiatalabbak vagytok sokkal, csak annyi, hogy nektek már este 9-kor le kell feküdnötök aludni...

bazki,mimeg szarozunk,te meg 2kor kelsz?
ak menyá és csináld meg az etx ed,aztán gyakoroljad az 1kereket
ennyi benzinetek van?
csináljatok oan képet,ahol ti is rajta vagytok,ase tom hogy néztek ki
meg 1kerekezős kéept is csiáljatok
am én is gondolkodok,h kéne mocizni,me kurvajó idő van,süt a nap,de kinn az élőnb biztos kurnagy sár van a nagy esőről..lehetne dúrni a sárba má nagyon hiányzik,h minél nagyobb sáron,mély vizeken átmenni annaál nincs jobb érzés
Na szeva mindenki!

Bazzeg, mondtam, hogy ne írjatok ennyit, nem?? Mi újság errefele? Én most keltem fel...
hát ja,ak te nálam is 1 évvel fiatalabb vagy
áh jó nem én vok a legkisebb