hali
hú volt itt haver elöbb,és aszonta,h jön ki az élőkörös,és hnapra meghegeszti haver az arowe rendzsert
megtankolom,és mek ki a nagy vízbe motorozniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii
Benzint tegnap tettem bele 5 litert, még vagy 4 biztos volt benne, a karbit 2 szer kitisztottam....a szerelő azt mondta h a gyújtásnál lehet vmi beázás, zárlat, vagy iesmi.
Nah hazaértem énis....bementem maxihoz, de megállt a moccom...elöszőr benzinre gyanakodtunk,mert ment 10 metert utannna megállt...5 perc mulva megint beindult..megint 5-10 meter! , szétszedtem a fél motort de semmi, a szerelőm pont a közelben volt a kisbusszal...szegény mocc most ott van egy hideg,sötét helyen , ugynézki vmi kontakt hiba lessz, vagy beázás. Valszeg holnap meg is csinajja, és akkor mehetek megint beáztatni
Szasztok!most értem haza.....de-fodrász, du-án Pest city...hazahoztuk a pilácsot a rexbe, meg néztünk felniket... trakee- rám is azt mondták h antiszociális vagyok nyugi ...
ennyi benzinetek van?
csináljatok oan képet,ahol ti is rajta vagytok,ase tom hogy néztek ki
meg 1kerekezős kéept is csiáljatok
am én is gondolkodok,h kéne mocizni,me kurvajó idő van,süt a nap,de kinn az élőnb biztos kurnagy sár van a nagy esőről..lehetne dúrni a sárba má nagyon hiányzik,h minél nagyobb sáron,mély vizeken átmenni annaál nincs jobb érzés
hú volt itt haver elöbb,és aszonta,h jön ki az élőkörös,és hnapra meghegeszti haver az arowe rendzsert
megtankolom,és mek ki a nagy vízbe motorozniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii