Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Vaok én is! Visszaolvastam. Látom az életkorrol volt szó Szerintem én viszem a pálmát...Május 2 dikán töltöm a 16 ot
hello all!
nah én még suliban vok....de ha minden igaz, délután megyünk Loveimmel Barcikára, mert ott van vmi Aprilia bontó......Tuareg125-nek meg megkérdezem van e cumó, de nem tom lesz e, mert a neten cask annyi van fent, hogy bontott idomok.....nah majd lesz valahogy
jah, és azért ma is beiktatunk sztem egy kis terepet, úgyhogy lesznek újabb kéepk is
nah msot ennyi
bye all
széles utat!
ééén? áá ki van csukva! Az nekem baromi messze van, meg különbenis, erősen antiszociálisos egyén vagyok, meg antialkoholista, meg minden.. ezt nemtom ki, és honann vette..
Max ha a balatonnál lesz, benézek :D DE az meg a keménymagnak van messze :)
ennyi?
a jólvan akkor én is megyek... jo8
Széles utat!
na mek
csőcső
jó lesz az a tali,kicsit iszunk,h legyen alaphangulat,mweg monyuk süthetnénk szalonnát
holnap megyünk LAN partyba CoD2 ... úgyhogy csak este leszek sztem...
Bazz de sok hozzászólás van már megint... de ez a jó van mit olvasni ittasan én sem vezetek se motort se kocsit...
Na jó én sem arra gondoltam hogy beállunk mint a gerely , csak olyan lightos kis iszogatás... majd csinálunk tábortüzet ha lehet... a végén Elisse elfordul (fényképez) a fiúk meg " eloltják"
hát igen,nem szép,ha hány 1 csaj
de amég csak jókedv van,az addig jó most tudnék megsélni pár mocis talis élmányt nyárról,de inkább nem mesélem,a fantáziázokra bízom........
ez 30at a hülyének is megér,hát még neked
látom olajzás,karbi ,gondolom gyújtás,ezek nincsenek,de az jó a másik blockon,át teszed,oszt megvan oldva
kis iszákosak... ...én nem ülök ittasan se moccra se be a rexbe...nem tartom jó ötletnek...mondjuk én amugy is csak mértékkel nem szép ha egy nő részeg
igazad van ,csak elöbb legyen rá pénzem
üdv, jóéjt mindenkinek széles utat !!!!
Te, a régiből kigorni mindent, az újból bele az alkatrészeket.
ja az alap milyen fasza lenne ha ilyen blokk lenne enyémbe
megoldódnának a bajok
csak nehogy lebukj vele..
mer ha talira menet lekapcsol a rendőr én nem ismerlek
na elmentem jóéjt széles utat
hát őőő jah nemtom szerintem lesz annyi zsém akkor megveszem blokkszámot átütöm olyanramint az enyém és mehet a motorba ... ja ez lenne a legfaszább megoldás !!!!
magyarul lopott block
blockszámot átütni és mehet is,anyi mint a másik blockod megcsinálni,és az egy 0km es block elég fain
nekem vadiujj 0 km-eres blockot tud szerezni haverom 30 ezerért... meggondolandó...sztem ez ilyen nemtom..kamionról leesett cucc vagy mittudomén mert mondta hogy neki is sok idő lenne meg ne mis biztos h tudna szerezni mert necces, de ha kell van 3 fasza bontóm ahonnan akármit tudsz szerezni
helyes
am nem tudsz bontott cuccot a géphez olcsón? én pl komlett blockot tudok 50ér
jelen örmester úr
van itt mégf vki? én még birom
én haveromnak is elég komoly szimója van
60ccm,5felömlő,hangolt rezor,pannonia p20 karbi... 110et megy,kurvajó gép..150es etx -t legyorsulja...
sztem ez is mondható "komoly szimónak" nem?
Nah én lépek! Mára elég volt Jó8!! Széles Utat!!!
Húú most néztem hogy hol lax, még ha akarnád is cserélni akkor is kurva messze lenne