Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarom ezt elcserélni, mert ha nagyon cserélni akarok havernak pegasoja van 28 as karbival, az is dellorto és ugy cserélné erre el hogy 10 ezret mg ráfizet, sztem hülyeség , de nekem megéri
Havernak egy kicsit durvább simója van, tuti dugó kovácsolt főtengely más karbi+stb...
Na neki megragadt rózsadombon, de ez nem olyan durva megragadás csak leállt, kellett várni 2 percet és úgyanúgy ment tovább , de ez egy simó, ennek mindegy, ingyé van hozzá minden
"combodat meg ne tedd le a földre"
hát..azé láccik hogy kész vagyok mint a szar
Egy karbicserét valahogy összehozhatnánk, neked kevesebb lesz a fogyasztásod, nekem meg "normális" ami a 180ccm hez kell
de nektek se ragatt meg mi?
észrevettem,h az első 10km en nagyon melegettt,pedig nem húztam,aztán érzezem,h nicn egyből 100fok fölött,ha elindulok,onnantól ment a tőgáz neki
Úgyanúgy járattunk simót
okés.kösz a tanácsot
jaaaaaaaaaaaa most nézem,h szimó dugó
elnézést,ak polírozás neki,2új gyűrű és meg tovább
am hogy lehet megragasztani 1 szimót? max úgy,h nem teszel olajat bele,én 1-30 ,1-40körüli kevesékkel mek,nem sikerült megragasztani,pedig kapott oan nyírást saraásnál tőgáz minden genyába,izzot má a kipuf is minden,aztán 1 kibaszottnagy tócsán átmentem,hengerig megmerült,oan gőz volt ,h nem láttam,de nem ált meg..meg ovlt ,h hóba a bejáratós hegerrel 1 órát tőgázon 2esbe kapartam
fireball
mandinerbe ujj fel tejjesen a tankig a combodat meg ne tedd le a földre csak szoritsd a tankhoz..ugy biztosabba motortartás...gyorsabb leszel és mindenkit odabaszol majd
menyit ér 1 oan 34es síktolattyós dellorto?haver most vett 1et 15ér gumi csonkal 1ütt...
Ez még gyönyörű...
pont
elvileg én se akartam motorozni,de az oan jónak tünt,beindítottam a nagy esőba,aztán zúztam neki
Én ugy vagyok vele hogy ha motor akkor semiképpen nem iszok max 1-2sör de utána nem ülök rá....... Annyit nekem nem ér, hogy összetörjem magam
ez csúnya
szépen megragatt,kuka..
az komoly
én csak a moci tali területén ,a focipályán motorztam de ált a víz,me szakatt az eső,vizes fű aszfaltgumival,30le vel 2es tőgázon ful lsötétbe
refvektort felvágtam a miton,aztán lőttem neki,megáltam,kuplung,tőgáz fél gázig,durrogtatttam a kipuffot,lángolt meg midnen
Ne csináld, akkor be fog sülni, levegőt is vissza kéne vegyed.
De!!!! Nekem pont van egy 28as karbim, ami pont kicsi a 180ccm hez... és pont kéne egy 34es karbi
Én meg 18 vagyok
ez má csúnya ??? most küldte haverom
ja engem is nyáron haverok láttak motorozok...főtéren ide oda 80-100 al, aztán megáltam, motoron aszitték full jozan vagyok de amikor leszáltam és felraktam sztenderen nem tudtam átmenni apatkán és bealudtam a füvön na az is viccs volt... de nem emléáxek erre ezt is mesélték
jéá nézegetem a képeket,és rájöttem,h az a kis pont ott az én vok
ja... este csak tartunk má bulit 4!!!! reggelre ugyis kijozanodunk ha a sün matat a pizsamánk alatt... vagy épp egy mérgeskígyó csúszott végig a nyakunkon..., vagy ha nem akkor meg úgyis kijozanodunk elöbb utobb
hát ezt mindet csak nem ebben a sorrendben
mind2!
én mestere vok a részegen motorozásnak nyáron cserkén 1 szál fürdőgatyába,szakadó esőbe a vizes füvön 2es tőgázzal mentem mindenki csak nézett mi a gecit csinálok,hát én se nagyon tuttam,h mit és nem hullottam be!
és? a z a legnagyobb buli,tortával dobálózni