Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beállítottam a motoron a vezérlést Beindul minden rúgásra nem pörög ki normálisan meg alig pörög ma elmentünk motorozni felmelegedik pukkan egyet a motor és leáll . Ha hagyom pihenni egy kicsit beindul de pár száz m után le is áll. A vezérlés nem lenne normálisan beállítva ?
Hellósztok!

Rég jártam már erre. Lassan vége a motoros szezonnak!? Hamarosan csinálok egy kisvideót, amiben ezt megcáfolom. Addik itt egy kép ízelítőnek, a múlt hétvégén készült.

Üdv.
Hello
Aprilia tuareg wind 350-hez keresek alkatrészekek akinek lenne vagy tud valakit akinek van kérem ossza meg velem.
A motoron miért megy el a vezérlés ? vagy mitől mehet el ? Tegnap beállítottuk a vezérlést minden rúgásra indult ma meg nem akar indulni ha kiveszem a gyertyát rúgok rajta egyet vissza rakom beröffen de le is áll rögtön.
helló keresek tuareg 125 berúgókart vagy csak az alsó részét
Eladó Aprilia Af1 Sintesi alkatrészek ROTAX 123!

Blokk (komplett gyújtás, víztérfedél nélkül) váltóval, kiváló állapotú főtengellyel: 25.000Ft

120/60 R17 slick: 5.000 Ft

RS Arrow rendszer (Rotax 122,123) : 22.990Ft

Egyéb alkatrészek telefonon érdeklődhető
PL:
-légszűrőház
-lánc
-önindító stb.

30-403-65-51
Miért pukkadozik a motor ha egy kis gázt húzok neki ? és miért "tűnt" el az alapjárat ?
Valaki nem tudná nekem leírni 350-es tuareghez a hátsókeréknél lévő távtartók méreteit ?
Itt pihen a garázsban amig nem szolsz.Remélem az egerek nem rágják meg tavaszig :D
Nos akkor ha esetleg csatlakozik hozzank vasárnap valaki a duna kanyar csavihoz,mégjelezheti.
Legjobbat választottad amit lehetett.Én tourence nexteket veszek rá.Néztem a teszteket.Leg jobb.
Jól sikerült.Csini a vas.
EZT nézzétek
Akkor mi rexxyvel megindulunk azon az útvonalon amit anno pilsejm osztott meg itt a fórumon:

https://maps.google.hu/maps?sa...

Szentedrén lenne a találkozó és Tinnye után mindenki haza. mi 2-en mindenképp megyünk. de nagyon szeretnénk ha el tudna még jönni valaki :)

Most Vasárnap, tehát október 20.-án reggel indulunk.. Bárkit szívesen látunk még a találkozón. :)
Csak itt írjatok, ha jönni szeretnétek és megbeszélünk egy találkozási pontot. :)
Épp a mi nap lett felmatricázva a motor vélemény ?
Én Metzler Exptourance-t vettem ( nem tudom jól írtam e ) 28e-be került, teljesen meg vagyok elégedve vele föld úton is jó :D,bár kicsit nehéz oda a paci.
Hát igen.. alapvetően aszfalt gumit szerettem volna venni, ami nem hagy cserben egy kis terepen sem, mivel ugye Túramotorról van szó amivel ha úgy támad kedvem, elvileg simán átmehetek gond nélkül egy kis földúton is.. :)
Meg hát ugye én Télen sem tudom letenni úgy a motort mint mások, mert nekem muszáj ezzel járnom... Így a hóra is jobb egy kicsit bütykösebb gumi.. :)

Hát én valahogy úgy gondolom, hogy ez a gumi engem bőven ki fog szolgálni.. :D Sajnos én nem tudok menni 10k-t egy évben.. :D
a mintazata inkabb aszfalt mint terep, de ha jol tippelek ott is hasznalod tobbet.
elvileg viszonylag lagy keverek igy a tapadasa jo, viszont vmivel koposabb is ezaltal a kemenyebb tarsainal, de nem kell arra szamitani hogy 2000 km es lenyaltad azert egy uj gummaba eleg sok km-t lehet tenni
haliho, nem felejtettelek el csak nem jutottam meg oda hogy telefonaljak is
kicsit zurosek a hetek mostansag sajnos, ha nincs nagyon utban es meg tudsz varni akkor tovabbra is igenyt tartok ra
tuareg 350-nél a gyújtást hogy kell beállítani ? mert alacsony gázon pukkadozik a motort :\
Most akkor én is 34546634x-re felhozom a Gumi témát és megkérdezem, hogy mit gondoltok a Mitas E08-ról? Ha nem mondotok semmit, akkor holnap reggel megrendelem. :)
Úgy láttam, hogy ezekre a Pegákra is ajánlják. Azt is olvastam itt a fórumon, hogy jól kopik, de nálam szerintem nem fog elkopni.. :D

Egyéb észrevétel esetleg tapasztalat ez ügyben? Esetleg másik gumi ajánlás? (30 alatt)
(Csak hátsót cserélek most)
Eladó Aprilia Af1 Sintesi alkatrészek ROTAX 123!

Blokk (komplett gyújtás, víztérfedél nélkül) váltóval, kiváló állapotú főtengellyel: 25.000Ft

120/60 R17 slick: 5.000 Ft

RS Arrow rendszer (Rotax 122,123) : 24.990Ft

Egyéb alkatrészek telefonon érdeklődhető
PL:
-légszűrőház
-lánc
-önindító stb.

30-403-65-51
Azért, hogy ne szálljon el az egész motor elektronikája ha zárlatos lesz pl az égőd..
Az enyémben pl 3 van. :) (Pegaso 650)
Miért van 2 biztosíték a motorban ?