Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hengerszett 25e, domino gyorsgazkar 4000, komplett blokk gyujtas,karbi nelkul 40e
helló rotax 127 blokhoz kellene robbantott ábra/rajz nagyon fontos lenne !
Hello!henger mennyi vagy esetlek komplet blok?gázkar ?űdv
Heló mindenkinek :)
Új vagyok még fórumon, a motoromat is csak egy hete vettem :) Egy Aprilia pegaso 650-es tulajdonosa lettem :)
vannak vele kissebb gondok, de olcsón sikerült szereznem egy jó barátomtól :)
Vezérlés el volt állitva ezért durrogott és kopogott de rendesen, ez mar beállitva és jar szépen, igen ám, de csak fordulaton, alapjárat nincs ,kis fordulaton menet közben szaggat :/
Már csak a karbi lehet, mivel barátom elárulta hogy egy ismerőse szétszedte és tisztitotta, de nincs beállitva.
Alapjárat állito csavarra nem is reagál, a kérdésem az lenne hogyan kell jól beállitani a karbit, esetleg csak annyira hogy legyen alapjárat ,mégha nem is lenne tökéletesaz sem baj, mert marciusban viszem komplett beállitani, de azert egy normál alapjárat jól jönne :S
Még egy kérdés :) ugye 2 karbis a gép, és 1 henger, a kérdésem az hogy kell karbi szinkron vagy sem? vagy hogy van ez? :/ bocsi, ebben a témában nem vagyok otthon :)
előre is köszi a válaszokat
Elado szeretett motorom ! Müszaki lejárt ,törzskönyvel rendelkezik ,Rendszámos ! Dellorto 34 es karbi ,sachs rs hátso teló,sötétített plexi,jolly moto kipufogó rendszer,erős motor (rotax123),1 éves aksi ! Csak jó minőségű olajl van használva ! A hátsó fékcsövet cserélni kell s egy fényezés nem ártana neki ! Adok hozzá egy teljes idomgarniturát lámpákkal ! 165000 ft ÁR alkuképes ! Csere érdekel aprilia sr 50ccm robogó, használható enduró vagy cross 125ccm től E mail : kufu1984@freemail.hu a telefont nem mindig tudom felvenni !
Szia
Örülök a képeknek, már télleg azt hittem, hogy kihaltak ezek a motorok (bár nem mai darab , tény és való) Nagyon sokat segítenél vele nekem , ha a rezonátorol kb 3 képet ( hogyan illeszekedik a hengerhez , kanyarulat , stb...) Ha jól látható a számsorozat is érdekelne engem! Nagyon fontos és sokat segítenél vele! Köszönöm a segítségedet előre is! ( Netán ha eladnád szívesen megvenném , ha kell tudok helyette adni egy télleg jó állapotban lévő rezonátort , ugyanugy aprilia rezo csak sajna etx-re való. + kézpénz!
Valakinek van rotax 127 kézikönyve ?
Eladó Gyári Állapotban lévő idomszett Tuareg Wind-re!
Ára: 10.000Ft!

Fejidom,kis szélvédő (plexi), első lámpa+lámparács, kormány melletti idom, tank, ülés, hátsó oldal idom, doboz tartó konzol (műanyag, gumi), hátsó rendszámtábla tartó, hátsó lámpa, blokk védő műanyag.
06-30-403-6551
aprilia.alkatresz@freemail.hu
Megkaptam persze! ;) Holnap küldöm a pénzt remélem még holnap átmegy ha nem akk 7főn reggelre lesz rajta a múltkor is így volt!De remélem holnap átmegy! :)
a kepen szereplo motor alkatreszei eladok
blokk es elektronika kompatibilis af1-el is. 123as blokk, gyujtas, lendkerek, feszszab, elektronikus power (nyelv, haz, behuzo, vezerlo) nagykarbi...

attila.hunter@gmail.com
06705655856
az smst gondolom megkaptad.
az idomok mar a dobozban ulnek indulasra varva
Megvéve!
csatoltam a kepeket.
a 2 idom 8000 ft, a szivocsonk 4500 ft

varom jelzesed.
Udv, Attila
ha meg nem talaltal berugokart akkor most van nekem egy szep gyari.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
szia

nekem van most ules alatti idomom mind2 oldali es szivocsonkom is ilyen rx-hez.
ha erdekelnek meg irj vagy hivj
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
hello

nekem vannak rx idomjaim. ha jol latom pont ez a szett ami a kepen van csak zold szinuek, de a festes a legkevesebb sztem. :)

ha erdekel irj vagy hivj batran.
attila.hunter@gmail,com vagy 06705655856
Szia!
A konstrukció tökéletes, igazi dakar motor. Olasz szépség, japán elektronika(nippondenso), osztrák Rotax motor. Korát megelőzte.
Egy csepp olajat nem evett nekem, 4,5-5liter ha óvatosan mentem vele. De ha pörgeted... nem kezdőknek való...
Nagyon szerettem, nem bántam meg hogy megvettem. Télen-nyáron pöcc-röff.
Normál kopó alkatrészeket lehet kapni, gyertya, fékbetét, szűrők...
Sajnos a típushoz tartozó alkatrészt nagyon nehéz találni, ha van új és eredeti az aranyárban. Nekem a CDI kampec lett, időnkén leállt, (dirr-durr)de mindig beindult. Félre állni, lekapcsolni mindent, majd indult. Volt mikor két hétig semmi baj, valamikor naponta kétszer. Új ár 230.000Ft, (nippondenso). Után gyártott Szlovákiából 30.000Ft. Fél évig néztem a bontókat, hirdetéseket semmi. Az alapjáratom időnkét felment, főleg ha meleg volt. Aprilia szakszervízbe javasolták a karbi felújítást, de alkatrész nem tudtak adni hozzá. Sajnos a 600-as nem elterjedt, 125 rengeteg van a hírdetésekben.
1, Itt érdeklődj:Gerecse Motor info@gerecsemotor.hu
Használt Karbi 20.000Ft, Komplett kormány kapcsoló 5.000Ft volt.
2, Itt nézelődj van új, használt: http://www.ebay.com/sch/i.html...
3, CDI innen vettem: http://www.ebay.com/itm/CDI-Ap...
A szabadon futó szokott még elromlani, nekem ezzel szerencsém volt mert vásárlás előtt ment tönkre és cserélte az előző tulaj. (vigyázz ha nem tudod hogy kell berúgni, eltöri a lábad, ő is így járt...) 28.000ft.-volt.
Na meg picit rövid és kemény az ülés két embernek. Az asszony rám csúszkált én mag a tankhoz közeli keskeny nyeregben találtam magam., Ha meg én ültem kényelmesen akkor a fél feneke a csomagtartón volt. Ettől függetlenül bejártuk a környezetünkben lévő összes hegyet-dombot a bükkben.
Remélem tudtam segíteni.
NagyLG
Aprilia ETX125-re (Rotax 127 blokk) keresek berugókart jó állapotút, akinek van kérem jelezze...
Hello ha nekem kellene Aprilia Rx 125-re ülés alatti idom jobb-bal oldali tudnál behozni nekem?Mibe fájna?Ilyen kellene!
Ezt sajnos nem tudom előre megmondani. De ha az olasz forrásomnál lesz, akkor hozok be , ha több érdeklődőnek is szüksége van alkatrészre.
Ééértem... Van esély rá, hogy egy Injektoros Pegaso is megfordul nálad a közeljövőben? :)
Jelenleg ami éppen van, de havonta bővül készlet.
Hello!

Megrendelésre is bontasz motorokat, vagy csak azt árulod ami éppen van?

Nekem szükségem lenne egy Apilia Pegaso 650 I.E. első sárvédőjére (Normál telós, nem a fordított)
Eladó Aprilia Rotax 123 termékek!

=Postai utánvétellel, előre utalással is megoldható.
=Rendelésfelvételt követően 3 munkanapon belüli azonnali küldés.
=Rugalmas és korrekt árak!

Jelenleg raktáron AF1 Sintesi és Tuareg Wind van!

-Blokkfelek
-Váltó
-Gyári Kipufogó rendszerek, illetve Arrow rendszer Af1
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok, kerekek
-Elektromos power egységek
-Idomgarnitúrák
-Műszerfal
-Első teleszkóp, hátsó rugóstag
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak