Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg nem tervezünk semmit, de én benne lennék, h a sikertelen aug20ai találkozót megtartsuk most ősszel, ha valaki benne lenne. :)
Köszi.Csak óvatosan egyenlőre.szelidíteni kell a lovakat .300ert számolták be sajna.volt bukta rajta,de ez van.Nem sok időm volt gondolkodni. De előre nézünk. csaknem dagadok akkorára. Amugy terveztek idénre még valamit,mert kicsit lemaradtam az infókról?
Ebbe bele is lehetett menni! A versenyen ugy ment hogy csak pislogtam! Hoztak a gyerekek haza 2 kavicsot a sinek mellől ahol ment,mondván ezen ment a Percy mozdony a Thomas mesèből! Nincs nagy igènyük! Minden kincsnek számit nekik! Lassan nyithatok egy kacatos boltot! :))

Uuu... TopSecret akta! 7 pecsètes titokkal! Hallgatok mint a hal! ;)
Ne bánkódj jövőre is lesz! Nemrég volt az Angyalföldi kocsiszínben nyílt nap utána nálunk. Ezek rendszeres programok. Meg van hogy megy a nosztalgia villamos vagy HÉV, meg mindenféle jópofaság! És persze a BKV állja a költségeket ilyenkor. Meg ne nagy ajándékokra gondolj csak apróságok a gyerekek részére. Majd értesítelek e-mailen ha lesz valami mostanság vagy jövőre
A grand prix is jó, én is voltam. Szeretek a vasúttörténeti parkba járni, de ami igaz az igaz nem olcsó szórakozás. Viszont egyedi. Láttam azt is gyárlátogatás címén, hogy mi mindent van ott még felújítani. Majd priviben küldök néhány képet a felújítandó vasakról. De szigorúan magán megtekintés céljából, mert a fejemet veszik! ...és ez nem vicc .
Na erről jol lemaradtunk akkor! Ajándèkot is adtatok ráadásul! Meg mèg ingyen is volt! Ezt nem èrtettem a GrandPixen sem hogy belèpő is meg bent fizetős is volt! Ès nem olcso ugye hozzá kell tegyem! 27papirral járultam hozzá a szènègetèshez! :) De nem sajnálom,megèrte,csak kicsit sokaltam! Nálatok volt valami szponzor aki ezt támogatta vagy maga a társaság állta a költsègeket? De bánom hogy nem voltunk! Szèp programot hoztatok össze! Ez meglepett hogy semmit nem kèrtetek a programokèrt! Ez ma már ritka! Ejjj.... hogy mèrt nem nèzegettem meg ezeket előbb! Simán átèrtünk volna 2-3 óra felè! :/
Tök ingyenes volt a telephely látogatás, a műhely látogatás volt regisztrációhoz kötve, de az is csak a gyerekek miatt, mert volt nekik egy kis pecsétgyűjtő program és valamiféle ajándék játék vagy mifene volt a jutalom. De jó volt! Jövőre megint lesz. Meg amúgy is jöhettek ha egyeztetünk. És egyébként a tatai út meg itt van a szomszédomban
De a Tatai uton volt! Nagyon sok mozdony van ott! Kurrva jo volt! :))))
Ha tudtam volna hogy nálatok is volt oda is mentünk volna! De ezt is vèletlenül hallottam a TV-ből! Volt belèpő? Mennyi volt egy kör?
Hát igen! A dicső múlt egy szelete!
Nálunk is nyílt nap volt a fogasnál. 12 csoportot vittem 10-16h ig. Meg sem álltam!
Ez az összejövetel merre volt? Nem itt a szomszédomban a Tatai úton, mert a fűtőház valahogy nem ismerős.
Eladó Aprilia Af1 Sintesi alkatrészek:

Blokk egyben( henger+dugattyúval+vîztérfedéllel): 50.000Ft
Blokk ( henger+dugó nélkül ): 20.000Ft

Henger+dugattyúI(Wössner-könnyített) : 30.000Ft

120/60 R17 slick: 5.000 Ft

RS Arrow rendszer: 25.000Ft

Egyéb alkatrészek telefonon érdeklődhető

30-403-65-51
2 Tèè....
Avagy Füst ès Lábdob! :))) Fasza volt! :))
gratula akkor ez eleg gyors volt.

ha nem vagyok indiszkret mennyiert sikerult eladni a Pegat?

vigyazzatok egymasra az uj geppel, tuti hogy tud ujat mutatni azert az 1000res V2-es blokkjaval
gyanitom hogy ezt mar nem novitek ki mostansag
Elkelt a Tuareg 600.

Pegaso 125 elég jó nehézterepre? első sárvédőt dobnám le róla. Hány kg?
Meg.Hála Istennek,sikerült.A kis pegát sajnálom,de amit ez a masina művel,"valamennyire"kárpótol. Ma tesztelgetem.Még elég idegen,de az adrenalint punpálja rendesen.
Üdv.Valakinek Berúgós RV6 blokkfelei,főtengelye,hengere?!
AF1 50-be kéne.
Köszönöm a válaszokat!
meg is vettetek?
Félelmetes kis ördög.
:D Már a garázsban áll.
pofas a kicsike eppen bejaratva azzal a 18ezerrel
egy ilyenre meg en is beneveznek
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_etv_1000_caponord_18.5
00km-7008903
Ez igaz.szerintem elmegy.Meg lenne a választott is,csak annyira nem vágom a Capak árát,de szerintem megéri.Ma megnéztem.3kis karc van a mocin.
az biztos hogy talalni fiatalabbat, de az korantsem jelenti hogy jobb allapotu is ugye.. meg van akinek ez a kullem jon be, pl nekem is
s ha muszakilag rendben van akkor meg nem szamit igazabol a kora

meglesz a nagytestvere
Az a baj,hogy mindenki fiatalabbat keres,hiába tuti a kis masina,de ha nem megy el,akkor addig gurulunk vele,amíg nyugdíjba nem vonul.Ha valami olyan akarná megvenni,akiről tudjuk hogy tényleg szeretni fogja és megbecsülné a bele ölt munkánkat és pénzt,meg engednék is az árból,mert a lényeg,hogy jó kezekbe kerüljön. Szeretném a Capát,de nem mindenáron.
nana hogy szivesen latunk majd akkor is
ha elterveztetek ossze is fog jonni
szezon vegefele kozeledve kevesebben kapkodnak motoroert az biztos, de mivel prima gepet arulsz igy nem hiszem hogy ne lelne uj gazdara
Köszi .Én is nagyon remélem,de azeét ha tali van,remélem még szivesen láttok.bár ez még csak egy terv.
ennek orulok
jo valasztas remelem osszejon