Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok keresek aprilia tuareg 125 , rotax 127 hez berúgókar tengelyt és 55.50 dugattyút gyűrűvel
Peganál a hivatalos utasítás az olajszintre,hogy:meleg motor leállítva,10perc után 1 percre beindítva és már ellenőrizhető is.
Mivel a Pegasonál is úgy kell, gondolom nálad is úgy kell lemérni, csak arra figyelj, hogy teljesen függőlegesen álljon a motor. :)
Üdv. :)
Mivel tűgörgőből nem érdemes használtat venni, csak újat, vagy utángyártottat, ezért az http://italmondo.hu/ -t tudom ajánlani. Nekik mindenük van ami az olasz motorokhoz kellhet. ;)
Ha valamit nem találsz, vagy nem tudod, hogy melyik kellene neked, akkor hívd fel őket és segítenek. :)
Üdv. :)
Mivel itt a fórumban is elég kevés 350-es van, (konkrétan 2ről tudok hogy volt nekik,) és a piacon is elég ritkaságnak számít, ezért sajnos nem fog mindenki bombázni téged alkatrészekkel...

Sokkal jobban jársz egy régi idomos Pegasoval (650) mint a 350-es Tuareggel alkatrészügyben. Valamivel fiatalabbak is a Pegasok, bár ugye ha a Tuareg tetszik, akkor nincs mese.. (Nekem is Tuaregem volt csak 50-es és 125ös) De én is váltottam Pegasora alkatrész ügyileg is, meg mert nekem ez már jobban tetszett mint a 600-as Tuareg. :)

Sajnos nem sok embernek van itt infója a 350-ről.. Én úgy hallottam, hogy kicsit lomha... Erős, de lomha..
Sziasztok ! Van egy Aprilia Tuareg Wind 125 - ös gépem rotax 123, tudnátok segíteni, hogy hol találok, illetve hol és milyen tűgörgőt érdemes hozzá venni ? Nekem az alsó tört el, de egyszerűen sehol nem találok. Köszi a segítséget előre is :))
hali segitség kéne vennék egy aprilia etx 350 est 1987 es évjáratot rotax blokkos viszont nem tudok róla sokmindent .ha esetleg valaki megtudná nekem mondani hogy mien a blokk és az alkatrész ellátás van e még hozzá?meg ijenek hogy mennyi az utazója és mennyit eszik.elég jól néz ki de viszont félek tőle hogy azért nem egy mai darab szivesen fogadok jó tanácsot és kritikát is.köszi.
tuareg 350-nél az olajszintet hogy kell nézni ? amikor jár a motor és utána leállítom ?
Igen nekem lenne bajom az önindítóval :\
350 es tuaregen nekem nem volt semm gondom hát lehet a bendix megszorult benne és nem tud behúzni azt kéne leellenőrizni.
Mikor a pega elejét visszaraktam odagyürtem a kábelét és letestelt de elég sok minden van rajta azon a biztin valószönü hogy valahol zárlatod van.
Naa.. a Tiednek mi a baja? :D

Amúgy van itt valaki aki Szenved a 350-es Tuareg önindítóval. Gondoltam Te talán tudsz neki segíteni. :)
Az szép.. Nekem is régóta valami baja van azzal a körrel, de én nem találtam semmi hibát 'sajnos'.. Még nyár elején úgy ette a biztosítékokat mint a cukrot.. Biztos, hogy nálam is valami testelés vagy hasonló probléma van, de nem találom meg h hol.. Mondjuk mostmár 2 hónapja nem csinálta, csak most hogy a gyertyám behalt, leszedtem az ülést és láttam h meg volt olvadva.. A helyzetjelzőnél hogy testelt le neked? Mert akkor én is szétkapom megnézni. próba cseresznye. :D
isten hozott a klubban én 2 hónapja haragszom rá így bent áll garázsban büntiben
nekem akkor olvadt ki a középső bizti mikor összeraktam a masinériát és a helyzetjelzőnél letestelte a 15-öst és ezért olvadt ki vagy olvadt meg
itt vagyok nagyritkán csak mostanában hanyagoltam jócskán a motorozást így ide sem jöttem fel egy sűrűn de ha szóltok azt látom mert jelez. de facén jelöljetek be és ott már vagyok
Sziasztok, meglett az egyik problémám oka.. A lendkerékben a körmágnes ripityára van törve... Van valakinek eladó lendkereke 125ös tuaregbe? Viszonylag sürgős lenne, ha valakinek van, akkor írjon, legyen oly kedves, mert szombatra meg kéne tudnom, különben marad a szerelő által felajánlott húzós árú változat..
Sziasztok!
Húha rég jártam már erre jó volt kicsit újra olvasgatni ezt a fórumot :)
Az én "kis" Pegasomba nyáron belegurult pár ezer km-ter:) azt szeretném kérdezni ,hogy ti leszoktátok-e téliesíteni a gépet :) szerintem mindenképpen érdemes lenne mivel anyagi okok miatt kénytelen vagyok télre kivonatni őt a forgalomból. Esetleg valami tapasztalat ,hogy ha még se téliesíteném, mire számítsak érdemes beindítani havonta egyszer egyszer? Sajnos mivel suli kezdődött ritkán tudok foglalkozni vele, és mint tudjuk ezek a 650 es egyhengeresek kicsit makacsak ha ritkán indítják be őket :),bár eddig szerencsére legrosszabb esetben is 3 szorra beindult pár hét állás után (3 hét). Továbbá esedékes egy első féktárcsa csere ti milyet ajánlanátok ? Mert amiket nézegettem fékbetéttel együtt igen csak 30-40e forint körüli összeg. Ezen nem szeretnék spórolni ,de hátha van valami tippetek :) Remélem hétvégén még szép időnk lesz! És szaladhatnak egyet a vasak :)
Tuareg 350-hez Milyen gyertya kell ?
keresek tuareg 125 berugókar tengelyt és jó 55.50 dugattyút
Itt vagy valahol? Szükség lenne rád. :)
A gond az, hogy nagyon ritkák ezek a 350-esek és akinek volt itt a fórumban, őt már rég nem láttam errefele.. :/
Nem teker ha az aksit bekötöm nem csinál semmit. De ha csak simán a z indítómotorba kötöm akkor teker. Meg az a baj hogy nem tudom pontosan melyik szálra kell kötni az aksit :\ lehet hogy az lenne a baj
hogy érted azt, hogy nem teker? Mit hallasz amikor megnyomod az önindítót?
Sajnos nem tudom, hogy a 350-es az Relés-e, de ha igen, akkor azt is érdemes lenne megnézni.. (kattog a relé amikor nyomod?)
rotax 127 hez keresek berugó tengelyt
Valaki nem tudna egy kapcsolási rajzot küldeni ? Mert nekem nincs bekötve a világítás és nem tudom hogy mit kössek be hogy tekerjen az önindító.. mert ha csak úgy rákötöm az aksira (+ az önindítón lévő kábelra - egy testre) és úgy teker. de ha bekötöm az aksit akkor nem teker. Tuareg 350-hez