Ennyi? Ennél azért nagyobb aktivitásra számítottam.. :/ :)
Azt hittem, hogy legalább 1-2 motort látni fogunk még ott Szentendrén az indulásnál.. :) Na jöjjön valaki! :D
A mocizásért és a társaságért menjünk első sorban. Amúgy ha nincs egy tündér kis asszonykám,aki önzetlen és érti,mi a motorozás,még nekem is álom lenne.köszönet neki. Tényleg jó volna ha össze jönne egy jó kis csapat,mert ez az utolsó lehetőség,aztán jön a letargiás,unalmas,moci mentes tél.
Még egy kis kiegészítés: Már csak azért is érdemes lenne eljönni, hogy megcsodáljuk Rexxy új gépcsodáját, ami szerintem sokunknak az álommotorok közé tartozik :)
Caponord 1000 :)
:) te vagy az első aki pozitívan áll hozzá.kösz. Gratula az uj cuccokhoz. Viktorral beszelgettunk,de tenyleg jo lenne vmi ossze hozni még a szar idő elött.
Eddig Október 19-én gondolkoztunk Rexxy-vel.. Ha másnak is jó akkor valaki előkaparhatná az augusztus 20-adikai tervet.. :D Szerintem megejthetnénk. :)
pont lattam utana a hirdetest hogy fennt van itt kepesmotoron, de az adatoknal nem te voltal...
az biztos hogy annal lenyegesen tobbet erne, de a jo oldalat kell nezni, hogy van jobb helyette
a 20.ai tali lett volna ami nem jott ossze sajnos, sok sebbol verzett el
hat ha szeretnenk vmit akkor azt meg gyorsan kellene a hidegek elott.
eppen kiprobalhatnank mi is a ma vett givi hatso dobozt es az asszony uj kabatjat
16-17 vagyok fennt pesten