ennek teljesen ugyanaz a váza mint a másiké.de ahogy látom azon más a végdob tényleg.de lehet olyat is tudok adni ami arra jó.van egy arrow sport végdobom.azt hiszem olyan apriliáról vettem le.küldök majd arról is képet.
Hello
Milyen állapotban van a blokk? Esetleg ha egy facebook linket adsz akkor bejelöllek és megbeszélhetnénk! Ha közel vagy akkor holnap elmennék érte!
nem tudom mért de nem tudok feltenni képet.később megnézetem a gépet.de a dob gyári állapotú.sima tuaregre való.nem windre.természetesen 127-es blokkoshoz.egyben akartam eladni az egészet de mennyit adnál külön érte?
Sziaszok ! Valaki tudja e hogy a pneumatikus power szelepben kell lenni rugónak ? Mert amit én vettem, abban nincs rugó, így nem sokat változott a motorom teljesítménye. Alacsony fordulaton most is erőtlen.
Na sikerült felraknom az új gumimat. :) már 200métetes. :D
Valaki mondta nekem, hogy mindenképpen vigyem el centíroztatni, de a gumis azt mondta, h felejtsem el, mert senki nem csi.áltatja meg..
Vélemény? Ti vittetek már gumit centíroztatni? :D
Sziasztok !
Lenne pár kérdésem tudna e valaki segíteni!
Valakinek nincsenek e 125 ccm rotex 127 blokk hoz alkatrészei vagy esetleg komplett blokk.
Alkatrészek: FŐTENGELY/ HENGERFEJ/ POWER SZELEPVÉDŐ BURKOLAT/BELSŐ TŰGÖRGŐK/KUPLUNG KOSÁR 5 VAGY 6 ALUMÍNIUM RÚD ÁLL KI BELŐLE/komplett KIPUFOGÓ RENDSZER .
Milyen állapotban van a blokk? Esetleg ha egy facebook linket adsz akkor bejelöllek és megbeszélhetnénk! Ha közel vagy akkor holnap elmennék érte!
Engem érdekelne a végdob!Esetleg képet tudnál adni?(rotax127)
Mitől mehet el a motoron a vezérlés ?
Elkészült végre az első motoros videóm.
https://www.youtube.com/watch?...
Üdv.
Aprilia EXT-0103
milyen blokk való bele?
jelenleg egy rotax 127 es van benne ez az eredetié?
Valaki mondta nekem, hogy mindenképpen vigyem el centíroztatni, de a gumis azt mondta, h felejtsem el, mert senki nem csi.áltatja meg..
Vélemény? Ti vittetek már gumit centíroztatni? :D
Lenne pár kérdésem tudna e valaki segíteni!
Valakinek nincsenek e 125 ccm rotex 127 blokk hoz alkatrészei vagy esetleg komplett blokk.
Alkatrészek: FŐTENGELY/ HENGERFEJ/ POWER SZELEPVÉDŐ BURKOLAT/BELSŐ TŰGÖRGŐK/KUPLUNG KOSÁR 5 VAGY 6 ALUMÍNIUM RÚD ÁLL KI BELŐLE/komplett KIPUFOGÓ RENDSZER .