Sajnos kár. Pedig tegnap este már nagyon beleéltem magam, főleg megnéztem az üvegtigrist még elalvás előtt, milyen véletlen, hogy pont tegnap adták a tv-ben.... Ez így sikerült, legközelebb jobb lesz.
most nezem hogy nem jott ossze akkor nektek se
az idojaras is kozbeszolt akkor....
ez sajnos egy ilyen 20. lett ugy latszik, az egiek nem akartak hogy osszefussunk
Elvileg hivta Gergőt mert engem hivott,mondtam neki hogy szerintem nem indultak el a srácok mert szakad az eső! Akkor még ők is 50km-re volta a megbeszélt helytől! Valoszinűleg igy nem is mentek ki oda! Már ha elért valakit a csapatbol még! :?
Pistejm posztolta ki ezt:
Köszönjük.
Közel fél napos késéssel, de elindulunk.
06-20/661-93-43 számon jelezzetek, ha van változás. Mi 20-án 10-kor ott leszünk a Lidl parkolóban Szentendrén.
Minden jót!
Üdv.
Kár érte , még szerencse hogy felnéztem indulás előtt, vissza is aludtam kicsit :) itt még verőfényes napsütés van, de gondolom délutánra itt is elromlik az idő. Remélem jövőre már tényleg összejön egy relatív nagy számú tali
Gyerekek, ebből a napból nem lesz semmi.
Most kellene indulnom, ehelyett inkább írok ide, hátha Imi benézel mielőtt elindulnál.
Maradok a seggemen és rágom a kefét.... elátkozott augusztus 20.-a ez.
60-80 Km/h-s széllökések kísérik az amúgyis 30 Km-es szelet.
Nálunk be van borulva teljesen, és az eső is esett nemrég villámlás kíéretével.....
Szóvval ennek annyi.
Ez nem jött össze sajnos akkor....
Ilyen késő esti foltozgatásba már bele lehet, "fütyülni".... Ha valami rossz, akkor az általába nagyon rossz. Ismerős ez.
Tudod mit utálok ezekben a motorkerékpár motorokban legjobban? Azt, hogy azt a tetves hajtókart egy darabból munkálják ki. Nem lehet levenni a fedelet róla kifűzüd, új csapágy be és mehet tovább..... Sajna ez a 2 ütem átka.....
Pfff.... nem megy ez! Ez nem az az olaj sajnos! Csak a dugot kentem kicsit be a gyűrűknél meg a hengerfal alját! Az már kikettyent volna! Ez behalt itt nekem ugy érzem! Este van,tele a tök vele hogy nem sikerült kijavitani! Ennyit ennek a történetnek! Nem nagyon tudok már mit csinálni vele! Itt a vége! Kiestem még az utolso helyről is! Na mindegy... Azért köszi!
HOLNAPRA MINDENKINEK SZÈP NAPOT,JO UTAT,ÉS SOK UJ ÈLMÈNYT KIVÀNOK! MINDEN GONDTÓL MENTES TARTALMAS KILOMÈTEREKET A MOTOROKNAK ÈS GAZDÀIKNAK!
ÉS PERSZE: SZÈLES UTAT SRÀCOK!
Ha most látom a hsz.-edet, akkor hívtalak volna 5 percen belül. :)
(feltéve, ha nem cseréltél számot azóta)
Az a szemét fék.... francba.
Akkor hányan is leszünk? Pistejm OK. Én, ha induláskor nincs zuhi. Imi, gondolom Ő is csak akkor indul, ha nem esik. 3-an motorral nem sok.
Meg elvileg kijön a parkolóba HKÜ-s Gábor.
Csaba a nagy kérdés még...
Akkor már hadrafogható lesz a Te masinád is... :)
Legalább nekik kopott a gimi a 4napban! Hátha lesz 1-2 képe hol jártak! :)
az idojaras is kozbeszolt akkor....
ez sajnos egy ilyen 20. lett ugy latszik, az egiek nem akartak hogy osszefussunk
Köszönjük.
Közel fél napos késéssel, de elindulunk.
06-20/661-93-43 számon jelezzetek, ha van változás. Mi 20-án 10-kor ott leszünk a Lidl parkolóban Szentendrén.
Minden jót!
Üdv.
valamicskét a szél. Talán jövőre.
Most kellene indulnom, ehelyett inkább írok ide, hátha Imi benézel mielőtt elindulnál.
Maradok a seggemen és rágom a kefét.... elátkozott augusztus 20.-a ez.
60-80 Km/h-s széllökések kísérik az amúgyis 30 Km-es szelet.
Nálunk be van borulva teljesen, és az eső is esett nemrég villámlás kíéretével.....
Szóvval ennek annyi.
Kösz szépen!
sajna most eleg jol lekopott a csapat a nagynapra.
azert jo utat kivanok mindenkinek, hibamentesen menjen minden, aztan meg meseltek mi volt
Ilyen késő esti foltozgatásba már bele lehet, "fütyülni".... Ha valami rossz, akkor az általába nagyon rossz. Ismerős ez.
Tudod mit utálok ezekben a motorkerékpár motorokban legjobban? Azt, hogy azt a tetves hajtókart egy darabból munkálják ki. Nem lehet levenni a fedelet róla kifűzüd, új csapágy be és mehet tovább..... Sajna ez a 2 ütem átka.....
Köszönöm a jókívánságokat, remélem bejön.
HOLNAPRA MINDENKINEK SZÈP NAPOT,JO UTAT,ÉS SOK UJ ÈLMÈNYT KIVÀNOK! MINDEN GONDTÓL MENTES TARTALMAS KILOMÈTEREKET A MOTOROKNAK ÈS GAZDÀIKNAK!
ÉS PERSZE: SZÈLES UTAT SRÀCOK!
(feltéve, ha nem cseréltél számot azóta)
Az a szemét fék.... francba.
Akkor hányan is leszünk? Pistejm OK. Én, ha induláskor nincs zuhi. Imi, gondolom Ő is csak akkor indul, ha nem esik. 3-an motorral nem sok.
Meg elvileg kijön a parkolóba HKÜ-s Gábor.
Csaba a nagy kérdés még...
http://www.sat24.com/foreloop....
mi sajnos maradunk a seggunkon fek hianyaban nem sikerult megoldast talalnom a problemara