Kellemes Ünnepeket!
Ti milyen olajat ajánlotok a blokkba? rotax123-asról lenne szó
Hallottam már 10w40-et, de 70w90-et is
azért a kettő között elég nagy az ugás
Kellemes ünnepeket kivanok nektek es a csaladnak
Most egy kicsit hatterbe szoritottuk a motorokat, de ha itt a jo ido ujra elokerulnek es osszefutunk vmerre
Most érkezett raktárra egy Aprilia AF1 Sitesi.
Működik , megy megáll.
Egyben : 130.000FT
Bontottan: telefonon a darab árakat
Ami van benne pl:
-34-es dellorto karbi
-frissen felújított blokk( csapágyak , szimeringek, henger, dugó, főtengely, pontos váltó, nagyon jó hajtókar)
-egyedi AIRBRUSH idomok!
-jÓ, GUMIK ,lánc,
-hátsó futőmű felújítani kell
-elsőből folyik az olaj, szimering cserés
-elektronika működik , minden visszajelző stb.
A svájci piacos Tuaregekbe szokott ilyen lámpa lenni. Szóval nem tákolt, előfordul. 600-ba is találni ilyet.
De ha bontottan veszel ikerlámpát kicserélheted. Az szebb....
Üdv! Került a tulajdonomba egy ilyen tuareg!
Majdnem gyári állapotban! A blokkon nem Aprilia felirat hanem ROTAX szerepel mint a képen látni!
Valaki tudná hogy mennyit érhet?
Köszönöm
hat hogy kompatibilis e az uj szar a sarvedovel az jo kerdes, es ha jol tippelek nem is nagyon szeretik kulon eladni amugy....
rem sikerul vhogy szerezned egyet. :D
aztan tavasszal vmi gurulas alkalmaval meglessuk
eleg nagy a csend mostansag itt a forumon is, bar en se vagyok vmi tul aktiv sajnos egy ideje.
nekem mar le van teve a pega a muhelyben az emelore, lemosva, letakarva... es csak a tavaszt varja
Őket még nem, de úgy néz ki, hogy Csetényben találtam egyet. Az nincs annyira messze, úgyhogy elmegyek érte, megnézem, azt ha nem jó akkor megkérdezem őket is. :) Kössz :)
Egyébként Külön lehet venni a sárvédőt és a 2 szárat is. Nekem a szárak miatt kellene vennem új sárvédőt. Szerinted össze lehet rakni az új szárat és az én sárvédőmet? (Az lenne a legolcsóbb megoldás) Az a baj, hogy senkinek sincs otthon összehasonlítási alap, ezért kell elmennem megnézni.
Mint tudjátok, már elég régóta kutakodok Pegaso I.E. első sárvédő után, de nem sok sikerrel. Tudtok valakit akinek lenne esetleg elfekvőben? Vagy esetleg egy olyan helyet, ahol legyártják nekem (legvégső esetben)?
Jah, csak a felvétel kicsit szar, mert telefonnal lett felvéve. Majd nemsokára csinálok jobbat. A Pegaso már alszik, hamarosan lebontom az idomokat, a Kawasaki meg most kapott új gyertyát. Pöccre indul, és erősebb is lett. :D
Majd kamerával veszem fel a következő videót, az jobban visszaadja majd a hangját.
Bocsi, kétszer linkletem be, most látom.
Sziasztok ! Óriási segítségre lenne szükségem ! Van egy tuaeg wind-em, alsó tűgörgő töréssel, henger dugó kuka. Nincs valakinek egy komplett blokja ? És mondjuk beszámolná az én hibás blokkomat . Sűrgőse kellene !
Ti milyen olajat ajánlotok a blokkba? rotax123-asról lenne szó
Hallottam már 10w40-et, de 70w90-et is
azért a kettő között elég nagy az ugás
Most egy kicsit hatterbe szoritottuk a motorokat, de ha itt a jo ido ujra elokerulnek es osszefutunk vmerre
Tuareget a fa alá, de nem lapjára.
Működik , megy megáll.
Egyben : 130.000FT
Bontottan: telefonon a darab árakat
Ami van benne pl:
-34-es dellorto karbi
-frissen felújított blokk( csapágyak , szimeringek, henger, dugó, főtengely, pontos váltó, nagyon jó hajtókar)
-egyedi AIRBRUSH idomok!
-jÓ, GUMIK ,lánc,
-hátsó futőmű felújítani kell
-elsőből folyik az olaj, szimering cserés
-elektronika működik , minden visszajelző stb.
06-30-403-6551
Kép illusztráció, de ugyan ilyen kivitel.
köszi a választ :)
A svájci piacos Tuaregekbe szokott ilyen lámpa lenni. Szóval nem tákolt, előfordul. 600-ba is találni ilyet.
De ha bontottan veszel ikerlámpát kicserélheted. Az szebb....
Találtam egy tuareget, 89-es wind és téglalap alakú az első lámpája
http://img17.aprod.hu/images_a...
olyan kérdésem lenne, hogy ez gyári lehet?
mert még nem láttam másik Tuaregen ilyen fényszórót
Majdnem gyári állapotban! A blokkon nem Aprilia felirat hanem ROTAX szerepel mint a képen látni!
Valaki tudná hogy mennyit érhet?
Köszönöm
Így jobb a LINK
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_pegaso_650_csere_cro
ssra-7415379
-Komplett blokk gyújtás nélkül, Új meteor dugattyúval, hónolt henger, 1km-t ment. Hibátlan főtengellyel és pontos váltóval: 60.000Ft
-tükrök gyári : 4.000Ft
-idom szett( fejidom, első lámpa, hátsó lámpa,tank,ülés,hátsó oldal idomok,csomagtartó, blokk védő,hátsó sárvédő) GYÁRI: 15.000Ft
-első hátsó kerék , bütykös terep gumikkal jó állapotban,tárcsákkal: 7.000Ft/db
-első villa: 5.000Ft
-hátsó rugóstag:5.000Ft
-Hátsó fék 5000.Ft
-tárcsafékek: 4.000.-/db
-kipufogó rendszer: 10.000Ft
-váz, segédváz: 5.000Ft
-Km csiga: 4.000Ft
-Trafó:10.000Ft
-28-as dellorto karbi: 5.000Ft
-önindító: 3.500Ft
-Bendix: 3.500Ft
-légszűrőház: 1.000Ft
-Láncfeszítő : 3.500Ft
-lánc: 3.000.-
szívócsonk: 2.000.-
hűtőrendszer: 3.000.-
víztartály: 5.00.-
Egyéb alkatrészek telefonon.
Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésemet.
06-30-403-6551
rem sikerul vhogy szerezned egyet. :D
aztan tavasszal vmi gurulas alkalmaval meglessuk
eleg nagy a csend mostansag itt a forumon is, bar en se vagyok vmi tul aktiv sajnos egy ideje.
nekem mar le van teve a pega a muhelyben az emelore, lemosva, letakarva... es csak a tavaszt varja
Egyébként Külön lehet venni a sárvédőt és a 2 szárat is. Nekem a szárak miatt kellene vennem új sárvédőt. Szerinted össze lehet rakni az új szárat és az én sárvédőmet? (Az lenne a legolcsóbb megoldás) Az a baj, hogy senkinek sincs otthon összehasonlítási alap, ezért kell elmennem megnézni.
-tükrök gyári : 4.000Ft
-idom szett( fejidom, első lámpa, hátsó lámpa,tank,ülés,hátsó oldal idomok,csomagtartó, blokk védő,hátsó sárvédő) GYÁRI: 15.000Ft
-első hátsó kerék , bütykös terep gumikkal jó állapotban,tárcsákkal: 7.000Ft/db
-első villa: 5.000Ft
-hátsó rugóstag:5.000Ft
-kipufogó rendszer: 10.000Ft
-váz, segédváz: 5.000Ft
-Km csiga: 4.000Ft
-Trafó:10.000Ft
-28-as dellorto karbi: 5.000Ft
-önindító: 3.500Ft
-Bendix: 3.500Ft
-légszűrőház: 1.000Ft
-Láncfeszítő : 3.500Ft
-lánc: 3.000.-
szívócsonk: 2.000.-
hűtőrendszer: 3.000.-
víztartály: 5.00.-
Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésemet.
06-30-403-6551
Mint tudjátok, már elég régóta kutakodok Pegaso I.E. első sárvédő után, de nem sok sikerrel. Tudtok valakit akinek lenne esetleg elfekvőben? Vagy esetleg egy olyan helyet, ahol legyártják nekem (legvégső esetben)?
Majd kamerával veszem fel a következő videót, az jobban visszaadja majd a hangját.
Bocsi, kétszer linkletem be, most látom.