Holnapi nappal kapcsolatban, Én 4-4:15-kor felkelek.
Amúgy is, fél ötkor vagy utána nem sokkal indulnom kellene. Ha itt nálunk szakad az ég, nem indulok el.
Tökig leázni a regelli tizenpár fokba nem kellemes... és a menetszél is csak hűt.
Ha valahol útközben kap el, akkor kiállok egy buszmegállóba vagy benzinkútra.
Atival mi lehet a helyzet az kérdés. Mindjárt szerintem felhívom.
Nem biztos, hogy azt az olajat szívja.
Beolajoztál mindent, dugót, hengert stb. Szerintem azt zabálja kifelé...
Necces lesz ez így holnap nekiindulni vele.
Csak épp ha kiljebb rakom akkor nem tömit rendesen! Pont a tengely szélére esik ahonnan kupolva van!
Na most megpatkoltam vagy mit csináltam vele,elvágtam a rugogyűrűből és szorosabbra lett rakva! Beindul! Viszont szivja az olajat szerintem mert baszottul füstöl! Most ha huzom neki egyre jobban okádja a cuccot!
Az hogy bassza meg! Na most kaptam.egy tippet még azt kiprobálom! Ha kiljebb rakom akkor pont a teszurásba esik és nem szorit a szimering! Ha meg bent nem hézagolom a főtengelyt jobb ha be se inditom többet! Na megyek gyorsan,ha van tipped küld el hátha beválik!
sajna a fek nem javul meg a bizalomtol
es igy vagyok vele en is hogy ha hatso nem lenne 100as akkor bevallalom de elsofek nelkul cinkes egy ekkora ut foleg hogy 2 fovel megyek ugye..
ez durci kep, ilyet se lattam meg. egy kis repedestol meg nem kell felni
amikor mar osszeer a gumi oldalan korben a repedes akkor mar cinkes mert durcin szital a hatulja ja hogy most levego is van benne, akkor ugy meg gurul is
viccet felreteve nem hiszem hogy baj lesz vele, sokat birnak ezek a gumik ezt biztosan tudom.
a masik oldalrol meg ismet csabit tudom idezni: kaland az egesz
ha tortenik is vmi akkor abban a pillanatban eleg cinkes, de utana felulkerekedik magan az ember es talal vmi megoldast ugy is es utolag meg egy nagy kalandnak tunik az egesz es jo elmeselni hogy atelted
en azt szoktam mondani hogy egyszer elunk, s amit megtehetunk tegyunk is meg,vhogy ugy is lesz
lassan azt kell mondjam hogy ha nem tortenik csoda akkor nem tudok elindulni.... mar mindennel probalkoztam a fekkel, ezen csak egy masik jo fektarcsa segit meg holnap is kuzdok ha hazaerek hatha, de eleg kilatastalannak tunik..
hat ha most nem is de lesz alkalom meg a nagypeganezesre
ha eddig nem volt gond a tuareggel nem lesz most se, ahogy csabi is irta ha elmegy 10 km-t elmegy 100at is es 500at is
bizni kell a gepben es nem lesz gond
nekem sajna meg mindig nincs jo hirem, stabilan nincs elsofekem ami nelkul nem vagok neki az utnak sajna mert eleg kockazatos lenne..
Az tavaly cseréltem! De ha most irsz akkor folyton csipog a telefon és azt nézegethetem! Káromkodás,kéztörlés,nyomkodás,ujra barkácsolás,csipogás,káromkodás,kéztörlés........
Kösz a biztatást.
A defekttől félek jobban.
Pár napja voltam egy kikormólósat, mikor kész lett az első kerék.
Az első gumival nem is volt gond, a fűtófelület üzem meleg volt.
A hátsónak meg az oldalfala is meleg volt. Ez a gázabb....
Nem volt nagy táv, talán 10 km. De 100-al repesztettem belőle 5-öt.
Másnap rámértem a nyomásra, hát kiderült a hátsóba csak 1,5 bár volt.... kurva 1200 Forintos kínai lábpumpa óra pontossága.
Egy helyen a mint között van egy kis repedés, de nem olyan mint a többi, mély. Ha itt megindul leesni a futófelület, akkor beszarok. Mitas-oknál előfordul ez a futó leválás....
Amúgy is, fél ötkor vagy utána nem sokkal indulnom kellene. Ha itt nálunk szakad az ég, nem indulok el.
Tökig leázni a regelli tizenpár fokba nem kellemes... és a menetszél is csak hűt.
Ha valahol útközben kap el, akkor kiállok egy buszmegállóba vagy benzinkútra.
Atival mi lehet a helyzet az kérdés. Mindjárt szerintem felhívom.