Csocsesz! :)
Bekukk egy pill és füst!
Akkor Lidl parkolo?Remélem csak egy van belőle! :))))
Jelen pill beadta az unalmast a vérebem de hétvégén vérátömlesztés lesz igy remélem ujra feltámad a hamubol! :))
hát megnéznék pár igényes működőképes apriliát, ha már erre jártok
de majd úgy is kiderül hogy mikor suhantok erre aztán úgyalakítom a programom, elkapom az asszonyt, s transzparensel szurkolunk az útszélén (mondjuk Esztergomban is van teszkóparkoló, megállni)....
(kaphattok útbaigazítást, szerszámot ha épp szükség lenne valamire...stb.)
Grat a géphez és üdv közöttünk!
Sajnos 350-es Tuareg nem igen van itt az oldalon senkinek.
Gyújtáskapcsolót, spirált, lábtartót tud valaki adni biztos, de a többit azt bontós hirdetésből kell megtalálnod.
Az derék..... nem semmi.
Max. kitolod a ház elé, ha lejtős az utca, akkor gurulhatunk egyet.
Mielőbbi talpra állítást kívánok hozzá.
Tényleg, akkor ha arra járunk álljunk meg?
Üdv minden kedves tuareg rajongónak!
Az alábbi motort sikerült megvásárolnom és kellenének hozzá alkatrészek nem is kevés a két oldal idom az aku tartó a blokk alján elhelyezkedő olaj dekni egy gyujtás kapcsoló kulcsal együtt mindenestől a 2 spirál az órákhoz és az utasnak való lábtartó gyári ha lehet esetleg egy gyári trafó mert most egy 12V-os simson trafóval üzemel aki tud legyen szíves segíteni
kettétört a főtengő oszt kikívánkozott a levegőre...
a tetejét meg sem mutatom, mert feladod az egyistenhitet kapásból
sajna max rollerral integetek nektek ha esztergom környékén korzóztok...
sziasztok
íme egy egyenlet :
olcsó főtengely+kövér gáz=*(kép)
ha már itt tartunk nem tud valaki rotax 127-hez blokkfeleket (lehet üres is), főtengelyt, normál állapotút ,eladót ?
a dugó meg a henger is kuka de azokból van tartalék
köszi előre is
Jó a kérdés felvetés!
Én is érdeklődnék, mert hogy HÉV-vel csatlakoznék hozzátok, hogy mikorra érdemes a parkolóba érnem, illetve, hogy meddig lesztek ott?
az kiraly ha sikerult neked is gyari dobozokat talalni a pegara
nekem is ugy van gyari konzolokkal.
nekem anno vmivel olcsobban sikerult kialkudni.(tan 40 volt postaval vagy ilyesmi).
de boven jo arban volt neked is azt mondom.
2 normalisabb oldaldobozt kapnal ennyiert ami nyomaba se er ennek
csinalj majd kepet rola ha eszedbejut, kivi vagyok melyik fajta. mert lattam mar mas zarasat mint az enyem.
az tuti hogy jol teletomheted es akkor se lesz gond
par karcolas meg nem a vilagvege, legrosszabb esetben lefenyezed a tetejuket
Elkészült a végleges útvonal. A kempingeket is felhívtam, sátorral megyünk. Szóval augusztus 16-20-ig a következő kilómétereket fogjuk megtenni: http://goo.gl/maps/yPPSk
Aki akar nyugodtan csatlakozzon!
Üdv.
A Mátra túra után elkezdtem nézegetni a használt Pegasokat, mert mondtad, hogy neked is úgy sikerült venni. Fel is hívtam vagy 3-at 2-3 hét alatt, amint megláttam a hirdetést. Sajnos senki sem akarta külön eladni a dobozokat. Egyik reggel aztán jó 3 héttel később csörög a telefonom. Az egyik Pegaso tulaj hívott, akitől meg akartam venni a dobozait. Mondta, hogy az övé még mindig nem eladó, de most hirdetnek gyári dobozokat konzollal a racing bazáron. Megnéztem, és egyből lecsaptam rá. 3 nap múlva meg is jöttek. Eredeti Aprilia dobozok gyári ezüst, mint a motorom, gyári konzolokkal, kulcsokkal. Kívül kicsit karcosak, de majd fel lesz polírozva jövőhéten. 45 ezredes volt, de szerintem annyit simán értek.
en voltam tegnap is es ma is pont mocizni. gyorsan bemelegszik inditas utan az tuti es menet kozben ha megallok akkor megy fel rendesen 80 korulre s utana kapcsol a venti es nyomja le (tegnap mikor hazajottem s bealltam a garazsba leallitas utan vagy 3 percig ment meg a venti ) de menet kozben a szokasos 60 fok korul, max picivel melegebb mint huvosebb napokon.
90-100ra nem szabadna mennie sztem meg ilyenkor se ha haladsz orszaguti tempoban., max ha varosban araszolgatsz vagy lampa, stb..
123as lendkeréklehúzót szeretnék Tőled rendelni ismét. Tudnál küldeni? Mostanra vágtam gallyra amit még 1,5-2éve küldtél, a sok fél méteres erőkaros leszedés megsinylette :D
Szóval kellene egy új. Utalnék mint ahogy mindig! Tudsz segíteni ebben?
igen az uszohaz illesztesenel szivargott sztem ahogy lattam, egyenlore most eddig nem ereszt. mentem azota 70 km-t kb es rendben van eddig.
s talan az elsofek is kezd magahoz terni lassan az uj betettel.
aksi temaban en akkor 1est kaptam
aksikhoz annyit konyitok hogy tudom milyen kell bele, kiveszem, toltom, beteszem, merem, stb.... de ebben ki is merul kb
de akkor ralesek majd kicsit gyakrabban.
lehet ra kell toltenem egy kicsit vagy tobbet menni vele mertmost ahogy felontottem kicsit gyengeden indit a gep
este irt csabi is aksi ugyben, azt irta neki meg volt repedve az aksi es azert fogyott egyfolytaban.
Bekukk egy pill és füst!
Akkor Lidl parkolo?Remélem csak egy van belőle! :))))
Jelen pill beadta az unalmast a vérebem de hétvégén vérátömlesztés lesz igy remélem ujra feltámad a hamubol! :))