Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó!
Ha úgy számolom, hogy nekem itthonról indulva, fel Szentendréig, az 250 km. Aztán onnan körbemotorozzuk a pilist, beérve az üvegtigris bódéig Tinnyére az még egy 100-as. Aztán Tinnyéről haza, az 245 Km.
Összesen 595, ~600 Km. Nem kevés, de állom a sarat.
Persze neked és a többieknek más fog kijönni.

Egyébként, ha ismered a környéket az jó nekünk. Te leszel a felvezető.
Bocsi képet nem tölti fel megpróbálom a fotókhoz.Kérlek nézzétek meg jó lenne ha volna.
Sziaztok
Érdekelne engem Tuareg ETX 125 -höz a képen látható alkatrész.Nevét nem tudom de ezzel bírod rakosgatni a sebességet. Ha van valakinek kérem jelezze. bali4@citromail.hu
ez nem a tocka gépe? ő pofozott ki most egy ilyen 600-ast
jó ötlet, én benne vagyok
ÜDV!
engem érdeknének az említett alkatrészek kellene az aku tartó a két oldal idom a sluszkulcsos indító rész a műszerfalból a ford és a km-h spirál és az önindító által meghajtott fogaskerék nem a pici az önindító végéről hanem amit hajt annak a fogaskeréknek a tengelyének az egyik vége a dekniben végződik ez köti össze a belső fogakerékkel mi menyibe kerülne mert ezeket aprodonként felvásárolnám öntől + a teljes műszerfalat menyiért adná oda?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuareg_600_wind_gyari_
allapot-7101517

Ezt a Tuareget ismeri valaki?
Ez jó ötlet. Tavaly voltam arra, és jókat lehet ott motorozni. Aki benne van mehetnénk egy nagy kört a Pilis körül.
Ilyesmi útvonal esetleg?
http://goo.gl/maps/VtbkS
hello!
erdekelne rotax 123 alaplap, ha van valakinek elado, irjon nekem
markisa_17@yahoo.com
Ma történt egy kis csinosítgatás a hátsó indexek elég gagyik voltak igy lecsereltem oket valamint vettem gyari tükröket is. De persze miert is lenne valami egyszerű a bal oldali tükör menetrögzítővel van belefogatva igy nem tudtam kiszedni a vegső cél érdekében muszaj lesz meg egy konzolt is beszerezni
Helló! De meg van minden papírja rendszám törzskönyv! Rendszámos lesz!
nagy a csend egyenlore ugy latom

en egyenlore csinalgatom az elsofekemet aztan majd latjuk mi lesz.

reszemrol annyi tuti hogy csak 20.an vagyok szabad sajnos.
ez így már nekem tökéletes én már inkább nem is mondok helyet, mert amit mondtam eddig kettőt és mind2 azlett, egyre se jutottam el.
Üdv,

Fájó szívvel de mégis eladom.
:-( aprod.hu/i/hirdetes/aprilia-tuareg-125-ID1jQfW.html Bárki is veszi meg, jól jár vele. A hozzáadandó cuccokkal még évekig használható, technikailag jó nagyon, az esztétika meg föld útra elmegy. Kinéztem egy SV650-et műszakival, így csere csak KP-ra érdekel. Fórumozóknak 10 rugó kedvezmény.... :-)
FÓRUMTALÁLKOZÓ!

Időpont, Augusztus 20.-a
Helyszín még tisztázatlan, a résztvevőktől függ, de valami köztes hely a jelentkezők induláspontjától kiindulva. (közös megegyezés tárgya)
Eddig felmerült az ötlet Pistejm jóvoltából, gemenci erdő, Csesznek.
Tőlem Tinnye, üvegtigris.
Ötleteket várunk!

Jelentkezzen aki akar jönni!
Feliratkozni úgy lehet, hogy másold ki ebből a hozzászólásból a szöveget és illeszt be a sorba a neved.
(Írd meg a motorod típusát is, ha akarod.)

Jelentkezők:

NemesG -- Aprilia Tuareg 125
attilahunter - Pegaso 650
Imi Tuareg Wind 125 ( remélem már végre el is jutok)
Pistejm - Aprilia Pegaso 650 ie
Tuareg50rv -- Tuareg Wind 50
Nem kevés.
Nekem mondjuk egy 100-assal kevesebb... de elég messze van. Mondj Te is valamit hova kellene elgurulni.
Nekem ma eszembe jutott egy szintén hajmeresztő ötlet... Tinnye, üvegtigris bódé. Épült oda egy panzió is, ott lehetne egyet ebédelni, stb.
Azért a tavalyi Dunaújváros sokkal közelebb volt.... nekem legalábbis.
Jöjjenek az ötletek.
Üdv!
Sok sikert hozzá! Majd a végeredményről dobj egy képet.
Jó lett volna, ha ezt a motort megőrizték volna 2009-es állapotában. Legalább lenne még egy rendszámos gép a csapatban, amit ismerünk.
Tényleg papírok nincsenek mi? gondolom azért van a 125-ös matrica leszedve.
én szintén úgy vagyok mint Attila. 340km meg legalább 4 óra az út.
Igazából még amit nem tudtam beszerezni hozzá: Az olaj tartálynál lévő kis takaró idom! Egyszerűen senkinek nincs! Valakinek esetleg lenne olyan! Nagyon megköszönném!
Helló! Igen lehet ez az enyém! Sajnos elég le harcoltan jutott hozzám! Teljesen fel lesz újítva az eredeti állapotba! Igen hímzett az ülés! Szerencsére minden meg van már hozzá! Az is amit is kerestem!
Újjá lesz varázsolva! Már dolgozunk rajta! :)
nem rossz a kornyek
mi max 20.an tudunk menni mert elotte utana dolgozom sajnos

jo lenne tudni akkor a resztvevok listajat hogy kinek milyen kornyek lenne jo.

nekem igy ha ilyen tavon lesz a tali es ugye csak 1 napra vagyok szabad eleg csucskos lesz a dolog. leg 4ora oda es 4 vissza....nem sok ido marad a talira
Helló!
Itt a fórumban is hirdette az akkori tulaj. (2009)
A 4 év meg stimmel.
Arra nem válaszoltál, hogy hímzett-e az ülésen az aprilia felirat.
Csak azért érdeklődöm, mert akkor az a motor patika 100%-os gyári állapotban volt, rendszámmal műszakival.
A Te fényképeden, meg már igencsak viseletes.... (látom bal irányjelző nincs, kézvédő se, 125-ös feliratok leszedve.....) kár volt érte, csak annyi.
Ha minden igaz, akkor ez volt a géped.:
Jó ötlet!
Majd meglátjuk a többiek mit szólnak hozzá.
Aprilia Tuareg Rally bontódik. Minden alkatrésze nagyon jó állapotú, bármi kérdéses van emailon elérsz!
Szia! Nem tudom hogy hol láthattad!
Én Kecskemétről írok (Bács-megye)!
Én úgy tudom hogy ez a motor már vagy 4 éve itt van Bácsba! De lehetséges amit mondasz nem tudom! Ismertem az előző gazdáját!