Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irtam mail-t!
itt vagyok én csak most annyira nem vagyok kommunikatív, csak olvasok nekem úgy tűnik semmi gond a géppel remélem így is marad :D sajnálom hogy Attila kiesett szivesen meglestem volna a nagypegát
Ha nem meloznék 2heteket Kecskeméten előbb kiderül! De tegnap este jöttem haza,ma kezdtem átnézegetni! Ha nem igy járnék meloba vagy a multhéten belenyulok a motorba nem igy derül ki! De a mult hétvégén nem nyultam a motorhoz! Pedig kellett volna! Ez a büntetésem érte biztos! Pedig ha nem halasztom mostanra,trehány modon,akkor megvehettem volna bele ami kell! De a rest 2x fárad.....
Indulj neki semmi gond nem.lesz! Birja az! Menet közben meg beköpni a gyertyát ugy se fogja! Friss benya bele és hagy szóljon! Inkább a defekt ami szarabb mindennél! De az ugy sem lesz! Attol ne tarts hogy futoval kell érted menni,mással is volt már,meg lesz is! Csak nem mondja mert ciki ha lerohad valami csoda masina! Ezek meg vén trottyok! De legalább mennek! Igy szerettyük őket! Otthon is lerohadhat 40-50km-re! Akkor meg szinte mindegy hogy 50 vagy 200! Minden a kalandrol szól! Tavaly is elment most is el fog! Elmegy 600km-t is ugyan ugy mit 200-at! (csak egy kis lelkifröccsnek szántam,hátha kisebb lesz a para)
Ez nagyon egy szerencsétlen helyzet..... amúgy is, ha főtengely gond van, de pont most? Áhhhh.....
Sajnálom, hogy nem tudsz eljönni és Viktor téged is.
Annyi talán vigasztalhat benneteket, hogy jövőre talán gond nélkül néztek szembe az úttal. De akkor meg lehet, hogy az enyém krepál be.... kitudja... Sajnos ez egy ilyen műfaj.
Hát ha nem megy el a gyujtásom nem nagyon veszem észre! Csilungelt kicsit de gondoltam kihuzza! Gyenge szikra volt csak azt hittem valami csati gond! A gyujtást is megnéztem,akkor láttam mintha kicsit valahol beleérne a mágnesbe az egyik tekercs! Egy kis csik van a lengkerékben belül! Ott testelt vissza,ezért nem volt rendes szikra már! Valoszinü hajlat is lehet a főtengelynél nem csak log rajta a hajtokar! Viszont főtengelyem nincs itthon másik! Pedig szinte már mindenből van a fiokban! De remélem csak én estem ki a sorbol! Jobban haladtok majd! Ezzel vigasztalom magam! Pedig vártam már hogy gyűri majd le ezt a kb 400km-t! Ennél még az is jobb lett volna ha valahol beadja a keresztet! Legalább egy darabig eljutottam volna! Ha ott rohad le akkor bassza meg,egy kalandal több van! Jártam már ugy,a fene bánja! De eze....
A fenébe.... Nem játék a fék.... Ha nem jó, ne kockáztass.
Remélem sikerül megoldani keddig. Lassan elfogyunk teljesen.
Bevallom félek ettől az úttól. Tavaly 160 oda, meg 160 vissza. Most csak ennyi lesz míg felérek... összesen 615 Km.
Nehogy legyen valami gixxer, mert égnek áll a hajam, ha futóval érte kell jönni mondjuk esztergomba..... Viszek egy rakás szerszámot, karbipucolást, gyertyapucolást, defektet tudjak megszerelni. De ha komolyabb a gond, akkor kánya van....

Én már tűkön ülök a kedd miatt. Imi se jelentkezik, Csaba is kidőlt, Te még két esélyes vagy.... hát nem akar ez összejönni.
hat ahogy nezem ez tenyleg egy balszerencses kor...
de hat elofordul az ilyen... nem mai csirke a gepallomany es karbantartasra mindig lesz alkalom (s neha sajnos pont igy esik)
ismeros a "folyos" hang az acelfelniknel
alunal nem lesz ilyen gondod.

ma ezzel probalkoztam hogy a regi vissza de az uj betettel minden csak nem fek vagy semmit nem fog, vagy minden fordulatnal fekez de kemenyen
valaki leg problemamentesen rajtolt

en egyenlore probalkozom hogy elindulhassunk, de sajnos keves sikerrel.
akkor nem nagyon szeretne jonni a te pegad erre a talira

de sajnos eddig ugy nez ki az enyem se

kuzdok a fekkel de eddig semmi biztato
Úgy látom mindenkinek "szerencsés" ez a találkozó.. :/
Bakker..... mindjárt olvasom.
Végem van! Főtengelyes vagyok!
Küldtem mailt Gergő!
Viktor neked nincs szerencséd. előbb a lánc és most a fék... :)
Annyira vészes az a betét? A környékeden nincs ferodolos?
Soron kívül két ilyen kis, motor betétet biztos megcsinálnának szombaton is.
Itt Én tudnék ilyet, de attól a Te gondod nem oldódik meg keddig sajnos....
De nem ám, és szép aranyszíne van.
Hát igen. Az acéllal az is a baj, hogy a pereme úgy van kiképezve, hogy vissza van hajtva.
Van üreg a kettő között és belülről eszi szét a rozsda.
A régiben hallatszik, hogy "folyik" a cucc belül...

Old meg a féket mielőbb, mert sürget az idő.
Ha más nincs, tedd vissza az ütős tárcsát. Ha eddig kibírta, akkor majd műszakira vagy a tali után kicseréled.
Annyira csak nem érezhető fékezéskor az ütés vagy mégis?
Sajnos igen. Mikor itt az idő, akkor mindig kevesen maradunk.
Felőlem nyugodtan beírhatod oda, ha regizve vagy akkor meg pláne.

Jó utat, remélhetőleg 20.-án 10-kor találkozunk.
A vége akkor lesz, mikor este Te zárod rá utoljára a garázsajtót.
Kitartás addig. :)
Köszönjük.
Közel fél napos késéssel, de elindulunk.
06-20/661-93-43 számon jelezzetek, ha van változás. Mi 20-án 10-kor ott leszünk a Lidl parkolóban Szentendrén.
Minden jót!
Üdv.
Rexyékkel beszéltem és mennek is, azért írtam fel őket a listára. :)

Az én láncomat 2 napon keresztül főzögettem ki zsírban +olajban meg fogóval kellett hajtogatni a szemeket stb.. De még mindig szorul 1-2 helyen úgyhogy az teljesen kuka.
Viszont Rexytől kaptam egy egész láncszettet, amiből már a kerekeket ki is cseréltem. :)
A másik láncot éppen most főzöm, viszont a rossz hír az, hogy szétszedésnél észrevettem, hogy a hátsó fékbetétem nagyon megéredt a cserére.. szinte már a fémmel fékeztem eddig is..

Az ünnepre való tenkintettel szerda előtt nem tudnak szállítani alkatrészt.. (Y)

Én sajnos ebből kimaradok, de majd a legközelebbin biztosan ott leszek. :)
a tavaszi beharangozasnal sokan jeleztek hogy jonnenek, de most igy nyarara eltunedeztek az emberek

jo utat nektek addig is, tuti jo kis tura lesz ahogy neztem az utvonalat amit irtal.

nekem meg kezdenem kell vmit az elso fekemmel hogy indulhassunk, rem sikerul kihozni belole vmit.
veled mi lesz Viktor? tudsz jonni akkor vhogy vagy kuka a lanc?

sikerult elerni vhogy Rexyeket?
az uj aluraf leg nem fog rozsdasodni
az oreg acelrafos kerekeknek az a vege hogy elkezd rozsdasodni belulrfol es meggyengul idovel... hiaba tisztogatod vagy fested kivul.. a gumi alatt lattam mar erdekessegeket

nekem sajna meg kuzdelmes az elsofekem, az uj betetek megvannak, csak a tarcsa hibadzik ujra (32e) nincs lovem most, bontottan meg nem talaltam jot eddig.
taliig mar semmikeppen nem tudok masikat venni, van meg itthon egy tuareg (utso szerias) tarcsam ami meretben stimmelhet es ha makom van nem ut es el tudok indulni.

nem sokat vagyok gepnel mostansag mert sok a melo+itthon is akad mindig vmi szabadnapra de ezt sztem sokunknak ismeros lehet
FÓRUMTALÁLKOZÓ!

Időpont, Augusztus 20.-a
Összefutás helyszíne, Szentendre Lidl parkoló. 10:00-kor.
Pistejm jóvoltából, bejárjuk a Pilist és végcélnak ellátogatunk az üvegtigris bódéjához is.

Jelentkezzen aki akar jönni!
Feliratkozni úgy lehet, hogy másold ki ebből a hozzászólásból a szöveget és illeszt be a sorba a neved.
(Írd meg a motorod típusát is, ha akarod.)
Vagy elég, ha szólsz itt, hogy akarsz jönni.

Jelentkezők:

NemesG -- Aprilia Tuareg 125
attilahunter - Pegaso 650
Imi - Tuareg Wind 125 ( remélem már végre el is jutok)
Pistejm - Aprilia Pegaso 650 ie
Tuareg50rv -- Tuareg Wind 50
Rexy - Aprilia Pegaso 650
Nem arról volt szó, hogy a következő találkozón valamivel többen leszünk?
Esetleg meg lehetne hirdetni a másik fórumon (http://www.rsvforum.com/forumH...), hátha verődne még hozzánk néhány Pegaso.
Persze nekem rendben van, ha csak ennyien vagyunk. Családias lesz a hangulat.

Mi holnap elindulunk, a Pegaso lassan készen áll. Nagy nehezen felraktuk az oldaldoboz konzoljait, és az új hátsó doboz konzolját is.
Holnap még jelentkezem indulás előtt, aztán már csak telefonon értek majd el, ha lenne valami változás 20-ig.
Üdv.