Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mindegy. Majd Szentendrén összefutunk.

Majdcsak jönnek még páran.
Beugorhatunk hozzád, úgyis Útba esel.
De ha sok motorost látsz és mind aprilia, akkor kiabálj, integess oda, vagy állj az útközepére, apriliások ide felirattal.
Ennyien megijesszük a főtengelyt és mindjárt jó lesz...
a biztonság kedvéért 5 literrel számolok/ 100 km tehát mindennel együtt olyan 560 km durván szóval olyan 25-30 literrel számolok :D szerintem úgy lesz hogy induláskor Miskolcon megtankolok agyig, aztán a nap folyamán még valahol biztos tankolni kellesz, kíváncsi leszek én is a fogyasztásra
a lámpa meg elég buzi :D most hogy van benne 2 jó izzó az egyik normálisan ég a másik meg így hunyorít nagyon gyengen pislákol, valószinű testes, de nem értem hogy hogyan mert ha a jóról adok neki testet akkor sem jó
Még én is ráírok fb-n.. azt csak észreveszi... :D
Sajnos nem sikerült még alkotnom semmit.. majd csak Októberben lesz annyi pénzem, hogy fel tudjam újítani.. :/
Pedig elég közel vagytok.. Még gondolkozom, hogy így el merjek-e vele menni... :) (100km Szentnendre)
De ha elmegyek és leugrik a lánc, akkor hazahúztok.. :DD
Heeeloooooooooo.....
Akkor Szentendre?! A Dunaparton?! 10-körül?! Hol?
Ha esztergom felé zörögtök akkor megállhatnátok nálam is egy főtengelycserére...
sajnos ma megadta magát...(bár lehet hogy addig berágok, azt megoldom )
amúgyis jó lenne ennyi olaszt látni erre felé....sajna itt csak japán kultúra van...
most esik le miert olyan ismeros nekem szentendre
hat en onnan vettem a Pegat anno
rakerdeztem mar rexynel hatha ok is jonnenek.
nem jutott eszembe a felhasznaloneve, aztan kerestem visszafele vagy felorat mire megleltem egy kommentet
rem meglesi az emailt neha.
vagy ha vkinek megvan a telszama irja mar aztan racsorgok
mi a helyzet veletek? regen hallottunk feloletek
Auguszttus 20. dunapart szentendren?
mi a helyzet? sikerult vmit barkacsolni hogy hatha befutsz te is a talira?
nem tudunk elszakadni a dunatol

sajna az uton nem tudunk talzni mert nekem a leggyorsabb ha ezen aq vonalon megyek:
https://maps.google.hu/maps?aq...

majd csak pesten megyek at a dunan.
olyan 3 es fel ora lesz kb az ut.

azon a videken meg ugy se nagyon nezgelodtem

kicsit kevesellem en is a bandat, tenyleg tobben jeleztek korabban hogy jonnenek
eladó dellorto 32 karbi tökéletes! az ára 15e
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel.06307316232
Neked egy picivel kevesebb.
A fogyasztást mennyibe számolod az útra?
Én ~25 litert számoltam össztávra, kicsit dombos lesz a pilis ezért többet picivel.
Világítás jó lett?
Ja-ja. A pilisi körben sok látnivaló lesz. Meg megint a Duna partján találkozunk.
Hol jössz át a dunántúlra? vagy még nem nézted merre lesz az útvonalad?
Mert onnantól megint mehetünk "konvojban" mint tavaly.

Kezdenek összeállni igen, de 5-en vagyunk feliratkozva. Ettől azért többen jelezték, hogy jönnek még 1-2 hónapja....
még nem, most varok cimbire hogy meglesse hatha van neki ilyen meretben. ha nem akkor keresgeles kemenyen.

a mostanival az a baj hogy ami eddig volt fennt az ut, amim van bontottan az meg 4 mili alatt van es manualban azt irja gyarilag 5 milis es 4.5nel kene cserelni
127 Rave blokk
Köszi megjegyzem .
nekem is kb 230 km az út plusz a karika na meg a hazaút :)
a link meg lemaradt :D

link
ezt próbáltad már? én nála voltam az indexért meg tükörért, rendes gyerek
nekunk is hasonlo a tav, minimalissal kevesebb
jo kis tura lesz ha nekivagunk

de mostmar ugylatom kezdenek osszeallni a dolgok
ez vmivel jobbnak tunik nekem is

csak legyen fektarcsam addigra az uj fekbetetek megvannak csak egy jo tarcsa kellene hozza

akkor marad a megszokott 1napos kirandulas 20.an?

akkor jo lenne vmi delelotti gyulekezesi ido hogy legyen ido a korbenezesre a 100as koruton.
mondjuk 10:00 ?
rotax 123 vagy 127?
Láttam a fotók közt mi kell neked. Várj itt a fórumon, majd jelentkeznek akiknek van alkatrészük.
Ide is felteszem a képet miről van szó.
Ha paint-be rajzolsz és mikor elmented, a fájltípust állítsd át JPEG-re, mert különben nem engedi a rendszer feltenni.