Beugorhatunk hozzád, úgyis Útba esel.
De ha sok motorost látsz és mind aprilia, akkor kiabálj, integess oda, vagy állj az útközepére, apriliások ide felirattal.
Ennyien megijesszük a főtengelyt és mindjárt jó lesz...
a biztonság kedvéért 5 literrel számolok/ 100 km tehát mindennel együtt olyan 560 km durván szóval olyan 25-30 literrel számolok :D szerintem úgy lesz hogy induláskor Miskolcon megtankolok agyig, aztán a nap folyamán még valahol biztos tankolni kellesz, kíváncsi leszek én is a fogyasztásra
a lámpa meg elég buzi :D most hogy van benne 2 jó izzó az egyik normálisan ég a másik meg így hunyorít nagyon gyengen pislákol, valószinű testes, de nem értem hogy hogyan mert ha a jóról adok neki testet akkor sem jó
Sajnos nem sikerült még alkotnom semmit.. majd csak Októberben lesz annyi pénzem, hogy fel tudjam újítani.. :/
Pedig elég közel vagytok.. Még gondolkozom, hogy így el merjek-e vele menni... :) (100km Szentnendre)
De ha elmegyek és leugrik a lánc, akkor hazahúztok.. :DD
Ha esztergom felé zörögtök akkor megállhatnátok nálam is egy főtengelycserére...
sajnos ma megadta magát...(bár lehet hogy addig berágok, azt megoldom )
amúgyis jó lenne ennyi olaszt látni erre felé....sajna itt csak japán kultúra van...
rakerdeztem mar rexynel hatha ok is jonnenek.
nem jutott eszembe a felhasznaloneve, aztan kerestem visszafele vagy felorat mire megleltem egy kommentet
rem meglesi az emailt neha.
vagy ha vkinek megvan a telszama irja mar aztan racsorgok
Neked egy picivel kevesebb.
A fogyasztást mennyibe számolod az útra?
Én ~25 litert számoltam össztávra, kicsit dombos lesz a pilis ezért többet picivel.
Világítás jó lett?
Ja-ja. A pilisi körben sok látnivaló lesz. Meg megint a Duna partján találkozunk.
Hol jössz át a dunántúlra? vagy még nem nézted merre lesz az útvonalad?
Mert onnantól megint mehetünk "konvojban" mint tavaly.
Kezdenek összeállni igen, de 5-en vagyunk feliratkozva. Ettől azért többen jelezték, hogy jönnek még 1-2 hónapja....
még nem, most varok cimbire hogy meglesse hatha van neki ilyen meretben. ha nem akkor keresgeles kemenyen.
a mostanival az a baj hogy ami eddig volt fennt az ut, amim van bontottan az meg 4 mili alatt van es manualban azt irja gyarilag 5 milis es 4.5nel kene cserelni
Láttam a fotók közt mi kell neked. Várj itt a fórumon, majd jelentkeznek akiknek van alkatrészük.
Ide is felteszem a képet miről van szó.
Ha paint-be rajzolsz és mikor elmented, a fájltípust állítsd át JPEG-re, mert különben nem engedi a rendszer feltenni.
Majdcsak jönnek még páran.