Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100% hogy dugulás lesz!
Valaki tud segíteni karbi ügyben? Dellorto phbh 28as karbi van a tuaregen és már régóta szívok vele. Nincs rendes alapjárat. Először pörög nagyon nem akarja leejteni a fordulatot és utána szép lassan lemegy a fordulat utána meg leáll. Gyári fúvóka mérteket megtudjátok mondani? Azt hiszem most 110es főfúvóka van benne.
Fékbetéttel együtt akarom venni.
Tökéletes!
Örök hála!
Ha érdekel tudok bontott jó állapotút!

Üdv
A belsejének stimmelnie kell szerintem, csak a menet sem mind1, hogy milyen hosszú és milyen sűrű van rajta.. én is vettem egyszer RS fordulatszámmérőt, de rövid és sűrűbb volt a menet a blokknál..
A hollander méretek jók hosszra is jó. A belseje is stimmel?
Ha megvan a régi, akkor mérd le hogy stimmelnek-e a méretek, vagy egyszerűen csak hívd fel az italmondot h melyiket szokták vinni Tuareghez
http://italmondo.hu/shop/4-bow...
Ez jó lehet tuareghez?
Nekem tetszik és sokkal jobban tapad.
ez elég nagy szembeköpés ennek a motornak szerintem. kb úgy néz ki mintha egy 7-es BMW-re tennél LADA gumit...
Valahonnan mindig beárnyékolt.valami szar de remélem a kettőből már ki lehet venni mindent ;)
oks, csak keruljon fel a nagyja a gepre
van alkatresz ha kell amugy csak jo helyen kell keresni

az 5.5 fogyasztas az jo, nekem is annyit eszik atlagban vegyes hasznalatnal 2 szemellyel is..

viszont a lanc dobalas az abszolut nem jellemzo se erre a tipusra se mas motorra akkor ott vagy nagyon kopott a lanckereked es a lanc is nyult es laza is... vagy nem jol all a hatso kereked es laza a lanc.. vagy hasonlok.

a lancdobalas "motoroknal" max a babettakra jellemzo

ajanlom hogy csinald meg mihamarabb mert konnyen megeszi a rogzitocsavarok fejet meg ilyesmiket a lecsapodo lanc es utana nehezkes szerelni ha kerek a csavar feje es nem mellesleg balesetveszelyes ha megszorul a lanc...
a tuaregre megegyezik az af1 125 betétje!
http://italmondo.hu/shop/9-fek...
Ez a betét jó a tuareghez? Méretre egyezik de elég olcsónak tűnik.
OK kösz!
Okéjó értesitelek forumon ha tudtam valamit szerezni !
Próbáld meg az Italmondo-nál.
De biztosat nem tudok, se senkit aki újított volna 4 üteműt... itt a fórumon legalábbis.
Vagy hívd a Pinkmotors, szerintem a Wössner gyárt hozzá dugattyúszettet. (az mindenhez gyárt elvileg...)

Ha sikerül sikerrel járnod a témában, akkor légyszíves írd itt meg. Engem érdekel, hogy lehet-e szerezni hozzájuk ilyesmit.
6-6,5L ? Nagyon cibálod Te azt... :D

Ledobja a láncot? Én ilyet még egy motorral sem tapasztaltam.
Hogy-hogy ledobja, megvan tekeredve valami? Egy síkban vannak a lánckerekek?
Helló ! Azt szeretném megkérdezni hogy 350-es wind hez hol lehet gyürüsort kapni 79.51 százados elsö gyürü 1.5mm második 1.2 harmadik 3 mm Nicasilos henger van rajta ha minden igaz !
Jöhet kép akár privibe is.
A bukósisak mellett azt sem szabad elfelejteni, hogy az mellé még 1 szemüveget is kell venni.. Ha pedig abból is normálisat szeretnél, az sem 2 forint.. Nekem pl 7ezer-be fájt a Progrip szemüveg. Nem mondom, hogy nem érte meg, de akkor is bele kell számolni ezt is. ;)
Köszönöm mindenkinek a bukósisakos kérdésemre adott válaszokat, szempontokat! Az éppen aktuális gondolat görgeteget Viktornak adott válaszomban sikerült összefoglalnom . De még nyitott szemmel járok!
Köszi mindenkinek még egyszer!
Szia!
Nagyszerű szempont, amit felvetettél, a szembejövők fényei és általában az erős fény, az nálam se favorizált tényező! Egyszer egy rosszul sikerült ívhegesztős nap után majdnem elhagyott a két szemem világa és azóta fényérzékeny a szemem. Azt hiszem én nemigen fogok az 50cc-vel százas tempót diktálni, 40-50km-ig meg gondolom működhet nagyobb kellemetlenség nélkül is a cross bukó.
De meg nézegetem az árakat a felhozatalt a sisakpiacon és elképesztő árakba futok bele a zárt illetve a felhajtható sisakok tekintetében 30ezres alatt nem igen találtam elfogadhatónak tűnő darabot. Ellenben cross sisakból bőven van nekem elfogadhatóbb áron is választék. Nyilván a márkákat nem ismerem, nem látom át úgy mint a mountain bike világában, de azt azért nem merem bevállalni, hogy a lidliben kapható felhajtható bukót bevállaljam, még ha jól is néz ki. Szóval kissé még tanácstalan vagyok, és kezdő motoros leszek, de eddig az ár tekintetében a cross bukó tűnik elérhetőbbnek.