Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze Majd jelentkezek
szia...ha 10.éig megvársz akkor megmondom hogy van e vagy sme mert másnak ígértem már hogy félreteszem..ha esetleg ugy vagy...és érdekel a dolog akkor írjál rám 10 e után..oksam?
Hali! Minden index elkelt? Egy törött, összevissza ragasztott búrámat kellene cserélni. Csak eszembe jutott a képedről. Az enyémről közelebbi nincs, még mindig a szerelőnél porosodik.
Szuper termékek !
Egy búra és némi folytonossági hiánnyal ez majdnem 2pár!
A másik típus vajon jó lenne előre? Úgy értem beleillene az idomon kiképzett helyére? Ha valaki tudja, kérem segítsen
szia...ezek volnának.....
Nagy vagy köszi szépen!
nincsmit, holnap majd akkor elküldöm ahogy kérted
Köszönöm szépen! Nagyon sokat segítettél!

Kérhetek tőled egy olyat, hogy megfotóznád csak a feliratokat és elküldenéd e-mailban, jó nagyban? Címem: bika73@gmail.com
Egy 1-2 giga körüli fotóból és a méretezéssel már el tudnám készíttetni a feliratokat.
Az óra nemrég lépte át a 31 ezret.
2000 óta van meg. Mikor hozzánk került 16 ezer pár száz km volt benne.
21 ezernél megállt a blokkja. Főtengely felújítás, új hajtókar, dugattyú, hengerfúrás. A felújítás 2007-ben volt, azóta használom én is, vagyis többet már, mint apám.

Motorvásárlás: Első szempont neked mi tetszik és milyen típusú motor kell. 125 2T mennek 200 körül amiket érdemes megnézni. A 4T-k azért följebb kezdődnek. A 350-es Tuareget meg nem lenne szíved terepre vinni azt írtad múltkor. :D
Én is szeretnék feljebb lépni a közeljövőben. Nézek Pegasot, nézek Dominatort, meg még ezt-azt, de eddig ár-érték arányban a Pegaso a legjobb.
Megmértem a matricákat, a képen láthatod, még annyi hogy a wind matrica magassága a betűformátum miatt elég szélsőséges, de a w-nél 7 cm, a d betűnél pedig 10,5 cm
Szia,

nem reklámozni akarok, de itt van: http://www.cma-motor.hu/BONTOT... légszűrődoboz fedéllel, elég drágák a cuccok. Azonban szükség nagy úr tud lenni...
Hány km van a gépedben? Kellett már felújítani amióta nálad van? Mostanában keresgélek a motorok között, de még nincs konkrét elképzelés sajnos.
2T, 4T, 125 vagy 350, esetleg 600?
200.000Ft körül van bőven választék, csak nem tudom melyiket éri meg megnézni egyáltalán.

ui.: Majd teszek fel képet a régi 125-ös motoromról. Szerintem nagyon egy kaptafára készültek a Tuareggel. :)
Rendben! Elmentettem a számod
a helyrajz az nem lényeg...megbeszélünk mindent..... posta az nem távolságra hanem súlyra van..
A lényeg lemaradt , én budapesti, újpesti vagyok.
ha utánvétellel vennéd az a drágább ..de te döntöd el.....h utalsz e vagy utánvétel...bármilyen megoldás érdekel....
Köszönöm! Hogyan tudjuk majd kivitelezni az üzletet? Személyesen vagy átutalás és posta? Mert ha az utóbbi, akkor az e-mailom publikus az adatlapomon.
semmi akadája.....
Nagyszerű! Eltennéd nekem e hónap 10ig?
darabja 1 db ezres....
Kezdetnek nem rossz!
...és mi az ára? Ha nem gáz, hogy itt kérdezem
szia..... van 3db indexem:) egyforma ...max 3... de 4 már biztos nincsen..
bocs nem ezt a káépet akartam neked:) minnyá megy is:)
szia...bocs de sajna emilben nem enged képet küldeni ez a xar:) de azért itt a pikcsörsz:) meg sincs fakulva..rosszul emlékeztem...:) gabor8181@freemail.hu
Szia!

Esetleg irányjelződ előre, hátulra párban Wind 50re van?