szia...ha 10.éig megvársz akkor megmondom hogy van e vagy sme mert másnak ígértem már hogy félreteszem..ha esetleg ugy vagy...és érdekel a dolog akkor írjál rám 10 e után..oksam?
Hali! Minden index elkelt? Egy törött, összevissza ragasztott búrámat kellene cserélni. Csak eszembe jutott a képedről. Az enyémről közelebbi nincs, még mindig a szerelőnél porosodik.
Szuper termékek !
Egy búra és némi folytonossági hiánnyal ez majdnem 2pár!
A másik típus vajon jó lenne előre? Úgy értem beleillene az idomon kiképzett helyére? Ha valaki tudja, kérem segítsen
Kérhetek tőled egy olyat, hogy megfotóznád csak a feliratokat és elküldenéd e-mailban, jó nagyban? Címem: bika73@gmail.com
Egy 1-2 giga körüli fotóból és a méretezéssel már el tudnám készíttetni a feliratokat.
Az óra nemrég lépte át a 31 ezret.
2000 óta van meg. Mikor hozzánk került 16 ezer pár száz km volt benne.
21 ezernél megállt a blokkja. Főtengely felújítás, új hajtókar, dugattyú, hengerfúrás. A felújítás 2007-ben volt, azóta használom én is, vagyis többet már, mint apám.
Motorvásárlás: Első szempont neked mi tetszik és milyen típusú motor kell. 125 2T mennek 200 körül amiket érdemes megnézni. A 4T-k azért följebb kezdődnek. A 350-es Tuareget meg nem lenne szíved terepre vinni azt írtad múltkor. :D
Én is szeretnék feljebb lépni a közeljövőben. Nézek Pegasot, nézek Dominatort, meg még ezt-azt, de eddig ár-érték arányban a Pegaso a legjobb.
Megmértem a matricákat, a képen láthatod, még annyi hogy a wind matrica magassága a betűformátum miatt elég szélsőséges, de a w-nél 7 cm, a d betűnél pedig 10,5 cm
nem reklámozni akarok, de itt van: http://www.cma-motor.hu/BONTOT... légszűrődoboz fedéllel, elég drágák a cuccok. Azonban szükség nagy úr tud lenni...
Hány km van a gépedben? Kellett már felújítani amióta nálad van? Mostanában keresgélek a motorok között, de még nincs konkrét elképzelés sajnos.
2T, 4T, 125 vagy 350, esetleg 600?
200.000Ft körül van bőven választék, csak nem tudom melyiket éri meg megnézni egyáltalán.
ui.: Majd teszek fel képet a régi 125-ös motoromról. Szerintem nagyon egy kaptafára készültek a Tuareggel. :)
szia...bocs de sajna emilben nem enged képet küldeni ez a xar:) de azért itt a pikcsörsz:) meg sincs fakulva..rosszul emlékeztem...:) gabor8181@freemail.hu
Egy búra és némi folytonossági hiánnyal ez majdnem 2pár!
A másik típus vajon jó lenne előre? Úgy értem beleillene az idomon kiképzett helyére? Ha valaki tudja, kérem segítsen
Kérhetek tőled egy olyat, hogy megfotóznád csak a feliratokat és elküldenéd e-mailban, jó nagyban? Címem: bika73@gmail.com
Egy 1-2 giga körüli fotóból és a méretezéssel már el tudnám készíttetni a feliratokat.
2000 óta van meg. Mikor hozzánk került 16 ezer pár száz km volt benne.
21 ezernél megállt a blokkja. Főtengely felújítás, új hajtókar, dugattyú, hengerfúrás. A felújítás 2007-ben volt, azóta használom én is, vagyis többet már, mint apám.
Motorvásárlás: Első szempont neked mi tetszik és milyen típusú motor kell. 125 2T mennek 200 körül amiket érdemes megnézni. A 4T-k azért följebb kezdődnek. A 350-es Tuareget meg nem lenne szíved terepre vinni azt írtad múltkor. :D
Én is szeretnék feljebb lépni a közeljövőben. Nézek Pegasot, nézek Dominatort, meg még ezt-azt, de eddig ár-érték arányban a Pegaso a legjobb.
nem reklámozni akarok, de itt van: http://www.cma-motor.hu/BONTOT... légszűrődoboz fedéllel, elég drágák a cuccok. Azonban szükség nagy úr tud lenni...
2T, 4T, 125 vagy 350, esetleg 600?
200.000Ft körül van bőven választék, csak nem tudom melyiket éri meg megnézni egyáltalán.
ui.: Majd teszek fel képet a régi 125-ös motoromról. Szerintem nagyon egy kaptafára készültek a Tuareggel. :)
...és mi az ára? Ha nem gáz, hogy itt kérdezem
Esetleg irányjelződ előre, hátulra párban Wind 50re van?