Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már láttam! Tegnap!
van elado a sportmotoron a forumon egy srácnak! 8000-t kér érte! Ha még megvan!
Na még egyet utoljára.
Lesben áll.
Csak nehogy egyedül érezzétek magatokat.:
Bár régi képek és itt-ott már nem így néz ki a Tuareg, de azért megteszi "támaszként".
Most h megint vannak újabb látogatói a fórumnak, megint beharangoznám a Fórum&Aprilia találkozót. ;)
Augusztus 19-20án szívesen látunk mindenkit a 3. Találkozón
A helyszínre ötleteket várunk. Most előszőr sátrazósra tervezzük. Ha esetleg valakit érdekelné, vagy van valami ötlete, az ne tartsa magában. :)
Jaja. Csak kár hogy nem Én voltam az.
Láttatok már ilyet? VAlaki esetleg élőben is tapasztalta már?

Egy ilyet kellene szerezni, bazz sokat segítene karbibelövéskor.

http://youtu.be/6hFUvQ4gaPc
hát ki-ki hozom néha a kis drágát, bár mindig akad rajta állítgatni való, csak így hogy sosem láttam hallottam éreztem gyári állapotút, fogalmam sincs néha hogy mihez nyúljak
sajnos nem rendszámos, de inkább városban használom ( a rendőrfaktor nálam nem játszik) csak gyengébb terepre merem kivinni az öreglányt, mert koszos lesz,meg sajnálnám is .....hányatott sorsa volt szegénynek, egy ilyen kis taknyostól vettem, aki ütötte, gyilkolta... ....meg is purcant hamar szegény.....de majd teszek fel képet hogy hol tartok, a szélmalomharcommal...
Jöhettek!
Hello!

Nekem nagyon tetszik a gép, és egy ideje már gondolkodom is egy második motor beszerzésén. Csak én nem túrázásra használnám, mert arra ott a Pegaso. Ebben az állapotában kár volna terepre vinni, szóval nekem valami ilyesmin kellene gondolkodnom: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tt_350_rendszamos._musza
kis-7012446
Csak ezek olyan kis szöcskének néznek ki egy szép Tuareghez képest.
Köszi! Ha azt mondják be lehet menni kicsit megnézni akkor egyeztetünk egy napot a jövőben! Most megyünk nyaralni,amint visszajövünk akkor megbeszéljük mikor lehetne benézni hozzátok! Ha nemet mondanak az sem gond! Fogaskerekűzünk egyet,a srácoknak az is fog tetszeni! :) Ugy sem ültek még olyanon! :)
Szia,

úgy örülök neked! Végre mégy egy "kolléga" aki 87-essel nyomja...

Forgalmis vagy csak amolyan "hegyi felfutó" a gép? Nemhogy tennél fel róla 1-2 képet. Mindig öröm látni ezeket az öreg vasakat!
Csak nyugodtan! Holnap én is megemlítem odabent, hogy jöttök.
Ez jó hír, köszi. Már kezdtem magam emészteni hogy nem lesz jó. Nagyon motoroznék már :-)
Üdv. mindenkinek!

Az ügyben érdeklődnék, hogy csinált-e már valaki olyat, hogy a gyári 123-as blokk helyett 127-est szerelt 88-as Windbe? Megoldható-e ez átalakítgatások nélkül?
ez az bizony. :)
kicsit kioptikaztak azota ugy latom
Akkor azért nem tudom belőni soha rendesen a karbim mert mindig kihagysz valamit!
Az is jo ugy! Megoldom! Akkor foglak keresni! Köszönöm!
Ezen ne legyél elakadva. :)
Két különböző évjáratú blokköntvény. A két kivezetéses a régebbi, az egyes az újabb.
A régi blokkfélen ott is kivezethetted volna a vezetékköteget a tekercsektől..... Talán a gyorsaságikon, (AF1, RS) van ott kivezetve, endurókon ott elöl. Nyugi, ez nem baj!
Az a baj, hogy kétszer ugyanúgy nem írom le soha. Néha ez marad ki, néha az.
Mi a "szereldében" csak hétköznap dolgozunk.
Oksi majd visszakeresek :) Akkor hülyeségeket írtam, de itt a kép, a régiről és az "újról", bejelölve a különbség, arra lennék kíváncsi, hogy mi is az. A régin volt ott kimenet, amin lett helyette azon nincs.
Hű.. de jo volna! :) Köszi! Hétvégén is dolgoztok vagy csak munkanapokon?
Hehe..
Mindegy hányszor irod le! Szeretettel olvassuk mindig! Igy nem kell mindig keresgetni! Na meg hátha jol jön valami ujabb felfedezés közben! :))
Nem rossz arcok! Szerintem összehozható egy látogatás.
Az e-mailom szerintem publikus az adatlapomon, írj rám válaszban elküldöm a számom és megbeszéljük.