Most h megint vannak újabb látogatói a fórumnak, megint beharangoznám a Fórum&Aprilia találkozót. ;)
Augusztus 19-20án szívesen látunk mindenkit a 3. Találkozón
A helyszínre ötleteket várunk. Most előszőr sátrazósra tervezzük. Ha esetleg valakit érdekelné, vagy van valami ötlete, az ne tartsa magában. :)
hát ki-ki hozom néha a kis drágát, bár mindig akad rajta állítgatni való, csak így hogy sosem láttam hallottam éreztem gyári állapotút, fogalmam sincs néha hogy mihez nyúljak
sajnos nem rendszámos, de inkább városban használom ( a rendőrfaktor nálam nem játszik) csak gyengébb terepre merem kivinni az öreglányt, mert koszos lesz,meg sajnálnám is .....hányatott sorsa volt szegénynek, egy ilyen kis taknyostól vettem, aki ütötte, gyilkolta... ....meg is purcant hamar szegény.....de majd teszek fel képet hogy hol tartok, a szélmalomharcommal...
Nekem nagyon tetszik a gép, és egy ideje már gondolkodom is egy második motor beszerzésén. Csak én nem túrázásra használnám, mert arra ott a Pegaso. Ebben az állapotában kár volna terepre vinni, szóval nekem valami ilyesmin kellene gondolkodnom: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tt_350_rendszamos._musza
kis-7012446
Csak ezek olyan kis szöcskének néznek ki egy szép Tuareghez képest.
Köszi! Ha azt mondják be lehet menni kicsit megnézni akkor egyeztetünk egy napot a jövőben! Most megyünk nyaralni,amint visszajövünk akkor megbeszéljük mikor lehetne benézni hozzátok! Ha nemet mondanak az sem gond! Fogaskerekűzünk egyet,a srácoknak az is fog tetszeni! :) Ugy sem ültek még olyanon! :)
Az ügyben érdeklődnék, hogy csinált-e már valaki olyat, hogy a gyári 123-as blokk helyett 127-est szerelt 88-as Windbe? Megoldható-e ez átalakítgatások nélkül?
Ezen ne legyél elakadva. :)
Két különböző évjáratú blokköntvény. A két kivezetéses a régebbi, az egyes az újabb.
A régi blokkfélen ott is kivezethetted volna a vezetékköteget a tekercsektől..... Talán a gyorsaságikon, (AF1, RS) van ott kivezetve, endurókon ott elöl. Nyugi, ez nem baj!
Oksi majd visszakeresek :) Akkor hülyeségeket írtam, de itt a kép, a régiről és az "újról", bejelölve a különbség, arra lennék kíváncsi, hogy mi is az. A régin volt ott kimenet, amin lett helyette azon nincs.
Nem rossz arcok! Szerintem összehozható egy látogatás.
Az e-mailom szerintem publikus az adatlapomon, írj rám válaszban elküldöm a számom és megbeszéljük.
van elado a sportmotoron a forumon egy srácnak! 8000-t kér érte! Ha még megvan!