Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azóta sikerült venni láncot?
Ha igen, akkor milyet vettél és mennyire felelt meg? Az augusztusi találkozó előtt nekem is midenképp kellene egy komplett láncszett, de valami középkategorián gondolkozom.. sok pénzem nincs rá, viszont a legolcsóbbat sem szeretném.. :D

http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
itt találtam 1-2-t gondolom ennél olcsóbb nem igazán lesz.. :/ :D
hali megvan még a blokkvédőd a 125 ös tuareg windhez ? ha igen csaphatnál egy képet emailben, ha nem gond ...címem az adatlapomon köszi
Nna! Itt vanneked UFO lámpa,meg a tányéros TV!
OK
Nemsoká elküldöm! Megprobálok valamit varázsolni vele! Ide majd felrakom! Meg a lámpát is!
Helló.
Na egyszer itt, egyszer ott. :D
Ott vártam már mi lesz nem válaszolsz....

Ez cigi, gondolom lyukas is..... de miaz a tányér amit emlegettél?
Most néztem,5000 egy uj uszo! Az egész karbi nem ér annyit! A csésze meg csak egy 1000-es!
Szia!
Itt a megolvadt uszom! Egy ilyen kellene ha van valakinek! 4gr. Dellorto19! De még az is lehet hogy komplett uj kell! Mert a suber sem jön ki belőle!
Hali!
Ez jó hír, végre életre kel a nagy Rally. :)
A hely eddig még úgy lesz meghatározva, hogy a jelentkezők lakhelyeinek körülbelül a középpontjába essen. Így nagyjából mindenkinek egyforma lesz a távolság. De bármi megeshet, addig kiderül. Csak nézz fel többször ide és tájékozódj ha elakarsz jönni. Kíváncsiak volnánk a Tuaregedre, de legalábbis Én biztos, mert rallyt csak fényképen láttam eddig.
Ugyanugy rárakható, nekem is 123-as blokkon volt. Sajna nem tudom megmondani hogy most hirtelen mikor lesz másik hengerem.

Üdv
Köszönöm, de 160-as meg egyéb tuningolt hülyeségek nem érdekelnek.
A 122-est nem kell átalakítani, hogy rapasszoljon a 123-asra? A felfogást?
123-adod mikor lesz?
Szia!
Ha érdekel tudok rotax122-es hengert, ugyanugy jó a 123-ra is! Perselyes a henger, fúrni kell és tökéletes!
ára:10000Ft
ÜDv
Nekem van 160-as polini hengerem dugóval. Ha érdekel akkor írj emailt. :) ott tudok képeket is küldeni róla
Nem.
Rotax123-hoz komplett hibátlanújszerű állapotú kuplung eladó.
csak nem beállt a tuareg?
Van valakinek olcsón, 123-as blokkhoz Nicasilos vagy Vas hengere?
Szia!
Igen elkészül, már csak be kell tenni a blokkot a vázba és mehet a móka :) Tali még messze van, nem tudok biztosat mondani, mert nemsokára költözök munka miatt Kecskemétre. De ha tudok, szívesen mennék. Hol lesz előreláthatóan?
Üdv!
Hallani Én is hallottam már, de tapasztalatom nincs vele.
Pakolnád összefelé a vasat most már? Augusztusi talira elkészül-e, ja és egyáltalán eljönnél-e? Aug. 19-20-án lessz valószínű.
ezt a márkát már halotam valahol
Hali! Mitaka márka (henger, dugattyú, stb.) mond valakinek valamit?
Köszi szépen! Ezek hasznos infók voltak!
Nem tudom tutira de talán 95"! ? Az passz! A tankba ha csont akkor 13-14 lityi! Nekem meg lett furva a nyaka igy 17 lityko belehuppan! :) Ha kifogyna akkor csak átdőltöd a motort a másik oldalára hogy a benzin átfollyon ha csak nincs dupla csapja! Nekem nincs ugyhogy nekem még van esély eljutni a kutig ha szorulna a hurok! :)))
Mennyit eszik? Ez a kezeden mulik,meg hogy állitod be! Na meg mekkora a karbi! Ha kicsi gyári 14-es akkor 3 lityi is elég neki! A barátom most vett 17,5-ös karbit azzal 4 környéke! De a csucs az enyém! :) 19-es karbim van azzal beitatok vele akár 6 litykot is! De volt ennél több is! De ha kell neki én nem sajnálom! Hagy igyon,ugy is meleg van! :))
Ha gyári 50-es akkor a hengerfejen kell lenni feliratnak! Egy öntésnek! AO! Meg a hengeren is a kipufogo csonkfelett! De azt nem igen fogod látni! Ha nagyobb a henger a gyári fej nem jo rá,ahhoz másikat adnak! De gyári lesz az! :) Csak épp lehet meglepő hogy bivaj 50-es vasegérhez képest! :) Nem sok olyan gép van amire lecserélném! Sőt! Nincs is!
Aha! Értem! Tehát a 125ös mindene nagyobb. Ezt jó, hogy tisztáztad, mert az úriember akitől veszem, nem tudta biztosra ezt az infót! Köszi!
És a blokk, az nem más! Csak annyiban lehetséges, hogy nem 100% gyári RV, hogy mint írtam lehet, de nem biztos, hogy nagyobb mint 50es és az a bizonyos tuning gyújtás. Ha itt lesz a gép küldök képet. Ezzel persze csak arra szerettem volna utalni, hogy nem biztos, hogy készpénznek vehetem az olasz RV-s kis könyv információit. A benzinmérőt akkor most elvetem. És hát legyen igazad! Én örülnék annak, ha a paripa egyszerűen csak jól menne és nem lenne mondjuk 80as. Nem vagyok az a fajta ember aki szeret szembe úszni az árral.
Mikori az utolsó kiadású wind? Mennyi benzin fér a tankba és az kb. milyen távra elég?
ki lesz hasznalva a gep rendesen az tuti

koszi a jokivansagokat, remjuk minden okes lesz es jot pihizunk