Ja, értem... Nem lenne baj az sem, ha nem csak papíros váz lenne a 127-es. Lehetne fél motor, vagy egész mondjuk szarrá tört dugóval, beállt főtengellyel, olcsón alkatrész árban. Sajátomat nagyon alkalmi áron sikerült beszerezni így ha nem csak csupasz vázat vennék hanem "valami többet" még akkor is olcsóbban jönnék ki mint egy olyan állapotú papírossal mint az enyém.
Azért írta Imre a Ktm-et, mert a Demonom név alatt hirdet egyet képes motoron. Ott meg ott a Zsolt telefonszáma. De már úgy is mindegy, mert közben üzentél neki és vissza....
Sajnos..... Akkor nem kellett a kutyának se a váz, biztos megunta kerülgetni.
Papírral nem mész sokra. Még a vázszámot se tudod átütni bakker... mert szám beütőket lehet kapni, de a számsor elején és végén csillag van beütve..... Bár biztos ez is megoldható lenne....
Valakinek a nevén van az a papiros, ha te "megvennéd mint ha motort" vennél persze a valóságban csak a papírokat vennéd, akkor mikor vinnéd műszakira, ugye ez megelőzi az átírást, akkor eredetiség vizsga is lenne a műszakival együtt és buktavári az egész az átütött vázzal...... Szóval nem tudom mit lehetne tenni. Mivel az adatbázisban benne van, hogy ezeknek hol a vázszámuk. Nem tudsz avval se variálni, hogy beütnéd máshova......
Az hogy vár rád-e valahol egy, és pont 127-esnek a váza, hát..... elég kicsi.
Azta, ez nem sámli.
Kocsival se kutya farka ennyit levezetni..... Remélem jól érzitek magatokat majd az út alatt és a köztes időben. Kelleni fog, zsibbadás az lesz majd bőven. :D
ahogy mondod.
Zadar kornyeke az uticel vagyis az odaut kb 850 km lesz s vissza is+az ottani korok
indulas juli 1 hajnal 2 korul, menetido varhatoan 10 ora lesz kb vagy kicsit tobb a pihikkel.
ha tud valaki jo szallast vagy jo helyet a kornyeken ne tartsa magaban
A csavarok középpontja közti távolságot mérjem?
Nekem van, a hátsó lábtartó felfogatási pontjainak távolságát mérd már le mert az alapján tudok adni!
Üdv
Amúgy hajt valaki rajtam kívül még 127-es blokkos öreg tuareg wind-et? Néha olyan egyedül érzem itt magam vele...
Papírral nem mész sokra. Még a vázszámot se tudod átütni bakker... mert szám beütőket lehet kapni, de a számsor elején és végén csillag van beütve..... Bár biztos ez is megoldható lenne....
Valakinek a nevén van az a papiros, ha te "megvennéd mint ha motort" vennél persze a valóságban csak a papírokat vennéd, akkor mikor vinnéd műszakira, ugye ez megelőzi az átírást, akkor eredetiség vizsga is lenne a műszakival együtt és buktavári az egész az átütött vázzal...... Szóval nem tudom mit lehetne tenni. Mivel az adatbázisban benne van, hogy ezeknek hol a vázszámuk. Nem tudsz avval se variálni, hogy beütnéd máshova......
Az hogy vár rád-e valahol egy, és pont 127-esnek a váza, hát..... elég kicsi.
Kocsival se kutya farka ennyit levezetni..... Remélem jól érzitek magatokat majd az út alatt és a köztes időben. Kelleni fog, zsibbadás az lesz majd bőven. :D
hát KTM-mel nem sokra megyek, ha nekem Tuareg váz kell, de mit lehet tudni, linkeld ide a hirdetést légyszi és majd kiderül...
E van, marad a bizakodás hátha vár rám egy valahol.
Zadar kornyeke az uticel vagyis az odaut kb 850 km lesz s vissza is+az ottani korok
indulas juli 1 hajnal 2 korul, menetido varhatoan 10 ora lesz kb vagy kicsit tobb a pihikkel.
ha tud valaki jo szallast vagy jo helyet a kornyeken ne tartsa magaban
Jó kis túra lesz!
Egyébként Ő az akit írtam, övé a váz.
Szerintem erre a hsz-re nem igen fog válaszolni, mert a fórumon nagyon régen járt....
kontaktos a stenderkapcsolod vagy mi a gondja?
mi mar egyre jobban keszulunk a nagy turara 2 het es irany horvatorszag a Pegaval