Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a gyerek mekkora egy fácán amúgy nem veszi észre hogy mindenki oltja, nyomja fel a képeit
kössz srácok, én mintha úgy emlékeznék, hogy 4,5 dl kell száranként
Találkozó kérdés!
Mikorra gondoljátok? 19-20.-a?! Ha 2 nap lesz akkor hogyan?! Sátras buli? Vagy szabadtéri motornak dőlős,ottalvásosnak?! :)) Addig oké hogy még "messze" van,de ha 2 nap lenne,akkor ezen agyalni kell! :)
Szia,

na megvannak az ominózus képek! Beletettem a rendes ROTAX feliratos eredetit és csoda történt, már megy normálisan. Tesztelés finom hangolás még hátra van, de ahogy nagyjából beállítgattam elég ütős lett...

Na, ami eddig benne volt membrán azon valami INTER PATENT felirat díszeleg, semmit nem találtam róla eddig a netem. Esetleg valaki futott már ilyennek össze, vagy adtam valami újat a fórumnak Én is?
A petentek helye tuti ott is vannak,csak a méret kérdéses! De az már csak egy kis korrekcio! Max majd ráteszem a lámpára és körbe ragasztószalagozom!

Mi a furcsa az én lámpámban? Világit mint a rohadás! Osztott kerek lámpa közös burával! Nem ilyennek kéne lenni? Neked is ilyen! Hacsak bele nem.rakod azt a kocka Kispolszki lámpát! :) Terv még a négyszög lámpa?
Somi05,

20W50-est ír a könyv. 2,7 Kg-ot.
Néha elolvasom mit össze írkál az ott.... a "sportgokárdos" gyerek....
Ott valami fejben nincs rendben szerintem.
Kellene neki írni, inkább ne vegyél Pegasot, szegény motor nem ártott senkinek......
Annak ráütök a kezére nagy kalapáccsal.
Patvaros Zoltán, tőle van a rács. Kérdezd, lehet van még neki.
Én tőle vettem. Patvaros Zoltán
Kérdezd meg, van-e neki még. Tuaregeket bont elég régóta.
Adjááál szemből képet pont.
Mérd is meg egyúttal a szélességét és a magasságát az egésznek.
Ja meg keressél 4 patentnak helyet. Kettőt a két szélén, kettőt a függőleges középsíkjától jobbra eltolva picit még kettőt alul és felül.
Na ha ez megvaaaan, akkor bizakodhatsz, hogy arra a nekem furcsa kinézetű lámpára jó a "nagyok" rácsa.
Nem csak neked írom! Van egy m"motoros srác21" nevű tag. mindig az üzenőfalra ír. Vett tavaj egy 250 új hondát, most összecsukta az elejét. Gondolkodik hogy vesz egy Pegaso 650-t. Érted :D Hondás vesz Apriliát Valami csak nem jó a szárnyasban
Úgy van a 25-ösnél is ahogy tocka leírta.. :) Először kicsavarod felül a 2 csavart a telók tetején, aztán alul van egy leeresztő csavar amin szépen kifolyik az összes olaj.. Az, hogy mennyit kell belerakni, azt már sajnos nem tudom. :/
alul van egy 8as csavar, kiengeded alul, DE! előtte a kormánynál letekered a kupakját a telónak. Én magam cseréltem de még a gyári is kevés...
Hehe... jobb ha leveszed azt a rácsot mielőtt egy csillagos éjszakán lepattintya valaki! :)
Honnan szerezted a másikat? Szerezhetnél 2db is mostmár! Mivel nem csak nekem kell látod?! :)
Hali! Egy kis segítség kéne nekem aki tudja. 92-es etx 350be milyen viszkozitású olaj kell és mennyi?
Rács nekem is kell
Eezz neeem jooooo.... kéép! Akartam egypont szembelit adni! :)
Na de látod hogy PONT olyan mint amit elhagytál jo is lenne! :)
Még igy kicsit félprofilbol is simán felpattinthattam volna rá! :)
na most én egyet az van hogy tavaly ki lett cserélve a telószimering, de szerintem az a nyomorék aki csinálta kurva kevés olajat öntött bele. a kérdés le akarom engedni az olajat és feltölteni normálisan. ehhez mennyire kell szétszedni a teleszkópot?
Rendbe ha minden jól megy holnap este kipöckölöm belőle és dobok föl fotókat... egyik tanult, volt kollégámat idézve: "mer a fasz kível van!"
Most már látnom kell, mert nem tudok majd rendesen aludni....
Galériádból kiloptam most egy képet. Sajnos ez a mai nem a te napod.
Előbb utóbb az lesz... ki lesz az onnét kapva (és egymás mellé téve lefotózva, mert már tiszta hülyének érzem magam, hogy csak én futok bele ilyesmikbe). Ami tartalék blokkba volt abból a torok sincs úgy ki" rihesedve". Épp bele akartam tenni valamenyik nap, akkor néztem nagyot, hogy 'dikk nem egyforma, se a torok se a membrán a benne levővel. Bárhol keresgélek az összes rotax-oshoz ezt a membránt dobja ki a kereső, ami nekem van benne arról meg semmi! Lehet valami motorcsónaké, vagy tudja a faccom....
Olyan egyszerűen nincs hogy nem jo a te rácsod! :)))
Nem tudok most adni képet! Mindet aládedikáltam és szétosztogattam! :) De amint lesz uj,neked külön készitek egy egyedit!
Az enyémbe olyan van, mint a második képen lévő. Másik fajtát nem láttam még, de ha már ennyire benne vagy, akkor kivehetnéd és lefényképezhetnéd.
Úgy sem hagy nyugodni látom, úgyhogy, legalább mi is tanulunk valamit.
Ezt vágom amit mondasz... csak a ami nekem van benne membrán arról nem találtam sehol sem fényképet. Gondoltam itt esetleg van olyan aki összefutott már evvel. Nem is jött volna elő a gond ha nincs itthon 2 féle. Ekkor van az, hogy vajon melyik a jobb... :-)