Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. ;)
Levettuk a kupakot a teleszkoprol most akkor csak annyi a dolgom hogy az aljan leeresztem az olajat ide meg beleontom az ujat?
Azt hiszem, maradnék a Dominatornál..... a másik kettő nem az Én súlycsoportom.
Itt a lista! :)
De ez csak a másodlagos motorod lehet! Mégis csak egy Honda!
Na ja! A letalpalo bizony elkelne rá! Defektnél is jol jönne! :) Na válassz ezekből! Ha nyerek a lotton annyit megveszem! :)))))
Hova megyünk? Mert nem találo az infot! :)
Vagy még nincs hely? (mert akkor nincs mit találnom)
Én annak csak örülök.. Gyöngyös után jó lesz egy kicsivel rövidebb táv... :D
És én pont oda gondoltam a túrát.
Jó megoldás.
Viszont ez a kicsi nem lesz eladva.
Jó szolgálatot tesz ez, nem csak hobbiként van tartva. Evvel be lehet menni bárhova, nincs akadály.
Egy nagy mellé, más kategóriát képviselne. Meg azt teljesen az enyémnek akarnám, vétel, költség szempontjából. Hajtani, hajthatná apám is bármikor. A kicsi meg maradna az övé.
A rácsot én a helyedben nem adnám el a motorral együtt.. :D Nekem az 50-es Tuaregemen még volt rács, de megbántam, hogy azt nem tartottam meg és nem pattintottam fel a 125-ösre, mert azon azóta sincs szerintem.. :/
Olcsóbb, mikor hogy. Az elmúlt 2-3 évben volt hírdetve egy-két jó állapotú olcsóbban. Viszont patika volt fél milláért is.... Sajnos nehéz belőle nagyon jó állapotút találni.
Valami pancserség tuti van rajta, amit orvosolni kell. Például a fényszórókról a rács, az előszeretettel hiányzik. Rohadt nehéz pótolni, nemrég megtapasztaltam..... Valami motorikus alkatrész elbarmolva, vagy bármi más, nem hozzáértő szerelő stb. Ajjaj... estig lehetne sorolni.

Viszont, egy ilyen motort megnéznek az utcán, mert nincs belőle minden sarkon.... Meg egyszerűen qurva jó és kész.
a 600-as Tuareg még olcsóbb mint egy 650-es Pegaso.. :D és még a hangja is jobb szerintem.. Legalábbis a videókból ezt szűrtem le.. Szívesen meghallgatnék élőben egy 600-as Tuareget.. D:

http://youtu.be/OImp5ar3PMw
Sajnos az ár, az a hondáéknál nagyobb..... Ezért én is jobban hajlok a Pegaso felé. Meg inkább Aprilia. A részletek sokkal szebben vannak kidolgozva, mint egy Japán motoron. Például azokkal a menetes száron két kontraanyás láncfeszítéssel az örületbe kergetnek.... azért ezt is, meg lehet nézni egy Aprilián, hogy van megcsinálva például..... Meg több apróság, amiket lehet más le se sz@r, de engem például zavar.
Pegasoból is a Cube előttire tenném a voksom. Mondjuk, ha éppen Cube-t vennék, akkor is teljesen meglennék elégedve.
Viszont, amit isten igazán szeretnék motor, az egy nagy Tuareg....
Őt mondjuk elfogadnám.. :DD
Azt mondják, hogy ő az 1.2-es 'Tuareg' :)

http://www.motorcycle.com/manu...
Csinálnék rá hidraulikus letalpalókat... nehogy már, eldőlne velem együtt az a batár nagy vas tömeg....
Annak idején én is nézegettem a Transalpokat, mert végülis azt előbb láttam élőben mint Pegasot.. :D De az ára miatt is, meg azért is, mert ez Aprilia, a Pegaso mellett döntöttem :)

Meg hát valljuk be, hogy hiába hasonlítanak annyira egymásra, a Pegaso néz ki a legjobban :)
Africa Twin! Van az egyik havernak! Àllati nagy motor! Haataalmaaass!
Majd egyszer eljön a mi időnk is.
Neked egy Caponord, nekem meg valami 600-650-es endurance. Hondából jelenleg a Dominator, Africa Twin vagy Transalp jöhetne.....
De azért az aprilia csak nagyobbacska! Még ha 100 lóval kevesebb paripa huzza is! :)))Méretekben csak nagyobb! :)) Most gondold el egy 1000ccm-es blokkos apriliát mellette a kicsi helyett! Honda VFR vs. Aprilia Caponord! A Honda lehet ki sem látszodna mellette!
Na de egyszer.... remélem... :/
Az is igaz! :)
Hacsak egyszer le nem pattan erről is,és kereshetek valami rozsdás vasat a helyére!
Azért ennek a nagynak komolyabb a váltókarja.
Levágod a laposvasat méretre, kifúrod a két faudi fejnek a furatot.
Levágod a csövet, meg a másikat is, befogod a satuba a laposvasat, Megfogod a csövet fogóval, odahefteled. Kis igazítás és meghegeszted. másik végére is szintúgy. Lesalakolod, kisflex-el, lamellás korongal letolod az odafröccsent anyagot.
Lerozsda marózod, ha valami rozsdás szarokat találtál hozzá lealapozod, lefújod és kész.

Tovább tart elmondani, mint megcsinálni.
De azért az aprilia többet kibir! Hol lesz ez már 15év mulva! ;D
Csak hogy értsd az elfogultságot! De talàn már küldtem videot a hangjárol is!