Sajnos a sajátját nem találtam meg. :(
Ez meg már másik. Ha elérik a zsineg, akkor sem esik le, mert a patentjei erősebbek, mint a réginek.
Mutass már egy közeli képet az első lámpádról vazze.
Mert sóvárogsz itt az én rácsaimra, de lehet nem is jó hozzá.
Ha megtalálod akkor átvenném némi kp ellenében! :) Hacsaaak! :) Nem készülsz ismét inkább előbb eladni ami most van mint mielőtt elérik a zsineg és lepottyanva a földre áthajtasz rajta!
Most tisztázzuk. A két képen lévő alkatrész, nincs egymás nélkül.
Az első az a csonk, amivel a karbi csatlakozik a hengerhez, a második, az maga a membrán ház, amit a csonk és a henger közé teszel.
Na most nem ez 2. képen lévő membrán van benne, hanem egy olyan amin a terelőlapocskák szürkék és függőlegesen állnak meg kisebbek is. Az ehhez való torok sokkal szűkebb mint ami a nagyhoz van. Karbi 26-os, érdemes beletennem a nagyobb membránt?
Svájcba mentek/mennek "gyengébb" változatok teljesítménybe. (lehet a németekhez is, de svájcot biztosra tudom.
1-es Golf lengőkarral jártunk így egyszer. A svájci exportosnak, sokkal vastagabbak voltak, mint a többinek....
Nem tudom melyikőtöknek van az a Pegaso-ja régebbi típus nem a Cube ,fekete, arany felnik, bukókeret + ködlámpa rajta, hátsó kofferek,
mert szombaton délelőtt Bodajkról ő jött kifele épp én pedig az én Pegasommal mentem be Bodajkra csak szólok hogy összefutottunk :D :D
Szerintem nálunk nem nyilnának a sorok! Levágnák a fejem a sisakkal együtt! Sajnos nálunk itt jelenleg nappal is elég sötét van! :/ Egyre inkább a rozsdás bőr és a véres szem a ivat! :/
De remélem lesz még egyszer világos is!
+braking news+ Megfúrtam az anyát, sikerült belekapni a főtengelybe is, de semmi ! meg se mozdul, el se tekeredik. Ja és a menet a főtengelyen: alulról kezdődik és jobbról balra halad. tehát óramutató járásával ELLENTÉTES irányba megy a menet befele.
Mostmár van egy megfúrt csavar és egy megfúrt főtengő. (leszarom, az új csavar eltakarja )
Ez meg már másik. Ha elérik a zsineg, akkor sem esik le, mert a patentjei erősebbek, mint a réginek.
Mutass már egy közeli képet az első lámpádról vazze.
Mert sóvárogsz itt az én rácsaimra, de lehet nem is jó hozzá.