Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos a sajátját nem találtam meg. :(
Ez meg már másik. Ha elérik a zsineg, akkor sem esik le, mert a patentjei erősebbek, mint a réginek.
Mutass már egy közeli képet az első lámpádról vazze.
Mert sóvárogsz itt az én rácsaimra, de lehet nem is jó hozzá.
Ha megtalálod akkor átvenném némi kp ellenében! :) Hacsaaak! :) Nem készülsz ismét inkább előbb eladni ami most van mint mielőtt elérik a zsineg és lepottyanva a földre áthajtasz rajta!
Most tisztázzuk. A két képen lévő alkatrész, nincs egymás nélkül.
Az első az a csonk, amivel a karbi csatlakozik a hengerhez, a második, az maga a membrán ház, amit a csonk és a henger közé teszel.
Van már másik.

Biztos ami biztos alapon, horgász zsineggel még odakötöttem. Biztos el ne hagyjam megint.
Egész jó-e? Tökéletes!
Látom közbe raktál be videót róla. Ugyanez, csak kézzel vagy légkulccsal kell tekerni. Reped el az anya mint a sz....
Na most nem ez 2. képen lévő membrán van benne, hanem egy olyan amin a terelőlapocskák szürkék és függőlegesen állnak meg kisebbek is. Az ehhez való torok sokkal szűkebb mint ami a nagyhoz van. Karbi 26-os, érdemes beletennem a nagyobb membránt?
Svájcba mentek/mennek "gyengébb" változatok teljesítménybe. (lehet a németekhez is, de svájcot biztosra tudom.
1-es Golf lengőkarral jártunk így egyszer. A svájci exportosnak, sokkal vastagabbak voltak, mint a többinek....
Kösz!
Ha eldöntöm, hogy kell valami, akkor szavadon foglak.
Az első képen nagy karbihoz való a csonk, a második képen meg a membrán van. Ez a kettő együtt van. Az enyém is így néz ki, mármint a membrán.
Én meg most vagyok itt.

Kicsi pénz, kicsi foci.......
Nem tudom melyikőtöknek van az a Pegaso-ja régebbi típus nem a Cube ,fekete, arany felnik, bukókeret + ködlámpa rajta, hátsó kofferek,
mert szombaton délelőtt Bodajkról ő jött kifele épp én pedig az én Pegasommal mentem be Bodajkra csak szólok hogy összefutottunk :D :D
Ez többet érne mint a motorom! Ezt lelopnák rola,a motort meg bebasznák az árokba! Luxus lenne! Na szerelmes gyanús ez is! :)
itthon 11ezer. 11ezer+ posta 4db leszedő

Ebay: 7ezer postával együtt
Egy újabb példa miért érdemes külföldről venni.
Ur Isten Bakker! Ez meg mi a rézfaszú bagoly? Egy ilyennel vallatni lehetne! Bively egy szerkezet!
Kell? ez a kormány végéből jön ki (fordított)
Na ez pofás lenne! :)
MEGVAN! Ilyet rendelek
25-30laknak a szomszédban. szerencsére megy szűk mellék utca van köztünk. Udvaron nem lehet meglenni csak fülvédőval, vagy láncfűrésszel, fűkaszával.
...véres szem a divat! Vagy természetes,vagy nem!

Szerintem nálunk nem nyilnának a sorok! Levágnák a fejem a sisakkal együtt! Sajnos nálunk itt jelenleg nappal is elég sötét van! :/ Egyre inkább a rozsdás bőr és a véres szem a ivat! :/
De remélem lesz még egyszer világos is!
Karvédő ez kell és máris nyílnak a sorok.
Hand guard- kézvédő. keress valami jópofát. Van nappali menetfény LEDes
+braking news+ Megfúrtam az anyát, sikerült belekapni a főtengelybe is, de semmi ! meg se mozdul, el se tekeredik. Ja és a menet a főtengelyen: alulról kezdődik és jobbról balra halad. tehát óramutató járásával ELLENTÉTES irányba megy a menet befele.

Mostmár van egy megfúrt csavar és egy megfúrt főtengő. (leszarom, az új csavar eltakarja )
A másik meg a kézvédő! De a gyári az olyan mint egy hólapát! Bár most evezőnek is jol jön ennyi eső miatt!