Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem egy ütött-kopott lámparács is jo lenne! :) Ugy látom szinte mindenkinek van a Tuaregen nekem meg nincs! :/

NemesG! Neked van már másik? Ugy emlékszem elhagyta magát! De sajnos nem én találtam meg! :/ De lehet vágok a kutyakenel térhálójából egy darabot ha nem lesz záros határidőn belül! :) Hétvégére mondjuk!
Ezzel estem szerelembe...
Hogy hogy nem RSV ?
az ám a piros és gyors
Úgy csináltok, mintha az UFO-k raboltak volna el
Nálam nem igazán számít az ünnepnap Nem tudom ki merről való, de javaslom a helyszín megválasztásánál az ország középpontja felé való gondolkodást. (Tutti nekem lesz a legmesszebb, mindig így van )
plexit azt táblából vágj ki, jobban jársz. Kézvédőt lövök ha megjött az enyém és feltudom rakni jól !
:-) kézvédőt lőhetnél nekem is! :-) meg esetleg egy gyári plexit is...
Na de akkor ez a 2. képen levő a hivatalosan rotax 127-be való?
egész jó ez a vágó ! Ha vennék egy db-t? 24re kellene. ez a hidegvágó utódja ?
Na enyémbe ilyen függőlegesen osztott kis szűk membrán van... még képet se találok róla a neten (szétszedni nem akarom). Olyan lehetséges szerintetek, hogy esetleg német vagy oszták piacos gépekbe ez a szűk fajta lenne gyárilag? Lehet enyémet onnan hozták anno és ezért nem az egyébként hivatalos "rotax 127 membrán" van benne? Istenkém ezek az olaszok... nem is ők lennének ha nem 101 féleképpen dobnák össze ugyanazt a cuccot!
amelyik nagyobb 2.kép azon több levegő áramlik bé. lényeg hogy jól zárjon a lapka, ne legyen alatt kosz. a karbon lapocska hamarabb törik el, de gyorsabban rezeg, olyan mint egy szelep a 4T motornál.
PayPal be van lőve asszony számlájára. Csak kapja az sms-t ha veszek valamit. Ma például ez jött meg :BUCK kés 1900Ft lőttem

Licitálni nem szoktam, bár nem lehet lekésni mert megadod hogy mennyit szánsz max rá, egyből azt a dollár mennyiséget írod be, de ha olcsóbban kell el akkor is a tied, olcsóbban, (nem megy el addig fel a licit).

Vettem gyűrűt 1.000Ftért : GYŰRŰ FREE postával

Most várok a gyárihoz hasonló kézvédőt a Tuaregre amit 870Ft pár áron lőttem ! FEHÉRBEN

Mivel tetszenek a kések most erre nyomtam 4óra és lejár. de a BUY IT NOW azzal rögtön megtudod venni. Csak zöme Made in China DE! olyan szintű minőséggel hogy a Német kitörölheti a seggét a csomagolástól kezdve ! Felhajló kuplung/fékkart olyan díszdobozban és díszruhában küldtek, az alu eloxált volt karcmentes, illesztések tökéletesek voltak.... Ennyit Kínáról. Lényeg hogy meg kell nézni hogy World wide shipping, és a szállítás gyorsasága változik miként küldik el. max 30nap, min 9nap (xenon fényszóró 1pár 9ezerért ) akinek kell valami, küldje el a linket, vagy mondja meg mit nézzek és akkor levadászom a legolcsóbban.
Az az PHBH csak el lett gépelve... Este Én is leszek, addigra kinézem a pontos betűjelét is.
Nem győzök kérdezni... a két membrán között mi a motor működése szempontjából a különbség? Az első képen lévő van most benne a szűkített torokkal, ezzel vettem. Másik blokkomban viszont a 2. képem lévő van a két blokk ránézésre tök ugyan olyan. Melyik mihez való gyárilag? (milyen blokk, milyen karbival ez érdekelne)
Itt vagyok!

Most jut csak eszembe! A trabival azért sokkal könnyebb volt! No para! No fék! No pénz!
Odajött valaki (mert már akkor is volt ilyen,igaz még joképű és életerős voltam) megkérdezte: szia,meghivsz valamire? Mire én: szia,csak egy Trabim van nem hiszem telik rá! De volt akinél bejött! Bár volt akinél pont azt vártam volna hogy elmegy! Nem ugy lett! Sajnos,arrol nem voltam hires hogy finoman közlök dolgokat ha másként nem megy!
Helló,

Hát fejből passz melyik mekkora, de a főfúvókát azt tudom.
Biztos, hogy PHPH a karbid? Nem PHBH véletlenül? Mert ezekbe az van gyárilag. Konkréten az enyémbe PHBH 26 NS.
100-as volt benne mikor hozzánk került, tavaly év vége felé raktam bele 105-öset. Hajszálnyival jobban megy tőle.

Majd este leszek.
Aztán az elpattanó dugattyú visszarántó rugó, nehogy kivigye az egyik szemedet.

Majd este visszajövök Én is, így nem lesz belőlem semmi.... kicsit munkálkodni is kell.
Hali,

leírná nekem valaki a PHPH26-os karbi fúvóka méreteit? (Moci Rotax127) Ma állítgattam a karbit, szívás volt mert bár alul jól ment a moci fent még mindig meg meg fullladt. Pakolásztam a subert, tekergettem össze vissza... Végül idegességemben átraktam bele a raktáron lévő PHBH28-as 65-ös gyorsító fúvókáját (eddig 45-ös volt benne) és lőn csoda! Mostmár jól megy fent is, az alapjárat stabil 1500 körül van és nem igazán változik sokat ha állítok a beállító csavarokon. A főfűvókát hagytam benne ami volt, ez hajszálnyit kisebb mint a 28-asé meg az kicsit másabb is. Ettől függetlenül jó lenne tudnom a gyári méreteket, ki tudja nincs-e a főfúvókám is kisebbre cserélve esetleg...
Na mostmár tényleg kimegyek,kitekerem a gyertyát,beledugom a kisujjamat tövig a helyére,és olyat rugok rá hogy felkeni a hengerfalra! Miután a magamalápiszkitás és sirás után rendekapom magam jövök!
Hát azé, meee befúj rajta a szél.

Doboz kockacukrot..... A Mecsekre felkaptatva a 6-oson, 25 tonna cementel szívna ott olyat, hogy bemenne rajta egy teli szerszámos láda is....
Szia,

kösz a választ. Végülis úgy néz ki megoldódott.
Én aztatattat vágó nyominak nézem. Na mindegy, csak jönne már le!

De jót nevettem.... Bakker.
Ekkora muffra minek tanga?
Ez akkora hogy nem 1,de felszippant egy doboz kockacukrot is!
Ekkora nincs itthon! :) De valahogy szerintem lehet jobb is,mert könnyen ő hordaná a nadràgot itthon ekkora kufferral!