Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az balos anya! Töröld meg a monitort!
Ha a belső felén nèzed az anyát ott látod hogy körbe van szurva!

Neked is van nagy piros,nekem is volt sokáig! Mégis inkább a rémület fogja el az embert ha becsörtetsz egy MTZ-vel egy étterem elé! :)
No! Aggyiste! Lehet ö itt valamit papni ami nem drága! Azért szerettem szlalonozni a kocsik között valami nagy böszme vontatmánnyal! :) Nem volt olyan aki ne fosott volna! Akkor is volt Bömös,meg Merci! Kigyurt majmokkal! Meg se zizzentek benne mikor elüvöltöttem mellettük 3.padlógázon (kb.: 6km/h) egy 250LE Raba-val!
Szia, tényleg jó rég jártál erre, azt hittem eladtad a gépsast, (hirdetted is valamikor) de úgy látom szerencsére nem. Jó látni hogy még van Tuareges az éterbe, csak nem fedi fel magát
Aztán ilyened van-e?
Nálad ez se működik..... nem vettél neki fagyit.

Ne inkább egy piros Trabant?
Úgy gondolom, hogy a munkával sem lesz gondod, mert direkt augusztus 19-20-ra terveztük, mert akkor munkaszüneti nap van szinte mindenkinek.. Ha csak nem pont olyan helyen dolgozol, ahol nincs.. :D

(19-ét is megkapjuk munkaszüneti napnak, mert előtte szombaton 'ledolgozzuk')

Az eddigi találkozók mind 1 naposak voltak, de most megpróbálkozunk egy 2 napossal (sátrazás)
A helyszín még nincs meg.. Ha van valami ötleted, hogy hova mehetnénk, akkor szívesen fogadjuk :)
Minél többen vagyunk annál jobb :)
Nekem is van Visa karim! Meg Mercim is,meg Bömösöm is,talán akad Audi is valahol! De nem járhatok 3 Machbox-al a zsebembe!
Hi-hi, de csak is a fagyi miatt....

Egyébként, Tocka képein Én nem látom beszúrva az anyát...... csak, hogy rátegyek egy lapáttal erre az úgy is kényes témára. Mert már lassan a piros bugyik is lehullanak.....
Mi a szaré nem tudok annyit irni amennyit akarok? Rohatt gépek! :)

Nna! Hibáztam! Kövezzetek halálra egy homokbánya alján! De a NemesG. Tuaregje kaparjon cafatokra nem egy Pegaso!
Bocs, most már észrevettem, Téged is a piros hódított meg, de nem a Trabant.
Na de a rajz szerint hárta forog! Nem? Nekem csak 2 tengely van,plusz egy berugó szerkezet,meg a főtengely! A berugokar balra...... azt a nagy puncis....... :)))) ott van bent egy áttétel most vágy a fejsze a fejembe bakker! Amibe belemegy a tengely az megforgat egy másik fogaskereket ami meghajtya a kuplungot és ugy a főtengelyt! :) Jó van nna! :) Megkapod a fagyidat a találkozón! Már tisztára belebetegedem abba a csavarlevételbe! :) Ott fulladtam a málnásba hogy a berugo nem kapcsolodik közvetlen a kuplunghoz! Jol is néznék ki! ;) Letépné a lában inditáskor rögtön az a 10lóerő!
Igazad lett! Beismerem! Hibáztam!
Tavaly és idén is sikerült egyet összehozni már. :)
Bár, tavaly Én voltam egyedül Tuareggel, idén meg Csabi kolléga.
De nyáron többen leszünk elvileg, minimum 3-an Tuareggel.
Azért a piros még most is hódít
Hozzáteszem... én már számtalanszor tettem kísérletet egy Tuareg találkozó megszervezésére, mire oda került a dolog Szabi márkatárssal ketten maradtunk, de nagyon jót túráztunk a Hoór- völgyben annó ...
Merénylet sárga.
A csajokról, tisztelet a kivételnek, Az olyan csajokról inkább így mondanám, most már nem a piros trabitól esik le a bugyi, hanem az a "milyen vasban üldögél" fajta autóktól. Bömös, Merci, Audi, Visa kártya és tényleg leesik a bugyija....
Az augusztus nekem a munka miatt nagyon képlékeny, attól is függ hol és mikor lenne?!
Ezt szerintem benézted.

Ha a váltó primertengelyén van a kuplung, miért nem lenne azon, hisz így egyértelmű, akkor merre is forog a szekunder tengely a lánckerékkel az ábrád szerint?
Naaaaaa ? ? ?

Azt meghiszem.
Nekm a Trabimban volt olyan sárga! Pengén mutatott a Tűzoltó piros Trabim kasznijához! A csajokrol leesett a bugyi is! Igaz ennek már 17éve! :/ Azota meg rolam esik le a gatya hogy 1-2 hölgyike milyen vasban üldögél! :))
Üdv újra itt. :) Te kb akkor hagytad itt a fórumot amikor én jöttem... Még mindig megvan a 'kis' Tuareg? :o Valami speed motort láttam már csak a képeid között.. :/ Az augusztusi talira te is eljönnél? :)
Tényleg? Ime az 50Rv Tuareg! :)))) Balrol nézve jobbra forog,vagyis hátra! :)))
Örülök, hogy maradtak itt még fanatikusok Nagy hasznát veszem a kis tevének terepen és benzin ügyileg is költséghatékonyabb
Szia!

Jó rég jártál erre, de legalább nem felejtetted el a sortársakat és megtiszteltél avval minket, hogy beköszöntél.
Látom nem adtad el a Tuareget, szívedhez nőtt látszik!
Köszönöm a jókívánságot még aktív Tuaregesként viszont kívánom! (meg úgy egyébként is)

Üdv!
Én is nézegettem már az árakat és kurva olcsók a dolgok, postával együtt is. Most már van magyarul is, de ott valahogy annyi cucc nem jön be a keresőbe, mint a .com-oson. Meg ehhez a PayPal dologhoz nem értek. Elmagyarázhatnád egyszer, ha van kedved.

Régóta vadászok, kadmium sárga fényszóró izzókra. Öreg Renault-ba kellene két H4-es. Itthon szinte nulla a felhozatal már belőle.....
Sziasztok Tuareg tulajok!

Gondoltam nosztalgiázok egy kicsit, csak hogy nehogy Pegaso topikká váljon ez a szekció.
Még mindig nagyon szépen muzsikál és "szántja" a határt

Minden kedves Tuaregesnek széles utat!

Üdv, elissa
Ha így sem jön le, akkor kérj egy szerelőműhelyből anyavágót.
Ilyennel bevágod, le kell jönnie! Volánnál sokat használtam ilyet, légkulccsal hajtva vágta mint a vajat és szét is feszítette... 20-as 22-es anyákat is leszedett mint a pinty. ("H" gerenda, meg rugóköteg cuppántokról)