Pedig az balos anya! Töröld meg a monitort!
Ha a belső felén nèzed az anyát ott látod hogy körbe van szurva!
Neked is van nagy piros,nekem is volt sokáig! Mégis inkább a rémület fogja el az embert ha becsörtetsz egy MTZ-vel egy étterem elé! :)
No! Aggyiste! Lehet ö itt valamit papni ami nem drága! Azért szerettem szlalonozni a kocsik között valami nagy böszme vontatmánnyal! :) Nem volt olyan aki ne fosott volna! Akkor is volt Bömös,meg Merci! Kigyurt majmokkal! Meg se zizzentek benne mikor elüvöltöttem mellettük 3.padlógázon (kb.: 6km/h) egy 250LE Raba-val!
Szia, tényleg jó rég jártál erre, azt hittem eladtad a gépsast, (hirdetted is valamikor) de úgy látom szerencsére nem. Jó látni hogy még van Tuareges az éterbe, csak nem fedi fel magát
Úgy gondolom, hogy a munkával sem lesz gondod, mert direkt augusztus 19-20-ra terveztük, mert akkor munkaszüneti nap van szinte mindenkinek.. Ha csak nem pont olyan helyen dolgozol, ahol nincs.. :D
(19-ét is megkapjuk munkaszüneti napnak, mert előtte szombaton 'ledolgozzuk')
Az eddigi találkozók mind 1 naposak voltak, de most megpróbálkozunk egy 2 napossal (sátrazás)
A helyszín még nincs meg.. Ha van valami ötleted, hogy hova mehetnénk, akkor szívesen fogadjuk :)
Minél többen vagyunk annál jobb :)
Egyébként, Tocka képein Én nem látom beszúrva az anyát...... csak, hogy rátegyek egy lapáttal erre az úgy is kényes témára. Mert már lassan a piros bugyik is lehullanak.....
Na de a rajz szerint hárta forog! Nem? Nekem csak 2 tengely van,plusz egy berugó szerkezet,meg a főtengely! A berugokar balra...... azt a nagy puncis....... :)))) ott van bent egy áttétel most vágy a fejsze a fejembe bakker! Amibe belemegy a tengely az megforgat egy másik fogaskereket ami meghajtya a kuplungot és ugy a főtengelyt! :) Jó van nna! :) Megkapod a fagyidat a találkozón! Már tisztára belebetegedem abba a csavarlevételbe! :) Ott fulladtam a málnásba hogy a berugo nem kapcsolodik közvetlen a kuplunghoz! Jol is néznék ki! ;) Letépné a lában inditáskor rögtön az a 10lóerő!
Igazad lett! Beismerem! Hibáztam!
Tavaly és idén is sikerült egyet összehozni már. :)
Bár, tavaly Én voltam egyedül Tuareggel, idén meg Csabi kolléga.
De nyáron többen leszünk elvileg, minimum 3-an Tuareggel.
Hozzáteszem... én már számtalanszor tettem kísérletet egy Tuareg találkozó megszervezésére, mire oda került a dolog Szabi márkatárssal ketten maradtunk, de nagyon jót túráztunk a Hoór- völgyben annó ...
Merénylet sárga.
A csajokról, tisztelet a kivételnek, Az olyan csajokról inkább így mondanám, most már nem a piros trabitól esik le a bugyi, hanem az a "milyen vasban üldögél" fajta autóktól. Bömös, Merci, Audi, Visa kártya és tényleg leesik a bugyija....
Ha a váltó primertengelyén van a kuplung, miért nem lenne azon, hisz így egyértelmű, akkor merre is forog a szekunder tengely a lánckerékkel az ábrád szerint?
Naaaaaa ? ? ?
Nekm a Trabimban volt olyan sárga! Pengén mutatott a Tűzoltó piros Trabim kasznijához! A csajokrol leesett a bugyi is! Igaz ennek már 17éve! :/ Azota meg rolam esik le a gatya hogy 1-2 hölgyike milyen vasban üldögél! :))
Üdv újra itt. :) Te kb akkor hagytad itt a fórumot amikor én jöttem... Még mindig megvan a 'kis' Tuareg? :o Valami speed motort láttam már csak a képeid között.. :/ Az augusztusi talira te is eljönnél? :)
Jó rég jártál erre, de legalább nem felejtetted el a sortársakat és megtiszteltél avval minket, hogy beköszöntél.
Látom nem adtad el a Tuareget, szívedhez nőtt látszik!
Köszönöm a jókívánságot még aktív Tuaregesként viszont kívánom! (meg úgy egyébként is)
Én is nézegettem már az árakat és kurva olcsók a dolgok, postával együtt is. Most már van magyarul is, de ott valahogy annyi cucc nem jön be a keresőbe, mint a .com-oson. Meg ehhez a PayPal dologhoz nem értek. Elmagyarázhatnád egyszer, ha van kedved.
Régóta vadászok, kadmium sárga fényszóró izzókra. Öreg Renault-ba kellene két H4-es. Itthon szinte nulla a felhozatal már belőle.....
Ha így sem jön le, akkor kérj egy szerelőműhelyből anyavágót.
Ilyennel bevágod, le kell jönnie! Volánnál sokat használtam ilyet, légkulccsal hajtva vágta mint a vajat és szét is feszítette... 20-as 22-es anyákat is leszedett mint a pinty. ("H" gerenda, meg rugóköteg cuppántokról)
Ha a belső felén nèzed az anyát ott látod hogy körbe van szurva!
Neked is van nagy piros,nekem is volt sokáig! Mégis inkább a rémület fogja el az embert ha becsörtetsz egy MTZ-vel egy étterem elé! :)
No! Aggyiste! Lehet ö itt valamit papni ami nem drága! Azért szerettem szlalonozni a kocsik között valami nagy böszme vontatmánnyal! :) Nem volt olyan aki ne fosott volna! Akkor is volt Bömös,meg Merci! Kigyurt majmokkal! Meg se zizzentek benne mikor elüvöltöttem mellettük 3.padlógázon (kb.: 6km/h) egy 250LE Raba-val!