Akkor Te ülnéd szét a segged? Na neee.
Innen a Dráva parttól ha felmentem volna a Mátrába, na Én szét ültem volna a seggem..... Úgy kellett volna leemelni a motorról, mert a lábamat már nem bírtam volna át emelni az ülésen.
Deee, kiadják hosszúra.
Bakker útközben azért meg álltál párszor nem? De hát Te nem is mentél olyan messze.....
Hol lesz? Valahol. :D
Jelentkezni kellene az embereknek, és akkor középen találkozunk.
Itt a Grand Canyon kabártról jut eszembe. Valakinek van tapasztalata Cagiva Gran Canyonnal vagy Navigatorral? Elég ritka motorok, viszont nekem nagyon tetszik. A Canyon még Ducati blokkos, a Navigatorban meg már Suzuki szív dobog. Biztos jó lehet, csak kérdés van-e hozzá alkatrész.
Nálam ha jól emlékszem szigorúan 75°C az üzemi hőmérséklet. 90°C felett kicsivel kapcsol a venti, de majd én is megnézem. Ritkán kapcsol be, csak ha nagyon sokat jár alapjáraton vagy ha sokat araszolok dugóban.
Szerintem mindenképp engedj belőle, bár 1 év után már a friss olajat is megérdemelné. Nem korholásképp írom, de azért sűrűbben is ellenőrizhetnéd az olajszintet! Nem egy elhanyagolható tényező.
Nem pontosan tudom, hogy ugyanarról az anyáról van-e szó. A hátsó kerékhez nem nagyon akasztottam be semmit, mert féltettem a küllőket. Kézzel próbáltuk... semmi. A piacos légkulcs sem bírt vele. Aztán szóltunk egy autószerelőnek, elhozta a saját "nagy" légkulcsát, és az lekapta egyből. A hátsó féket nyomtuk le csak.
nyugi nekem se igen megy 60 fole ha megyek kinnt 90el de nem is lehet sokkal magasabb mert akkor varosban meg rogton megsulne...
nekem most lett tavasszal sikolva a hengerfej es zsir uj hengerfejtomites is van nyomatekra huzva stb es ezek az ertekek vannak nekem is, nincs ezzel gond
nagyon jo helyre csoppentel mert ez a Pegaso 650 topic is csak a sportmotor nem hajlando atnevezni
a totyorgesnel siman felmehet 80ra es kapcsol a venti...azzal semmi gaz. a ventit hokapcsolo vezerli igy az mindig bekapcsol majd ha 80akarhany fok fole megy es ezzel megakadajozza a forrast ha allsz a lampanal nyaron pl
menet kozben pedig nem sokkal megy 60 fole az uzemi hofok ha jol emlexem.de majd a kov. kanyarnal lesem aztan tajekoztatlak.
a termosztatot meg ahogy irtak is konnyen ki tudod szurni..
az tuti hogy szaraz karteres blokkok es csak jaro motornal van nyitott olajkor. 1 olajpumpa adja az olajnyomast a blokknak, egy masik pedig tolja fel az olajkor vegen a tartalyba..
nekem legutobb mol dynamic volt benne, most motul de ha jo meleg akkor tud habzani mind ahogy lattam
a lenyeg hogy melegen mindenkepp jo legyen a szint.
hat akkor mindenkepp erdemes uj pancszettet feltenned, felesleges a hasznalt lanckeroval mokolni sztem akkor..
nem 2 forint lesz az teny, de utana nagyon sokaig nem lesz ra gondod, es tudod hogy jo a lancszetted.
az viszont nagy gond ha a max felett van jocskan a szint.
ha eleri eppen az meg ok, de felette nem szabad lennie semmikeppen.
en is volt hogy olajcserenel tulontottem es fole ment. megoldas: patikaban veszel nagy fecskendot 100 ft-ert es egy darab benzincsovet dugsz a vegere es leszivod vele a felesleget tuti modszer.
ezzel a modszerrel szivtam le a benzint is anno a hengerfejbol mikor felakadt az uszom es szar volt a benzincsap es csurig folyt benzinnel a hengerfej
hosszutavon nem jo a sok olaj mert tulnyomason megy a rendszer. nem nyomja kifele a legszurohazba az olajat esetleg?
nekem van a blokkbol a legszurohazba egy cso.. hallottam mar olyat hogy tolta ki az olajat..
Köszi.Megnyugodtam.De persze volt,csak a szerelő csinálta és a gyári mennyiséggel töltötte.Akkor minden szuper.Olvasom,hogy nem ok a 60fokos üzemi hőmérséklet,pedig az enyém is azon működik.Alapjáraton megy fel 80köré és indítja be a ventillátort.Akkor ez így nem fasza?
Aug.20?
Az Kedd! Szerintem nem.adják ki 4 napos hihinek! Vagy igen? Ha nem.akkor megint szétüljük a seggünket egy páran oda-vissza! Igaz attol is függ hol lesz! Hol lesz? :).Most te leszel az irányito koordinátor diszpécser?
Innen a Dráva parttól ha felmentem volna a Mátrába, na Én szét ültem volna a seggem..... Úgy kellett volna leemelni a motorról, mert a lábamat már nem bírtam volna át emelni az ülésen.
Jelentkezem a valaholi találkozora! :)
Bakker útközben azért meg álltál párszor nem? De hát Te nem is mentél olyan messze.....
Hol lesz? Valahol. :D
Jelentkezni kellene az embereknek, és akkor középen találkozunk.
Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Érdeklődni emailben lehetséges.
üdv
nekem most lett tavasszal sikolva a hengerfej es zsir uj hengerfejtomites is van nyomatekra huzva stb es ezek az ertekek vannak nekem is, nincs ezzel gond
a totyorgesnel siman felmehet 80ra es kapcsol a venti...azzal semmi gaz. a ventit hokapcsolo vezerli igy az mindig bekapcsol majd ha 80akarhany fok fole megy es ezzel megakadajozza a forrast ha allsz a lampanal nyaron pl
menet kozben pedig nem sokkal megy 60 fole az uzemi hofok ha jol emlexem.de majd a kov. kanyarnal lesem aztan tajekoztatlak.
a termosztatot meg ahogy irtak is konnyen ki tudod szurni..
nekem legutobb mol dynamic volt benne, most motul de ha jo meleg akkor tud habzani mind ahogy lattam
a lenyeg hogy melegen mindenkepp jo legyen a szint.
nem 2 forint lesz az teny, de utana nagyon sokaig nem lesz ra gondod, es tudod hogy jo a lancszetted.
az viszont nagy gond ha a max felett van jocskan a szint.
ha eleri eppen az meg ok, de felette nem szabad lennie semmikeppen.
en is volt hogy olajcserenel tulontottem es fole ment. megoldas: patikaban veszel nagy fecskendot 100 ft-ert es egy darab benzincsovet dugsz a vegere es leszivod vele a felesleget tuti modszer.
ezzel a modszerrel szivtam le a benzint is anno a hengerfejbol mikor felakadt az uszom es szar volt a benzincsap es csurig folyt benzinnel a hengerfej
hosszutavon nem jo a sok olaj mert tulnyomason megy a rendszer. nem nyomja kifele a legszurohazba az olajat esetleg?
nekem van a blokkbol a legszurohazba egy cso.. hallottam mar olyat hogy tolta ki az olajat..
Az Kedd! Szerintem nem.adják ki 4 napos hihinek! Vagy igen? Ha nem.akkor megint szétüljük a seggünket egy páran oda-vissza! Igaz attol is függ hol lesz! Hol lesz? :).Most te leszel az irányito koordinátor diszpécser?