Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állítsd át a videót, hogy linkről megnézhető legyen vagy nyilvánosra.
Sajnos így most nem tudjuk megnézni.
Az utóbbi időkben megfigyeltem, mintha lenne egy kis hangja a blokknak, csináltam egy videót, nem a legjobb, de ennyit tud a telefonom, nézzétek már meg, mi véleményetek róla?

link
Sajna a srácnál már nincs meg amit elajámdékoztam :(
Valakinek van esetleg hátsó lánckereke Pegasohoz? :) Ami annyira még nincs elkopva. :D
Mondjátok már meg légyszi,normális e ha teljesen hidegen nézem az olajat a pegámban,tök száraz a nívóm?Ha leállításután kb fél órával nézem.jó a szint.Mikor és hogy kell ezen nézni hogy a valós szintet lássam? Köszzi.
Peti25,
A súbertűnek általában középen kell állnia. Az állító csavarok meg, ahogy jó a gép.
Sajnos gyári adat nem igen található a neten.
Egyébként úgy kel mint az Mz-t állítani.
A kivezetések jelölései látszanak rajta? Mik vannak ráírva/rajzolva?
Huhh megnyugodtam.
Tegnap este szemkifolyásig böngésztem a netet ilyen szemét kapcsolások után. Hála istennek rájöttem mi volt a gondja, amiért az egekbe engedte a feszültséget. Ezeknek a szabályzóknak kell egy ún. referencia feszültség egyenest a pozitív saruról. Ez alapján szabályozza a feszültséget a hálózatban.
Nekem meg anno nem lett bekötve, (nem tudom miért :) és ez okozta a galibát. Meg ha ez üresen van akkor test van rajta. De odarakod neki a pozitívot nem szikrázik, hanem szabályoz, ahogy kell.

De az akkumulátort hiába töltöttem fel tegnap. Egy keserves tekerés és többet nem tud indítani.
Milyen jó ilyenkor, hogy van berúgókar is rajta.
De új állja a helyét... 7. éves idén, ahhoz képest jól bírta.
ha offos a feszszabod akkor irj aztan nezek neked vmit van itthon feszszab aminek a csatijat atalakitottak igy nagyon aproert kiegyezunk ha kellene

mindig akad vmi kis szerelnivalo mindenkinek ugy latom
a nok csak azt latjak hogy locsoljuk bele a penzt
gyorsak am a verebek a feszekrakasban

ha semmit se talalsz akkor en a karbikat vennem le es lesnem at hogy minden okes e.
bar ez jo moka neked elm
lemerem., de itthon áll a bál a motor miatt. egyenlore szunet. Mindig csak a nők...
Sziasztok eladó egy rotax 123-as szett van hozzá hengerfej viztér minden összetört az alsó tügörgő és a dugttyu tetejét meg a hengerfejet eléggé megcsapkodta 40km-rt ment a furás elött Meteor dugattyut kapott csak sajnos ez lett de ettől függetlenül használható kinek mennyit ér ?A HENGER FALA SÉRTETLEN EGY KARC SE LETT RAJTA!
csáo még nincs megtakaritva de most lett levéve motorrol eddig jol müködött 8000ft ha érdekel 30 540 77 81
pneumatuis rave2 power-t keresek jóárasítva! kinek van?
Szia nekem ,volt hasonló gondom valaki a benzin csőre tett egy szűrőt ami miatt nem kapott benzint a porlasztó, kivettem és pöcröff :)
Csak a baj, csak a baj..... elért a vég engem is.
Úgy néz ki teljesen meghal most már az akksim. Nyögvenyelősen betekerte most délután, aztán másodszor már csak a relé kattant semmi több. Feldobtam töltőre, majd kiderül mi lesz belőle....

Feszültség szabályozóval kapcsolatban, azt hiszem agyvérzést kapok, ha kiderül a sejtésem. Régebben is írtam ez az új nem határolja le a feszültséget terhelés nélkül.... még 17 voltot is eléri.... Úgy viselkedik mint ha csak egy mezei graetz-híd lenne a nagy alu házban. Írtam egy motoros kollégának, aki itt az oldalon foglakozik ilyesmivel. Ha bebizonyosodik, hogy igazam van, akkor....... ....... Ablakon kidobott pénz, nem is kevés.
Jolvan köszi akkor majd ezeket megnézem holnap :)
Biztosítékokra nem is gondoltam, mivel néha elindul ugye.. Én is úgy gondolom, hogy nagy gondja nem lehet, csak jó lenne tudni, hogy mégis mit szeretne.. :D

2 napig állt csak, így nem nagyon lett volna idő fészket rakni ;) :D
akkor nem valami biztato igy elsore.
ho jol ertem letetted rendben es most meg nem indult...
nagy baja nem lehet sztem az allasban. aksinal a saruk nem mozognak? vagy barhol szetcsuszott volna egy vezetek?
nekem volt amikor szivatott hogy elmentem vhova es hazafele nem indult csak nagyon kinlodva, ezt eljatszottuk par nap mire rajottem hogy lelazult az aksin a testnel a csavar es kontaktos volt....
probald meg megmozgatni a kabeleket a gyujtaskapcsolo kornyeken.
amugy minden elektro cucc muxik rendesen?
biztositekok az ules alatt?

vereb nem e feszkelt bele?
A vészleállító volt az első amit megnéztem mert tudom, hogy mindig az szivat meg, de most sajna nem..
Anyagot kap a karbi is.. mert ha fullon van az aksi akkor párszor elindul...
a karbiban is van benya vagy csak a tankban?

veszleallito kapcsolo?
ez 655os es annal fiatalabb rotax blokkba jo 94tol 2000ig kb elm.
de nem kizart hogy 600asba is ilyesmi van
ha lemered a paramereteit akkor meglesem neked, nekem van itthon par ilyesfele konzolom
Na az én Pegasom is kéreti magát ... Reggel be sem akart röffenni.. lemerítettem teljesen az aksim.. Ma egész nap töltőn volt és indítgatom... Amikor fullon van az aksi akkor néha beröffen, tötyög 1-2-t és leáll.. ha már kicsit le van merülve akkor már be sem röffen..

Ötlete van valakinek?
Benzin van benne bőven.
Csak a forma ilyen! A mértet az más az a baj! :/ A kicsinek is ilyen van csak hosszukásabb!