Hőértékkel van baj. Be kormolja.
Olyan 20 évvel ezelőtti típusokat nem lehet kapni már.
Elvileg a szám alapján egyformának kellene lenni, de mégse az.
Ahol vetted, katalógusba nem néztek esetleg egy gyertyát hozzá?
neked lehet nagyobb mar a tankod. nekem gyari adat szerint ha jol emlexem vmi 13-14 littyo. de ha tele van es lefogy belole kb 9 liter akkor mar jelez hogy nincs nafta. es igy ki is jon kb ugye a 180 km-es jelzes...
Nna meghesszeltem ezt a furcsa alkotmányt! Érdekes egy gépállat az biztos! A szinválogatása is megér egy misét! Na meg az a fejidom légterelő viszi a pálmát! Viszont télen jol jön neki! Leszedi és jo lesz hólapátnak is!
Szia!
Itt állandoan esik az a rohatt eső! Most is esik! Szakad! Aznap mikor találkoztunk bent,jol megáztatok mikor mentetek vissza a bringákkal! Baszottul szakadt akkor is! Pont kint voltam a kocsiban mikor elszáguldottatok a munkatársaddal előttem! Na mondom jol kifogtátok! Gondolom rongyra áztatok!
Érdekes. Én 350-et mértem már nem egyszer. Egy tesztben olvastam, hogy a jelzés után még majdnem elmegy 100 km-t. Egyszer volt szerencsém azt is lemérni, hogy csak 70km az a 100km. Ott maradtam az út széléln.
A képeket meg a videókat igyekszem hétvégén feltölteni. Bocsi, hogy eddig tart, csak hétközben Kecskeméten vagyok. Elhoztam a kamerát is, hogy majd feltöltöm, de közben lemerült, a töltőt meg otthon hagytam. A fényképezőt is elhoztam, abból meg kivettem a memóriakártyát. Szóval arról se tudtam sok mindent felrakni a gépre.
De hát ha húzod a gázt neki rendesen megeszi az 5.5 öt nekem tuti :D lehet a 6 ot is :D ,nyugiba szerintem 4 el is el lehet menni de akkor kb 50 város amilyen magas fokozatba bírja (kb 3 mas) 80 lakott területen kívül kb(5 ös fokozat alja) ,ja és nem nagyon gyorsítasz ki sehol :D nah de olyan nyugis én se vagyok szóval van az simán 4.5-5l de hát még szerintem bőven ez is jó egy tankal meg lehet tenni 400-450km-tert
nem kelloda 6 liter max hegymenetben jol kiforgatva.
na hatha te is beallsz a pegasok taboraba
en holnap kiszereleme a kozpontot aztan majd latjuk mi lesz vele..
most azon agyalok vajon a cube kozpontija stimmelne e bele, mert olyat tudnek csak szerezni hirtelenjeben. ajanlottak egy jo kis sach allithato alu eloxalt kozpontit es 98as pegabol, igy a helyen meregetve nem tunik rossznak a meretezese.
NemesG. amit küldtél könyvet megtaláltam NGK D8EA ír vettem egyet de csak DR8EA kaptam számíthat ez esetleg?Mert most olyan van hogy 2 napot motorozok megy faszán este lerakom - reggel már nem indul. Gyertya ki,drótkefe és már jó is.Valaki valami ötlet?
Régi milyen fajta volt és az is így csinált vagy az kiégett őzbarnára?
Remélem sikerül.
Ha méretben stimmel az újabb, akkor Én azt raknám be inkább. Az öregekbe ugyanúgy benne van a km, mint már a tiédben sajnos....
Olyan 20 évvel ezelőtti típusokat nem lehet kapni már.
Elvileg a szám alapján egyformának kellene lenni, de mégse az.
Ahol vetted, katalógusba nem néztek esetleg egy gyertyát hozzá?
4 liter, 4 liter, 4 liter. Több az, csak hasonlítsd a kis 50-edhez. Az mit kajál, na?
nem tul sokat latni belole.
Itt állandoan esik az a rohatt eső! Most is esik! Szakad! Aznap mikor találkoztunk bent,jol megáztatok mikor mentetek vissza a bringákkal! Baszottul szakadt akkor is! Pont kint voltam a kocsiban mikor elszáguldottatok a munkatársaddal előttem! Na mondom jol kifogtátok! Gondolom rongyra áztatok!
http://www.kepesmotor.hu/april...
A képeket meg a videókat igyekszem hétvégén feltölteni. Bocsi, hogy eddig tart, csak hétközben Kecskeméten vagyok. Elhoztam a kamerát is, hogy majd feltöltöm, de közben lemerült, a töltőt meg otthon hagytam. A fényképezőt is elhoztam, abból meg kivettem a memóriakártyát. Szóval arról se tudtam sok mindent felrakni a gépre.
nekem 180 km-nel mar jelez az uzemanyagszintjelzo hogy keves a benya..
na hatha te is beallsz a pegasok taboraba
en holnap kiszereleme a kozpontot aztan majd latjuk mi lesz vele..
most azon agyalok vajon a cube kozpontija stimmelne e bele, mert olyat tudnek csak szerezni hirtelenjeben. ajanlottak egy jo kis sach allithato alu eloxalt kozpontit es 98as pegabol, igy a helyen meregetve nem tunik rossznak a meretezese.
Köszi
Messze van még a messze! :) Hol vannak a Pega tulajok?! Mindenki a fogyasztást méri?