Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervusztok!

Aprilia Tuareg wind 600 -at akarok venni (elcserélni jelenlegi motorom)
Tetszik a gép, egyben van, DE mire figyeljek ennél a tipusnál ?

Mit kell tudni erről a gépről ? Neten nem sok mindent találtam, a youtube videók meg nem sokat mondanak....
Cross gumi kell rá, azt nem tudom hol nézzek jó áron.

Előre is köszönöm!
Azért köszi,rendes vagy.Nem köszi,nézek a neten valahol,mert a bontósnak sincs,de nem adom fel. :)
hat korbelestem de nem sok sikerrel sajnos.
talaltam egy lancgorgot ami eppen jo meg ranezesre, de ehez kell meg egy persely+csavar a rogziteshez.
mult heten selejteztem es kidobtam sztem ami volt, mert emlexem hogy volt par db, csak senkinek se kell ilyen es meguntam kerulgetni.

ha gondolod ezt amit talaltam egy sima level tartalmakent szivesen elpostazom neked ha mesz vele valamire
Ezt hol olvastad? :O
a moci nem magyarországon van és már nem így néz ki, itt könnyebben mennek a dolgok! adásvételim van csak, ha lenne egy forgalmim olcsóbban és gyorsabban megúsznám!
odyspin miért adod el a Pegasot? :(
valakinek fasza állapotu hajtokarja tügörgövel csapszeggeel esetleg eladó?
Amin eszek,az photoshop.Nincs ám ekkora búrám. Vagy mégis?
Ezek jók lettek.Köszi.
Hehe.. az egyik duplán ment! :D
Javitom most! :)
ok.Köszi.majd a talin meghálálom.
meglesem holnap reggel ha nem megy ki a fejembol hogy van e vmi hasznalhatom
Alakulnak ezek a masinák szépen.Az meg köszönném,hátha akad,mert ha nincs más,a bontosnál nézek,de ott se tuti és ha van is méreg drágán adja.
akkor nem vagyok egyedul bar ha minden jol megy akkor nekem a kovetkezo szabadnapomon ossze is allhat a gepezet
az nem az igazi ha nincs ilyened
megleshetem majd ha gondolod hogy van e bontottam.

mi meg csak labadozunk ahogy lathattad, a kerek mar okes, de lesz meg egy kis felfuggesztes szerviz ha mar igy megbontottam
Nyugi az enyém is darabokba van perpill :D
nekem a villan levo gyari matraca alapjan van belove, aszem 3-4 centi kilenges normal allo helyzetben. nekem jugy van belove es meg nem volt gondom vele.
Annyira okosan nézem itt az italmondot,de gőzöm sincs az alapjárati levegő csavar számáról és a görgő is 2 van.Nem vagytok képbe ezekkel?
Nem tom,de szerintem 1 vagy 2 személy,mindegy ha be van állítva,hisz ez nem külön van előírva.
Köszi a képet.Viktor is küldött,neki is van.Na ez,nekem nincs. .Akkor ezt is kell szerválnom valahonnan.Amugy szerintem se kéne.Most feljebb lesz feszegetve,aztán kiderűl. Na akkor a te sárkányod is alakul,bár a kép láttán még csak lábadozik.
Akkor lehet, hogy nekem rá kellene húznom, mert nekem kicsit olajos volt most amikor néztem.. :D Csak az a baj, hogy én fele-fele arányban közlekedek 1 és 2 személlyel, amihez ugye 2 különböző láncfeszesség szükséges.. :D