Ki is lesz a házigazda? Imi ha jol emlékszem! Ő helyben lakik! Süssünk náluk szalcsit meg kolbit! :)) Enni is kell valamit! :D
(gondolom mennyire örülne ha beállitanánk szalcsit sütögetni)
egyszer csak sikerul olyan talit is szervezni amin lesz minden tipusbol leg 1 mocis
de sztem ha mindenki ott lesz aki jelezte hogy jon akkor laszunk mar paran es mondhatjuk azt hogy nem sikerult rosszul a szervezes.
Ezen a találkozon jelen lesz az őskor (mint az enyém),a vezér áttörés és uj technologia (mint az Imi motorja),és a jelen kiteljesedése (mint a ti Pegasotok)! Szinte minden lépcső meglesz! Már csak egy Rally-s kellene! :) De ő nem jön sajnos! Sokat melozik,na meg elég messze is van neki!
eddig ugy nez ki hogy mi mar vasarnap reggel felkerekedunk a matra kornyekere de meg nem 100as a dolog. ha esetleg megse indulnank elozo nap akkor radcsorgok es megbeszelunk egy talalkat
Attila, eldöntötted már, hogy melyik nap indultok? Ha hétfőn, akkor akár össze is egyeztethetnénk az indulást. http://goo.gl/maps/XvjzE - Ez volt az alap útvonalterv, de nem ragaszkodom hozzá. Jó lenne közösen menni. Nekem nem gond, ha kerülő.
A számom: +36-20/661-93-43
üdv.
Nekem is jönne barátnőm, csak neki nincs motoros suhája, így nem szívesen viszem el 600 km-es túrára. Óvatosan vezetek, de mégsem fer, hogy én be vagyok öltözve, ő meg nem.
Ugyan mi baja lehetne! :)
Igaz hogy nem most jött le a szalagrol,de még mindig gurul! Na azokat nézd meg amik most 1-2-3 évesek milyenek lesznek 10 év mulva!
Az jo! Akkor én már biztos hogy egy emlékkel többel jövök majd haza! Már pattintom is a motorra a Tesco parkoloban amint gazdát cserélt az ellenértéke!
Annyi Pegaso lesz hogy lehet le kellene maradnom jo messzire nehogy megbüntessenek utközben,hogy rontom a látképet! Na meg a levegőt! 2T!
udv a Pegasok kozott
nem esznek tobbet a regebbiek se alapesetben
neked 94es van es eddig 5-6boleljartam, most a telen volt egy motorszerviz s meg csak most sikerul lassan remelhetoleg veglegesre beloni a karbit s kiderul mostansag mit eszik majd.
egy kepet tolhatnal majd a geprol
megvan termeszetesen mondtam hogy megorzom neked meg nem lesz vmi csomag feled
csak szolj ram meg addig hogy ne felejtsem el elvinni
dobj egy emailt majd es akkor ott latom es hamarabb eszembejut
az aron nem fogunk osszeveszni abban biztos vagyok
Annak a csavarnak nincs köze a szivatóhoz, viszont a 2000 az nagyon magas alapjárat.. A gyári előírt alapjárat az 1450 körül van.
Szerintem vedd egy kicsit lejjebb.. :)
Ha magas az alapjárat akkor sokat eszik és alapból sem annyira egészséges annak a motornak ha feleslegesen pörög..
Pont annyira kell állítani, aminél még nem áll le (melegen) hirtelen gázadás(és elengedés) után sem.
A héten még írok hogy jó-e a találkozó! :) Még lenne egy kérdésem hozzád/hozzátok. Kicsi volt a motorom alapjárata megtaláltam az állító csavart és állítottam is rajta így most már eléri a 2000-es fordulatot. De remélem hogy az a csavar nem húzza a szívatót ugye?
(gondolom mennyire örülne ha beállitanánk szalcsit sütögetni)