Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy néz ki,jó időnk lesz hétfőn.Kszönjük.
Igen,probálkoztam,de így sajna nem látni.
Mondanám,hogy meg tudod nézni az adatlapján,de nincs kép neki rola csak 1! Az is szemből! :(

NemesÚR! Tehetnél képet a motorodrol az adatlapodra vagy 2-3-4-5-öt,mert nem tudok mit csodálni érzelgős napjaimon! :))))
úúúúúúúúú basszus de elnéztem ezt a hozzászólást, keverek már itt mindenkit mindennel. Rámférne már egy fasza alvás Nem is annak vettem amúgy, inkább hálás vagyok az infóért
Milyen vizsgát kell csinálnod? Nem találtam visszamenőleg.
Simán ledobta a rozsdát a főtengelyem mikor közölték,hogy menni kell erre a szarságra! Megint huzzák a lóvét a parasztokról! De ha meghuznak biztos zárlatot kap a fesszabájozom és ökölbe rántya a kezem! Na meg kinyir az asszony is! Az se lesz utolsó! Egy kábelköteggel fogja leszakitani a f... amit előtte a motorrol fog letépni mielőtt felgyújtja!
Köszi. Sokat keresgéltem,mire találtam egy fickót aki csinálja. Övét még nem láttam,de meglesem.
ugyanmár, béke van látom a vizsgaidősuckot te is különösen élvezed
Íiiii..... de fasza Dakar matricád van a motoron! NemesG-nek is van! Jol nèz ki a Pegason!
Köszi,megprobáljuk.Remélem sikerűl.Ha nem,igénybe veszem a segítséget,amit ajánlottál a talin. Akkor ti lesztek az utolsó reményem. Előre is köszi a segítséget és a tanácsot is.
Sziasztok.
Gyári tükörpárja van valakinek eladó?
Nem kioktatásnak irtam! :) Csak közben seggelem be a vizsgára az anyagot is ebbe acsepp ürességtől kongó valamibe amit mások fejnek neveznek! Igy kicsit most lehet többet irtam le mint kéne! :) Azért a fagyit még ne nyomd majd a fejszerkezetem mértani közepébe,ahol a felgyülemlett váladékot is üríti a szervezetem,mert könnyen fulladásos tüdőembóliát okozhatnak az ostyadarabkák a fagyiból!
De ha még is igy lenne,a motorom Psziho01-re ruházom!
Megjegyzem, köszi
Elsőnek én is probàlgattam pár dolgot,de nem vált be!
Egy festő mondta,hogy igy tartosabb lesz! Nem gyári mert ugye ott ráégetik a festéket a kamrában! Viszont ha lecsiszolom kicsit,zsirtalanitom,lefujom szorogittel,(van flakonos kivitelű) azt egy picit meghuzom vizes papiral hogy simább legyenés portalanitom,akkor simán fujhatom rá a szint! Utánna meg a benzinállo lakk (flakonos) tartosabbá teszi! :)
Gondoltam hogy nem lesz hosszú életű pedig az eredeti cél az lett volna . Sebaj legközelebb úgy csinálom ahogy mondtad.
:)
Viszont majd idővel lepattog,megsporolva neked a lekapirgálás fáradalmait! :)
Ha mosod a kocsit majd lassan levánik ahogy dörgölöd! :)
kereket nem viszek inkabb penzt cipelek akkor
Köszi, már mindegy leszarom, nem fogom felszedni a festéket, meg már rajta vannak az autón, csak kíváncsi voltam :D
Akkor hozz magaddal egy kis pénzt mert a belsőkkel nem lesz biznisz! :) a 19-es dundi bele! :/
Csak ujat kell vegyek! :/
Vagy cseréljek felnit mi?! 19-re!
hat sajna rossz hirem van, talaltam neked belsot de kicsit szellos
mivel csak le volt lokve a sarokban egy par db igy a hetek alatt kirepedezett.s ami jo lenne meretben az pont kukas
1 db 19es van ami meg eppen jo..
Ja! Bocs! Most olvasom megint hogy a sima felni! Akkor az alus téma nem lényeg! :))
Èn megmondom! :)
Nem egy a két anyag! Mivel a spray-ben is van higito az nem komponens azzal a rozsdatakaro anyaggal amivel előtte lefestetted! Igy a spray-ben lévő higitó megoldotta! Annak is van saját festék palettája amit lehet hozzá használni! Pucold le valahogy rola! Inkább használj hozzá szorogittet vékonyan,arra fujd a sprayt,ha tartosabbra akarod,van benzinállo lakk,azzal fujd át 2 rétegben! Èn igy festettem a téli felniket! Bevált! Gondolon a lemezfelniket fested amit télen kikezdett a rozsda! Mert az alukat megint másként kell festeni hogy megtapadjon rajta a festék!
Egy kis off. Valaki konyít ezekhez a buzi festékekhez? Konkrétan arról lenne szó hogy autón acélfelnit lefestettem Hammerite-al utána meglefújtam spray-el erre a spray feloldotta a Hammerite-ot és ilyen szar rücskös lett az egész. Valaki nem tudja ez miért van?
De zsír uj legyen ám!
Ha lehet cserélj benne friss levegőt nehogy még ott is szellőzzön ahol szelep sincs!
hat lehet hogy van benne vmi egyre tobbet szarakodnak a csomagokkal is, s a penzrol ne is beszeljunk....