úúúúúúúúú basszus de elnéztem ezt a hozzászólást, keverek már itt mindenkit mindennel. Rámférne már egy fasza alvás Nem is annak vettem amúgy, inkább hálás vagyok az infóért
Simán ledobta a rozsdát a főtengelyem mikor közölték,hogy menni kell erre a szarságra! Megint huzzák a lóvét a parasztokról! De ha meghuznak biztos zárlatot kap a fesszabájozom és ökölbe rántya a kezem! Na meg kinyir az asszony is! Az se lesz utolsó! Egy kábelköteggel fogja leszakitani a f... amit előtte a motorrol fog letépni mielőtt felgyújtja!
Köszi,megprobáljuk.Remélem sikerűl.Ha nem,igénybe veszem a segítséget,amit ajánlottál a talin. Akkor ti lesztek az utolsó reményem. Előre is köszi a segítséget és a tanácsot is.
Nem kioktatásnak irtam! :) Csak közben seggelem be a vizsgára az anyagot is ebbe acsepp ürességtől kongó valamibe amit mások fejnek neveznek! Igy kicsit most lehet többet irtam le mint kéne! :) Azért a fagyit még ne nyomd majd a fejszerkezetem mértani közepébe,ahol a felgyülemlett váladékot is üríti a szervezetem,mert könnyen fulladásos tüdőembóliát okozhatnak az ostyadarabkák a fagyiból!
De ha még is igy lenne,a motorom Psziho01-re ruházom!
Elsőnek én is probàlgattam pár dolgot,de nem vált be!
Egy festő mondta,hogy igy tartosabb lesz! Nem gyári mert ugye ott ráégetik a festéket a kamrában! Viszont ha lecsiszolom kicsit,zsirtalanitom,lefujom szorogittel,(van flakonos kivitelű) azt egy picit meghuzom vizes papiral hogy simább legyenés portalanitom,akkor simán fujhatom rá a szint! Utánna meg a benzinállo lakk (flakonos) tartosabbá teszi! :)
Akkor hozz magaddal egy kis pénzt mert a belsőkkel nem lesz biznisz! :) a 19-es dundi bele! :/
Csak ujat kell vegyek! :/
Vagy cseréljek felnit mi?! 19-re!
hat sajna rossz hirem van, talaltam neked belsot de kicsit szellos
mivel csak le volt lokve a sarokban egy par db igy a hetek alatt kirepedezett.s ami jo lenne meretben az pont kukas
1 db 19es van ami meg eppen jo..
Èn megmondom! :)
Nem egy a két anyag! Mivel a spray-ben is van higito az nem komponens azzal a rozsdatakaro anyaggal amivel előtte lefestetted! Igy a spray-ben lévő higitó megoldotta! Annak is van saját festék palettája amit lehet hozzá használni! Pucold le valahogy rola! Inkább használj hozzá szorogittet vékonyan,arra fujd a sprayt,ha tartosabbra akarod,van benzinállo lakk,azzal fujd át 2 rétegben! Èn igy festettem a téli felniket! Bevált! Gondolon a lemezfelniket fested amit télen kikezdett a rozsda! Mert az alukat megint másként kell festeni hogy megtapadjon rajta a festék!
Egy kis off. Valaki konyít ezekhez a buzi festékekhez? Konkrétan arról lenne szó hogy autón acélfelnit lefestettem Hammerite-al utána meglefújtam spray-el erre a spray feloldotta a Hammerite-ot és ilyen szar rücskös lett az egész. Valaki nem tudja ez miért van?
NemesÚR! Tehetnél képet a motorodrol az adatlapodra vagy 2-3-4-5-öt,mert nem tudok mit csodálni érzelgős napjaimon! :))))
Gyári tükörpárja van valakinek eladó?
De ha még is igy lenne,a motorom Psziho01-re ruházom!
Egy festő mondta,hogy igy tartosabb lesz! Nem gyári mert ugye ott ráégetik a festéket a kamrában! Viszont ha lecsiszolom kicsit,zsirtalanitom,lefujom szorogittel,(van flakonos kivitelű) azt egy picit meghuzom vizes papiral hogy simább legyenés portalanitom,akkor simán fujhatom rá a szint! Utánna meg a benzinállo lakk (flakonos) tartosabbá teszi! :)
Viszont majd idővel lepattog,megsporolva neked a lekapirgálás fáradalmait! :)
Ha mosod a kocsit majd lassan levánik ahogy dörgölöd! :)
Csak ujat kell vegyek! :/
Vagy cseréljek felnit mi?! 19-re!
mivel csak le volt lokve a sarokban egy par db igy a hetek alatt kirepedezett.s ami jo lenne meretben az pont kukas
1 db 19es van ami meg eppen jo..
Nem egy a két anyag! Mivel a spray-ben is van higito az nem komponens azzal a rozsdatakaro anyaggal amivel előtte lefestetted! Igy a spray-ben lévő higitó megoldotta! Annak is van saját festék palettája amit lehet hozzá használni! Pucold le valahogy rola! Inkább használj hozzá szorogittet vékonyan,arra fujd a sprayt,ha tartosabbra akarod,van benzinállo lakk,azzal fujd át 2 rétegben! Èn igy festettem a téli felniket! Bevált! Gondolon a lemezfelniket fested amit télen kikezdett a rozsda! Mert az alukat megint másként kell festeni hogy megtapadjon rajta a festék!
Ha lehet cserélj benne friss levegőt nehogy még ott is szellőzzön ahol szelep sincs!