eladó tuareg 125 első telo sárvédővel 2 villabefogoval 5e hátso vila 3e
kormány 1e
stb. olcsón adok mindent!
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
sziasztok sikerült kiolvasnom a vezérműszíjon lévő írást ez van rajta powergip 244ag, service manuálban sehol nem utal a méretekre sajnos, esetleg így név alapján valaki tud mondani típust amibe használnak még ilyet
Pörögtök mint a mérgezett egerek, lassan jön a Ti napotok.
Csabi, friss kép mostanában nem készült. Majd.....
De, 3 évvel ezelőttiekkel tudok most hirtelen szolgálni. Azóta csak az üléshuzat változott, ami szembetűnően változott meg pár apróság....
Ja Csabi, nem az én kezem munkáját dicsérik a matricák, hanem egy dekorosét Pécsen. Akkor csináltattam az oldalidomokra is teljes garnitúrát, pluszba van még egy garnitúra is tartalékba, ezekhez viszont Én rajzoltam a sablonokat. (csak, hogy dicsekedjek is valamivel)
Meg már van pótolva a lámparács. Ma színre lett fújva... holnap mehet is a helyére. Hát még egyet már nem szeretnék elhagyni....
Festés témához szólnék még. Akril spray, arany színű, le lett fújva vele a felni, rá a benzinálló lakk, összeráncolta meg meg mattosította a fényét.
Pedig ugyanaz a gyártó.... Mi is megjártuk már úgy a hadak útját mint Imi, a rohadt akril felpörgeti az alatta lévőt.....
Mostanában elég sokat fényeztünk itthon van tapasztalat. Sajna sok rossz is.
Egyébként Én, a felnit legszívesebben elvinném homok szóratni, aztán porfestést neki.
Otthoni körülmények közt, drótkorong, drótkefe, foszfátozás, cinkromátos alapozó, szórógitt, vizes csiszolás, fény két rétegben, lakk.
(Na jó, egy mezei lemezfelninél kimaradhat pár lépés, akkor is jó lesz a végeredmény. :D)
Egy ilyen összeállítást már csak a kalapács szedi le, meg a nagy hő.....
Elöttünk nincs akadály. Pentekre minden megvilágosodik és kiderül a dolog.Reménykedem,de ha más nem lesz,fel tekerem 2000re,ott nem áll le,csak ritkán. Már csak 4 nap és ki ül a mosoly az arcunkra a friss Mátrai levegőtől,igen.
Akkor kereshetem.Én nemrég voltam nemzetközi jogsin.Az is egy ökörség.Mondhatnák hogy utaljunk 80ezret és kész. .Akkor edzed a búrád. Még leírva is sok.
Mit nèztél el?! Nekem nem tünt fel! Kicsi a fejem sok inger nem tud áthaladni egyszerre! :)
Na hallod! Sok marhaság! Nem találtad mert nem irtam! :)) :D
-munkavédelem
-anyagismeret
-rakománykezelés
-tűzvédelem
-
rakomány kötözés,szállitás,tárolás
-villamosság
-benzi-gáz üzemű rohatt motor
-és hogy teljes legyen a paletta: elektromos hajtóművek gyönyörű működése
És ne mondja az ember,hogy mi a szarnak ez ha 5éve a töredéke nem kellett!
sztem az megoldja a gondodat neked is majd.
en az elobb kaptam le a fejidomot mert nagyon rangatott a fordulatszammutato. kicsit maskepp fuztem el a spiralt es meg se rezzen csak stabilan ketyeg 1500 alatt vmivel
http://italmondo.hu/
Szerintem tudnak neked segíteni ebben.. :)