Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a gyors választ!
hat egyenlore ugy nez ki hogy vmi szobat nezunk vagy vmi panziot egy ejjelre vhol. de meg valtozhat addig
szallast igy szoktunk intezni amugy, ott helyben keresunk ahova megyunk
Akkor ez egy kalandtúra lesz! Igaz már nincs hideg egy kis sátras pihengetéshez sem! :)
Na bassza meg! Esik a vìz megint! :/
ez egy jo kerdes meg majd holnap kitalaljuk meg, egyenlore nem tudtunk donteni, de majd lehet csak ott talaljuk ki
rem hogy nem leszunk kevesebben a megbeszeltnel
Hol álltok meg "aludni"?
Na! Csak gyűlik már akkor a rávaló! Még majd marad is a tankjában egy kicsi legalább! :))
belefer az a dobozokba is vhogy csak 2 napos kirandulas lesz, 1 ottalvassal
Tényleg a szivacs! Otthon ne hagyd! :) vagy addig rakd fel az oldaltámaszodra ha az asszony telerakta nagyon a dobozokat! :)) Csak kibirja azt a 4-500km-t! :))
en feltudom ajanlani azt amit csabi akar nekemadni a szivacsert cserebe
gyanusan hasonlo jeleket produkal a leiras alapjan neki is a gep, remjuk neki is megoldodik ennyi szerelessel
en holnap keszulodok es vasarnap reggel rajt ha nem szakad az eso, s hetfon en mindenkepp ottleszek gyongyoson delben a tesconal 1valakivel tuti talalkozol mar akkor
szombat estetol en nem is leszek elerheto igy, max telefonon ramszoltok ha van vmi
de ha minden jol megy akkor hetfon tali
s talan a szivacsodat is elteszem
Az én fagyi adagom árát felajánlom a benyapénzedbe hazáig! :))
Csak mert az uj srácnak is kísértetiesen ilyen gondjai vannak! Ebből a szempontból jo hogy nekem csak egy karbim van! :) Igaz ezzel is lehet szippantyúzni,de legalább csak egy van! :) Vasárnap én is még körbekukkantom,megtankolom,és Hétfőn 11-kor eldődörgök abba a Tesco parkolóba! Hátha lesznek ott mások is! Délkörül!
megkaptam az sms
nekem a legutobbi pucolas, gumigyurucsere es allitas ota stabilan jar vmivel 1500 alatt hidegen s melegen is
elso probalkozasnak lesd meg a keverekallito csavarokat, lent a karbik aljan a szivocsonk felol.
gyarilag 2 es fel tekerest ir elo de nekem is ez volt a baja hogy alapjaraton leallt mikor kedve volt hiaba tzekertem fel 1800ra is... tekertem kifele a csavarokon, tobb levegot kap vmivel ugye es igy stabilizalodott az alapjarat es azota nem allt meg le.
hat valahogy csak lesz annyi hogy egykicsit locsolj bele vhogy hogy elgyere odaig ha mar igy sikerult leszervezni hogy lennenk ennyien
Köszkeeee....
de szerintem könnye és jobban forog vele a motor
Gratulálok!
Ugy látom ezeknek a Pegasoknak a karbipucc a.gyengéje! Mindenkinek ezt csinálja ha ki van takaritva! :(

Attila a tied jol megy már?
köszi pont akkora mint a gyári
Sziasztok!
Új tagja vagyok a fórumotoknak.Tanácsot szeretnék tőletek kérni.
Tavasszal vettem egy 650-es Pegasot. Csináltattam rajta karbi tisztítást és szinkront is. A következő problémám van, üzemmeleg motornál hosszabb alapjáraton történő járatásnál minden előjel nélkül leáll a motor. Ha emelem az alapjáratot akkor is.
Valami ötletetek van.
Köszi a segítséget.
0,5mm-t mértem!
Háháá...
Háháá....
91%-os lettem! :)
Háháájjjjj.... :)
31.-én még egy hatósági vizsga és kész is! :) Hétfőn mehetünk a hegycsúcsra!
szerez 1 17" kereket