hat egyenlore ugy nez ki hogy vmi szobat nezunk vagy vmi panziot egy ejjelre vhol. de meg valtozhat addig
szallast igy szoktunk intezni amugy, ott helyben keresunk ahova megyunk
Tényleg a szivacs! Otthon ne hagyd! :) vagy addig rakd fel az oldaltámaszodra ha az asszony telerakta nagyon a dobozokat! :)) Csak kibirja azt a 4-500km-t! :))
gyanusan hasonlo jeleket produkal a leiras alapjan neki is a gep, remjuk neki is megoldodik ennyi szerelessel
en holnap keszulodok es vasarnap reggel rajt ha nem szakad az eso, s hetfon en mindenkepp ottleszek gyongyoson delben a tesconal 1valakivel tuti talalkozol mar akkor
szombat estetol en nem is leszek elerheto igy, max telefonon ramszoltok ha van vmi
de ha minden jol megy akkor hetfon tali
s talan a szivacsodat is elteszem
Csak mert az uj srácnak is kísértetiesen ilyen gondjai vannak! Ebből a szempontból jo hogy nekem csak egy karbim van! :) Igaz ezzel is lehet szippantyúzni,de legalább csak egy van! :) Vasárnap én is még körbekukkantom,megtankolom,és Hétfőn 11-kor eldődörgök abba a Tesco parkolóba! Hátha lesznek ott mások is! Délkörül!
elso probalkozasnak lesd meg a keverekallito csavarokat, lent a karbik aljan a szivocsonk felol.
gyarilag 2 es fel tekerest ir elo de nekem is ez volt a baja hogy alapjaraton leallt mikor kedve volt hiaba tzekertem fel 1800ra is... tekertem kifele a csavarokon, tobb levegot kap vmivel ugye es igy stabilizalodott az alapjarat es azota nem allt meg le.
Sziasztok!
Új tagja vagyok a fórumotoknak.Tanácsot szeretnék tőletek kérni.
Tavasszal vettem egy 650-es Pegasot. Csináltattam rajta karbi tisztítást és szinkront is. A következő problémám van, üzemmeleg motornál hosszabb alapjáraton történő járatásnál minden előjel nélkül leáll a motor. Ha emelem az alapjáratot akkor is.
Valami ötletetek van.
Köszi a segítséget.
szallast igy szoktunk intezni amugy, ott helyben keresunk ahova megyunk
Na bassza meg! Esik a vìz megint! :/
en holnap keszulodok es vasarnap reggel rajt ha nem szakad az eso, s hetfon en mindenkepp ottleszek gyongyoson delben a tesconal 1valakivel tuti talalkozol mar akkor
szombat estetol en nem is leszek elerheto igy, max telefonon ramszoltok ha van vmi
de ha minden jol megy akkor hetfon tali
s talan a szivacsodat is elteszem
nekem a legutobbi pucolas, gumigyurucsere es allitas ota stabilan jar vmivel 1500 alatt hidegen s melegen is
gyarilag 2 es fel tekerest ir elo de nekem is ez volt a baja hogy alapjaraton leallt mikor kedve volt hiaba tzekertem fel 1800ra is... tekertem kifele a csavarokon, tobb levegot kap vmivel ugye es igy stabilizalodott az alapjarat es azota nem allt meg le.
Attila a tied jol megy már?
Új tagja vagyok a fórumotoknak.Tanácsot szeretnék tőletek kérni.
Tavasszal vettem egy 650-es Pegasot. Csináltattam rajta karbi tisztítást és szinkront is. A következő problémám van, üzemmeleg motornál hosszabb alapjáraton történő járatásnál minden előjel nélkül leáll a motor. Ha emelem az alapjáratot akkor is.
Valami ötletetek van.
Köszi a segítséget.
Háháá....
91%-os lettem! :)
Háháájjjjj.... :)
31.-én még egy hatósági vizsga és kész is! :) Hétfőn mehetünk a hegycsúcsra!