Egyébként veszélybe került a hétfői találkozó számomra.. :/
Az ösztöndíjamat (-amiből a benzint fizetném-) múlt péntek óta 'elfelejtették' kiosztani az egész Egyetemnek..
Ha hétfő reggelig nem érkezik meg, akkor valószínűleg nem tudok elindulni.. Vagy csak odáig elég.. :DDD
Max ott ragadok.. :D
Azokat 2016-tól átrakhatod a fiókból a kukába..... Örjöngenek is az emberek.... újra tanfolyam kell járni és levizsgázni. Megint uniós variáció miatt..... Gépkezelőiket átkeresztelik tulajdonképpen, de a régieket már nem fogják meghosszabbítani..... Ezen van mindenki kiakadva.
Jaa... de az elekrtomos biciklire meg robogora nem kell jogsi! Se sisak! Se biztosítás! Se kurva annya picsája! De majdnem 40-nel megy! Hogy nyúlna meg a nyaka aki ezt behozta!
Na hallod! Anno nekem is meg kellett csinálni a homlokrakodótól,a gumilánctalpasig,meg az önjáró betakaritógépektől kezdve a vegyszerezős szarokat mindent! Jo kis summa volt az is! Most meg mit kezdjek vele?! Ott kukkol a fiokomban! Ha kell eladom neked! Kicseréled a képeket és kész is! Ja! Meg max öregedsz 12-13 évet mert az adataim benne vannak! :)) De ki figyeli azt! :))
Addig volt jo míg volt piros 3szög rendszám! A kutya nem nézett semmit! Van e jogsid és kész! Most meg még arra is külön kell ami önerőből 25-nél se tud többel menni!
Hát az, majd Én is szembesülök vele....
Ja meg a sofőrkártya... ugye az is 5 évig "jó".... pénzről szól az egész.
Amúgy meg egy nagy kalap .... amit a közúti fuvarozással csinálnak Európában.
Igazad van! Meg túl is van szabályozva a szakma. Szerintem, meg mások szerint is.
Azért a szakszervezeti elnököt is meg kellene rugdosni kicsit... sok szarba beleegyezett, bár az uniós tagság miatt nem igen lehet ugrálni.... de akkor is.
Ha a hülyeség világítana, fényárba úszna az egész bolygó....
Az MG-ben valami olyan baromságot is rebesgetnek, hogy majd csak ADR vizsgával lehet vizet, VIZET, szállítani majd a vegyszerezők után.
A műtrágyát szállítókat meg fel kell majd vagy kell is már, bárcázni és külön rájuk írni, hogy "műtrágyaszállítás". Pár cégnél láttam már...
A permetezőket meg már 10 éve műszakizni akarják..... eddig még nem lett belőle semmi..... remélhetőleg nem is lesz. Nem ez a legnagyobb baj éppenséggel, de mindig a hülyeséggel vannak elfoglalva. Van baj.....
Jó pénzes vizsga hogy rohadjanak meg! Csak a lovét huzzák a görények!
"...sajnos az uj jogszabájok előirják,hogy ami 5 évnél régebbi azt meg kell ujitani,sajnáljuk nem mi tejetünk rola,de ha nincs ez meg akkor nemdolgozhat.."
Buzi anyád én meg azt mondom! Baromarcuak! Àllambácsi csatlósai!
Ismerős... :D
Tavaly jártam Én is így, főfúvókát akartam venni.
- Alvázszám alapján tudok csak adni.
- Nehogymááár... M6-os menet, X belső átmérő. Mit ide alvázszám....
pár kép az eladó holmikról
első villa 5e
gumik 4e darabja
első kerék gumistol 8e
első fékmunkaheger karl kompleten 4e
stb.
tel.06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Szép jó estéét mindenkineeeeeek! :)
Holnap vizsga srácok! Vagy sikerül,vagy nem! Ha nem sikerül isten bizony tetőre teszem azt a rohatt teherautot! De előtte kiprobálom mit tudnak az elfogó autok a pályán!
Mért nem lettem inkább Asztronauta?! Kidobnának az űrszeméttel oszt hagy keringjek ott mig fel nem kenődök valami ufonautára!
Itt helyben van olyan bolt is, ha lerakod elé az alkatrész és elmodasz róla mindent, akkor is egy alvázszámot kérnek tőled.. :D (voltam már így ÉGŐVEL! is)
Azóta nem láttak bent.. :D
Leveszed a vezérműszíjat, fogod, elmész egy normálisabb autósboltba, aztán már rendelik is az újat....
Megmérheted milyen hosszú, hány foga van, milyen széles, jobb ezeket előre megcsinálni, és így mégy az autósboltba.
Tutira felkészülten állsz már oda.
Errefelé tudnék direkt szíjas boltot, de tudom, hogy messze vagy, úgyhogy nem játszik.
Sok sikert.
Az ösztöndíjamat (-amiből a benzint fizetném-) múlt péntek óta 'elfelejtették' kiosztani az egész Egyetemnek..
Ha hétfő reggelig nem érkezik meg, akkor valószínűleg nem tudok elindulni.. Vagy csak odáig elég.. :DDD
Max ott ragadok.. :D
de csak 0,1 pontontosan tudom majd megmondani!
Lassan már a pislogáshoz is engedély kell....
meglesz az siman
utana megunnepeljuk hetfon egy kis motorozassal
Addig volt jo míg volt piros 3szög rendszám! A kutya nem nézett semmit! Van e jogsid és kész! Most meg még arra is külön kell ami önerőből 25-nél se tud többel menni!
Ja meg a sofőrkártya... ugye az is 5 évig "jó".... pénzről szól az egész.
Amúgy meg egy nagy kalap .... amit a közúti fuvarozással csinálnak Európában.
Igazad van! Meg túl is van szabályozva a szakma. Szerintem, meg mások szerint is.
Azért a szakszervezeti elnököt is meg kellene rugdosni kicsit... sok szarba beleegyezett, bár az uniós tagság miatt nem igen lehet ugrálni.... de akkor is.
Ha a hülyeség világítana, fényárba úszna az egész bolygó....
Az MG-ben valami olyan baromságot is rebesgetnek, hogy majd csak ADR vizsgával lehet vizet, VIZET, szállítani majd a vegyszerezők után.
A műtrágyát szállítókat meg fel kell majd vagy kell is már, bárcázni és külön rájuk írni, hogy "műtrágyaszállítás". Pár cégnél láttam már...
A permetezőket meg már 10 éve műszakizni akarják..... eddig még nem lett belőle semmi..... remélhetőleg nem is lesz. Nem ez a legnagyobb baj éppenséggel, de mindig a hülyeséggel vannak elfoglalva. Van baj.....
"...sajnos az uj jogszabájok előirják,hogy ami 5 évnél régebbi azt meg kell ujitani,sajnáljuk nem mi tejetünk rola,de ha nincs ez meg akkor nemdolgozhat.."
Buzi anyád én meg azt mondom! Baromarcuak! Àllambácsi csatlósai!
Egy kalappal a vizsgára!
Milyen vizsga amit holnap csinálsz? GKI ?
Tavaly jártam Én is így, főfúvókát akartam venni.
- Alvázszám alapján tudok csak adni.
- Nehogymááár... M6-os menet, X belső átmérő. Mit ide alvázszám....
első villa 5e
gumik 4e darabja
első kerék gumistol 8e
első fékmunkaheger karl kompleten 4e
stb.
tel.06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Holnap vizsga srácok! Vagy sikerül,vagy nem! Ha nem sikerül isten bizony tetőre teszem azt a rohatt teherautot! De előtte kiprobálom mit tudnak az elfogó autok a pályán!
Mért nem lettem inkább Asztronauta?! Kidobnának az űrszeméttel oszt hagy keringjek ott mig fel nem kenődök valami ufonautára!
Azóta nem láttak bent.. :D
Megmérheted milyen hosszú, hány foga van, milyen széles, jobb ezeket előre megcsinálni, és így mégy az autósboltba.
Tutira felkészülten állsz már oda.
Errefelé tudnék direkt szíjas boltot, de tudom, hogy messze vagy, úgyhogy nem játszik.
Sok sikert.