A pénzt azért nem viszi a posta időben,hátha többet ér majd egy pár nap mulva! Pl.: lemegy a benya ára 3Ft-al! Már is nyersz rajta legalább egy nagy köpetnyit!
Miért? Van 18-as meg 21-es is?! Ha a szelep luknál több van rajta akkor olyan van nekem is! :))) Még majd addig-addig hogy pénzt nem is kell hozni magaddal! Èn viszek neked eleget!
adj neki egy kicsit tobb levegot, vagyis tekerd kijebb a keverekallito csavarokat a karbin. a szivocsonk feloli oldalon alul 2 kis csavar. felcolos csavarhuzo bitfejjel benyulva nem olyan nehez de vigyazz mert ha tulnyulsz ott a kipuffleomlo ami meleg ha elotte jarattad (sajat tapasztalat )
nekem ugyanezt csinalta eddig es mar csereltem alaplapot, jeladot, gyertyat, karbit pucoltam, allitottam a tun, stb... de semmi.
utana adtam a gyari beallitasnak tobb levegot alapjaratra es megszunt a leallas.
gyarilag 2.5 tekerest ir, nekem most kozel 4 tekeresen van es igy jo. ha betekerek akkor lealldogal rogton..
Ismerős,meg emlékezetes! Főleg a belvárosi villamos sínek! Testközelről is megnéztem az egyiket egyszer! Esőben pereceltem egyet rajta motorral 4 éve! Az volt a malac hogy este volt! Senki nem volt kint! :) Ugyhogy magamban röhögtem mikor feltápászkodtam! Már majdnem megusztam pedig! Èppen hogy csak eldőltem ahogy megcsuszott! Le akartam tenni a lábam,de nem ugy jött ki a lépés,mert az elejét meg visszahuztam a sinre! :) Ugyhogy elfektettem magammal együtt!
Lemaradtam egy percel! :D Miskolc melletti vagy?! A volt feleségem is arrol való! Sajószentpéteri! :) 2-3havonta járok arra! A mostani asszonynak meg a faterjáék ott laknak Miskolcon az Avason! :)
Imi hol lakik?
Megkukkolom a gépét Hétfőn nagyon jo állapotban van neki! Kicsit azért most sajnálom,hogy nekem nincsenek meg! Na mindegy! :/ De igy közelebb vagyok egy hangyakukival a Caponordhoz! :))
Még vennem kell egy gumibelsőt! Csak 18-as nem nagyon van! :/ Meg egy karbipucc,és kész! Hagy igyon rendesen ugy is dög meleg lesz! :))
Ezzel csak 2 gond van.. :)
1. Onnan az isten háta mögülről lehet, hogy több lenne a költség a kedves 'Volán' járatain utazva, arról nem is beszélve, hogy ha délben elindulok, akkor este 8ra itthon is lennék ... :D
2. Biztosan nem hagynám ott a Pegasomat sehol.. :D
De egyékbént nem lenne rossz öltet egy pincézés :D
Sziasztok.Én is kínlódok az alapjáratommal.Egyszerűen képtelenek vagyunk belőni,akármit teszünk.2000 alatt egy darabig ketyeg,aztán gondol egyet és leáll.Amugy el pöfög 1600on is egy darabig,de ott is leáll egy idő után.Nem tudom mi legyen vele.A tali nekünk igy teljesen ok. :) Egy kérdésem lenne?:Milyen olaj kell a pegába,40,vagy 50 es?Amugy nekem 140 es utazonál 6,8,/110,120nál 5,5..6l az étvágya.Minden szuper vele,csak ez az alapjárat cseszik ki velem.
130?! Honnan is jössz? Viszont akkor nekem lesz a legközelebb! :) Csak max 40km! Akkor.ki van Gyöngyös környéki?! Most valamit nagyon keverek valakivel! :))
A pince az még jobb! Szürcsölgetni valo is van benne? :)) Egyszer van Pünkösd az évben!
(én Pénzeken már átesem a vallatáson) Ugyhogy max meloznom kell hazaérni Kedden! Na de a melo meg kit izgat! :) Ugy sem csinálja meg seni helyettünk! :)
lehet van itthon bontott amit kukaba szanok
nekem sikerult beloni hogy stabilan jar 1400-1500 kozott vhol
nekem ugyanezt csinalta eddig es mar csereltem alaplapot, jeladot, gyertyat, karbit pucoltam, allitottam a tun, stb... de semmi.
utana adtam a gyari beallitasnak tobb levegot alapjaratra es megszunt a leallas.
gyarilag 2.5 tekerest ir, nekem most kozel 4 tekeresen van es igy jo. ha betekerek akkor lealldogal rogton..
Megkukkolom a gépét Hétfőn nagyon jo állapotban van neki! Kicsit azért most sajnálom,hogy nekem nincsenek meg! Na mindegy! :/ De igy közelebb vagyok egy hangyakukival a Caponordhoz! :))
Még vennem kell egy gumibelsőt! Csak 18-as nem nagyon van! :/ Meg egy karbipucc,és kész! Hagy igyon rendesen ugy is dög meleg lesz! :))
1. Onnan az isten háta mögülről lehet, hogy több lenne a költség a kedves 'Volán' járatain utazva, arról nem is beszélve, hogy ha délben elindulok, akkor este 8ra itthon is lennék ... :D
2. Biztosan nem hagynám ott a Pegasomat sehol.. :D
De egyékbént nem lenne rossz öltet egy pincézés :D
A pince az még jobb! Szürcsölgetni valo is van benne? :)) Egyszer van Pünkösd az évben!
(én Pénzeken már átesem a vallatáson) Ugyhogy max meloznom kell hazaérni Kedden! Na de a melo meg kit izgat! :) Ugy sem csinálja meg seni helyettünk! :)