Nagyon köszönöm a túrát mindenkinek :)
Igaz, hogy mire hazaértem (este 21 órára), már nem éreztem a seggem, sem egyéb végtagjaimat, de nagyon jó volt az egész út.. :)
Remélem a nyárin még többen leszünk. :)
Akinek van képe vagy videoja, az elküldené az e-mailcímemre őket?
fejtor@citromail.hu
Előre is kössz :)
eladó dellorot 34 az ára 15e tökéletes
rotax 123 főtengej 17e
kuplung 8e
feszab 5e
hátso vila 3e
első villa 5e
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Szia! Köszönöm szépen válaszod :) , közbe megbontottuk a motort ,és van jócskán javítani való vele :D amire számítottam az a kopó alkatrészek első hátsó féktárcsa amire nem gondoltam mert nem tünt még rosznak a lánc,de szerelő barátom szerint az is kuka mert már veszélyes, akkor lehet hogy az önindító se az igazi már, és a porlasztóba az volt a gond amit írtál legalább az működik szerencsére motorikusan nincs sok baja, mivel új gumit vettem hozzá ezzt akartam lecserélni így derültek ki a futómű hibák ,ja és + még a hátsó csapágy is szar :D Azt mondta a szerelőm h. szerencsém van h. nyugisan közlekedek ,mert ez már élet veszélyes volt.... ,de most már gyógyul a kicsike :)
Mentünk! Találkoztunk! Beszélgettünk! Nekivágtunk! Felkapaszkodtunk /főleg én :) /! Fagyiztunk! Vásároltunk! S végül legurultunk!
Pár kép mert sok van! :)
Sziasztok!
A munkám miatt sajnos csak a mai napon tudtam megnézni a levegő állító csavart, de nem találtam a szívócsonk környékén (szerintem bennem van a hiba). Egy csavar amit találtam azt a vázon lévő lyukon keresztül találtam, de az teljesen be volt csavarva. Amikor járó motornál kicsavartam akkor folyt a benzin. Esetleg valaki tudna nekem küldeni 650-es Pegaso magyar nyelvű digitális szervízkönyvet vagy valamilyen linket?
Jöhetsz ide nyugodtan,
jelenleg az aktív tagok közül több a 650-es Pegaso mint a Tuareg. De nekik előtte Tuaregjük volt, a többségnek.
Nem zár a tűszelep. Szét kell szedni, másképp nem javul....
Nemrég Attilahunter kollégának volt ilyesmi problémája. Az úszót azt hiszem egy műanyag csap tartja a helyén és az kicsúszott neki a helyéről. Ezért az úszó nem zárta a tűszelepet és ömlött belőle a benya.
Sziasztok :) igaz nekem nem tuaregem van hanem pegasom :D ,de hátha valakinek van valami tippje :) Az helyzet hogy a motor éppen többet eszik álló helyzetbe mint amikor megyek ha elfelejtem elzárni a benzin csapot xD, a jobb oldali karbiból ugyanis ömlik a benzin a túl "folyón" . Nagyon remélem hogy csak koszolódás, valami tipp tapasztalat ? (650 es pegaso 98' as évjárat)
sajnálattal közlöm a hirt hogy sajnos induláskor észrevettem karistol az elsö fékem mert elfogyott a betét igy nem tudok elmenni ugy a nyári talira tudok majdcsak remélem.
Akkor sajnos csak nyáron találkozunk! Sajnálom! Szerezd be mihamarabb!
Akkor majd megmutatom a Pegasoknak miből lettek ők kifaragva! Ugy is az enyém lesz ott az őskori maradvány! :)
Küldünk neked képeket hátha lesz benne egy kis vigasz számodra!
Kár,hogy igy alakult! Kullogtam volna mögötted szivesen! Igy majd lopakodok a mai technika mögött! :)
Sziastok.Eddig ugy néz ki,a tanácsok alapján sikerűlt belőni a masinát.Alapjárat ok,rángatás megszűnt.Keverék állító 2.5 tekerésen és adtunk neki egy kis anyagot.Szuperul működik idáig. .Adja Isten hogy maradjon is így.Köszi a segítséget. .Akkor holnap tali.Mindenkinek jó gurit és széles utat holnapra.
Sajnos nem találtam fékbetétet, köszönöm a felajánlásod, de azt nem vállalom be, hogy több mint 100km-en át hátsó fék nélkül menjek.
Sajnálom srácok, úgyhogy ez nekem kimarad, . De a nyárira ha törik ha szakad mindenképpen elmegyek.
nagy a csend emberek
rem minden jelentkezovel sikerul talalkoznom akkor hetfon.
en holnap reggel rajtolok igy mar nem leszek elerheto, max telefonon.
hetfon delben tali a tesconal
nagyon el volt kopva a betet es az uj olajjal nagyobb volt a nyomas es jobban kitolta a dugattyukat s mivel nagyon vekony a betet igy tulsagosan is kimentek a dugok igy kint is maradtak. ugyanezt jatszottam le a pegaval hatul, csak en majd 40 km-t mentem meg vele ugy hogy felig fogott a hatso fek. mikor megalltam alig birtam tolni.
ha valahogy eljosz en viszek neked bontott beteteket
Hát srácok a fórum szerencsétlene címet szerintem joggal kiérdemlem. Tegnap lecseréltük a fékolajat, megyek egy próbakört, erre a hátsó fékbetétek valamiért rászorultak a tárcsára, és hát mire hazaértem( 1km) rendesen felmelegedett, kiszedtek a betéteket, s most így áll a helyzet. Most indulok Miskolcra, végigjárom a boltokat, hátha van valahol fékbetét. Úgyhogy a találkozó kérdéses . Nem hiszem el amúgy tavaly a kurva defekt most ez a szar, mi jöhet még?
Voltatok azért sokan, vannak új arcok is jópáran. De téged Csabi még egy szépen csillogó, kipufogó dob tükörképében sem látlak! :D
Lényeg, hogy jól éreztétek magatokat.