Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó volt, bár mi is rendesen elfáradtunk mire hazaértünk. A Mátra "másik oldalán" még érdemes lett volna gurulni egyet Eger felé. Majd küldöm a képeket meg a videókat amint tudom.
Köszi szépen :) ! Én észak magyarországi vagyok tehát a mátrás túra jól hangzik sajnos későn jelentkeztem az oldalra :D , de felőlem igazából szinte mindegy csak bírjam a költségvetést :D ( szegény egyetemista :D) de igazából sátras túrázós megoldás baromira jól hangozna :D meg ha valaki esetleg erre felé valósi akkor azzal lemenni a kiszemelt helyszínre, igazából én alföldöt nem nagyon részesítem előnybe egyéni vélemény :D szerintem minendképpen észak bakony stb :D balaton se rossz :) mivel nincs még képem fent a gépemről ----ezért töltök ide fel egyet :D
Természetesen mindenkit szívesen látunk a találkozókon. :) Még csak az időpont biztos.. augusztus 20.. De Rexyvel beszélgettünk, és arra jutottunk, hogy bárhol is lesz, most 2 naposra kellene tervezni ha mindenki benne lenne (tehát aug 19-20)
A helyet azt általában mindig 1 hónappal a találkozó előtt szoktuk konkrétan kitűzni, de ha van valami ötleted, akkor azt is szivesen fogadjuk. :)

Imi: a kátyúktól függetlenül nagyon jó volt az egész túra. :) sajnálom, h nem tudtál Te sem eljönni. :/ Pedig a Te Tuaregedre vagyok a legkiváncsibb. ;)
Sziasztok :) 2 hét és kész a gépem :) Ha esetleg a nyári találkozónál van hely szivesen mennék veletek :D valaki megírná hogy hol és mikor terveznétek ?:D
Látom jól sikerült a túra, kár hogy kifogott velem a technika, na de majd a következőn. Egyébként a Mátra milyen volt? Élvezhető vagy kátyús?
Nekem is majdnem sikerült megcsúsznom lefelé a sok kátyúban.. :/ Azért tényleg elég veszélyes dolog, főleg ilyen helyen...
Ahogy jobban megnézem,olyan vagyok mint a Zsákos Frodó!

Azért lehet ideje lenne kicserélni nem?!
Ahogy jöttünk lefelé elég sok kátyu volt! Nem is értem ilyen helyen hogy a francba nem javittyák meg! Pedig ha ott perecel valaki nem biztos hogy épségben megussza!

Még jo hogy haza tudtatok menni egyben! Ezért hajtottam annyira magamnak is a belsők után igaz nem kaptam de szerencsére megusztam! Nekem mikor defekt volt azt a trágya Michelint ugy levágta mint a fost! Igaz nekem a szelep kiszakadt! Birta vagy 10m-t!
Remélhetőleg a felni épp maradt a gumit meg egye a fene! Nem lett bajotok!
Jé... Ott vagyok!

Gergő! Az a fehérfejű alig a lábán állo alak vagyok ott a közepén! :D Jol áll nekem is a messzi ahogy elnézem!
Nekem van olyan kép, amin rajta vagy ;)
nekem eszembe se jutott hogy igy jarok...
makulatlan volt a gumim is, nem lattam benne semmit amugy mikor neztem, lehet a belso ment szet. most meg mar hiaba nezegetem a maradvanyait nem talalok rajta sok ep feluletet

nem akarom lenyulni eloled a gummat
holnap korbelesek kicsit aztan csaka akad vhol vmi.
csak kerdes meg a felni hogy uszta meg, mert volt par hangos csattanas....
attila.hunter@gmail.com

ha meg nem tudna mindenki ha lesz egy kis idotok dobjatok amr at par jol sikerult kepet, majd feltolom oket en is.

remelem mindenki legalabb olyan jol erezte magat mint mi, nagyon jo kis csapat jott ossze szerintem, az ido is kedvezett nekunk.
remelem mindenkivel lesz alkalmunk talalkozni a kovetkezo talin is, ha nem hamarabb
Én is csak a hátsó defekttől féltem egész úton, mert ugye nekem sem 100-as a hátsó gumim.. elég enyhe kifejezéssel élve ugye..
De mivel nekem mostanában ennyi pénzem sem lesz, vedd meg azt amit én szerettem volna.. Írj nekik és már küldik is.. ;) :)

lengyargumi@gmail.com
130/80-17 Michelin Anakee2 motorgumi még megvan

Amennyiben érdekli a gumi 4500Ft áron +1500Ft postai utánvétellel , kérem adja meg pontos címét , nevét esetleg telefonszámát is!
akkor az biztos nem az a csavar volt ami kellene
a keverek csavar a karbin van alulrol. az uszohaz elott, a szivocsonkok felol.
egy hengeres reszt keress az uzsohaz elol, abban van besullyesztve a csavar.
mind2 karbin.
de majd keresek neked kepet rola es tolok fel.
hat nem tudom hogy engedett le de egyszercsak furcsan dobalta a hatuljat. epp bennt csorogtam egy faluban 50el. nagyon furcsan ment es furcsan hangos is lett vmi. megallok es bakker ez lapos csontra.....
mire szolnokra ertunk mar korben 3 centis repedesek voltak mind2 oldalon. (ekkor meg 40el tudtam menni )
mire a dekeftes tav felere ertunk mar korben le volt szakadva a gumi oldala es csak a szovet tartotta a futofeluletet
szep lassan gyilkoltam le a faja gumimat de akkor is hazajottunk vhogy
Az a baj, hogy mielőtt beraktam ezt a villát, az előtt kb 2-3 hétig 'olaj nélkül' járkáltam úgyhogy nem tudom annyira elmondani a különbséget.. De azt tudom, hogy nagyon jó volt.. Fékezéseknél és döntögetéseknél is nagyon szépen viselkedett.. Csak jókat tudok mondani róla.. :)
Szerintem mindenképpen megérte kicserélni.. csak kellene egy sárvédő.. :D
Lassú defekt volt legalább?
Nem lettem volna a helyed/helyetekbe.... Ilyenkor eszembe jut az enyémnek a hátsó kereke... 17-es felnire egy 16-os belső van ráhúzva... idestova 10 éve.... Remélem bírja még. :)
Nem értetted a célzást.... :D
Képek jöhetnek még, ha van.

Lényeg, hogy oda/vissza kiszolgált gond nélkül a kicsike, "szúnyogriasztó".
Na majd a nyáron nem egyedül fogsz odafüstölni nekik. Generálom majd Én is, és Imi is végre a jó kis szúnyogriogató adalékot.
a hazaeresben tuti mi nyertunk a 11el
Üdv igen az volt de már elatam.
latom szep lassan kerulnek elo a kepek esaz emlekek

de abban biztos vagyok hogy nekunk lett a legemlekezetesebb a tegnapi nap
este 11-re ertunk haza
jaszbereny es szolnok kozott, otthontol meg 110 kmes tavolsagban kaptam egy kellemesnek nem mondhato hatso defektet
gumis a kozelben se...szolnokon se volt nyitva semmi....
igy nem egesz 5 ora alatt sikerult megtennem azt a 110 km-t 30as tempoval csontra lapos hatsogumival
majd lefenykepezem mi maradt belole
de batran ajanlom barkinek a dunlop trailmax gumikat.
ronggya szakadt az egesz de a felnin maradt hazaig

aki tud jo hatso gumit ocson az ne fojtsa magaban

de ezek ellenere is nagyon jol sikerult szerintem a tali
Hát magamat nem tudtam ráfényképezni! Èn tartottam a telcsit! :) De a többieknek biztos akad egy amin rajta vagyok! Vagy legalább az árnyékom! :) Ha látsz rajta egy középkoru hapekot cserencsétlen kinézettel,na az én leszek! :D

De viszont kaptam egy kormányvédőt Attilátol,meg sikerült vagy 2decivel feltornásznom a motorjaik fogyasztását mig felértünk a hegyre! 2.-nak mentem de lehet jobb lett volna utolsonak rajtolni! :) Viszonylag jol birta azért! Igaz 10'000 felett inkább a 100° volt a jellemző a vizemre mint a 60-70! Visszafelé meg alig 50° volt! Simán előztem 80km/h-nál egy kocsit is! :)) Sik uton jol birja magát aránylag,de az a partos rész felfelé igen szedegette a kuplungomrol a ferodolt! Mondtam is Rexy-nek hogy az a bűz az én kuplungom,nem az ő motorjábol jön! Ő volt mögöttem ugyhogy neki kijutott a szagokbol! BOCSÁNAT!
Élménydús nap volt ezek szerint. :)
Nyáron remélem találkozunk!

Az új első villa, hogy viselkedik? Stabilabbnak érzed vele a gépet?
Erős fékezéskor érzel különbséget a fordítotthoz képest?
Hali!
Pofozzátok helyre szépen a masinát. Biztonsági berendezések az elsők, utána jöhet a cicoma!