Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De miért akarod kikötni, biztos hogy az olajszivattyú miatt ragadt meg?
Én már kb 15 e km-en át szivattyúval használom gond nélkül.
amugy az olajpumpa lenne az igazi mindig anyit keverne magának ami a megfelelő fordulathoz szükséges
viszel magaddal olajat meg 1 fecskendőt és mikor tankoltál belenyood a olajat és kész
Vigyél magaddal egy tankhoz valo olajat egy flakonba! Én igy csinálom. Ha tankolok közben beleöntöm az olajat és szépen elkeveri ahogy telik a tank!
Nem vagyok szivattyu párti,ledugoztam és kikötöttem!
Mondom én hogy fél tank benya lesz ebből!
Nem lehet lemondani a fagyi jogot! Csak választani mennyi kell! :) Legfeljebb majd kevesebb zsebpénzt kapnak a gyerekek otthon! Meg nem lesz hus az asztalon,nem lesz tiszta ruha,meg fürdés sem! Az utobbi kettőnek a gyerekek még örülnének is! :)
Bekalkuláltam mindent nyugi! :) Ennyivel nem lesz kevesebb! :)
(dehogy nem)
gyari hengerszettel nem hinnem hogy gond lesz vele.
a lenyeg hogy ne menjen olaj nelkul a pumpa, mert az olaj keni vmennyire. a beallitasa eleg egyszeru mert van jeloles rajta hol kell aljon. az elso bekotesnel kell ugyelni hogy ne maradjon levegos a rendszer.
de bekotni allt ugy szoktak hogy keves keverek benzinnel jaratjak a mocit ugy hogy mar megy az olajpumpa is. kicsit jobban fustol addig meg a keverekkel megy de igy ha levegos akkor se ragad meg. :) utana meg ha jok a csatlakozasok nem lehet gond. tipp: ha nem vagy biztos benne hogy jo az olajvisszajelzo inkabb ellenorizd neha mennyi is van a tartalyban
A kényelem miatt gondolkodom még én is. Előtte 160-as henger volt , az sült be, most kap gyári 125-öst. Olajpumpánál mi romolhat el, mit kell kicserélni , ha esetleg azzal akarom mégis használni? Meg hogyan lehet beállítani hozzá? Természetesen nem én csinálnám, hanem hozzáértő, de érdekelne hogy működik a dolog :)
udv, ezt igazabol csak ugy tudod megoldani hogy viszel magaddal olajat vmi flakonban es aranyaban ontod bele a tankba mikor tankolsz s kisse megrazod
de ezt elkerulendo jo az olajpumpa
de ez egy erdekes temakor mindig. en semmi penzert se kotnem ki olyan motoron amin gyarilag az van. van aki ennek az ellenkezojere eskuszik
de a kenyelem biztosan mellete szol hogy teleontod a tartalyt es nincs gondod tankolni.
lenyegeben ugyanaz a kipuffok vannak nekem is fennt a Pegan, az egy gyari kipuff volt vmikor, csak a vegeit vagta le vmi nemnormalis es csinalta ra 2 zarot.
gondolom tul halk volt neki a gyari felallasban
de ami az egyiknek atok az masnak szerencse

egesz jo kis repertoar lesz leg mocikbol es leszunk paran akkor
ha programban van meg vkinek vmi otlete mondja batran.
eddig annyiban maradtunk hogy felmegyunk a kekestetore a vasakkal. lefele tudom ajanlani a kekkereszt turistautvonalat, rovid, gyors es abszolut meredek lejtokkel tarkitott sziklas hegyoldalakban gazdag
Sziasztok :) ! Nemsokára kész lesz a rallym, kap új hengert, dugót, főtengelyt. Előzőleg besült szegényke, ezért úgy néz ki a külön olajzás felejtős lesz. Kérdésem, hogy így hogyan szoktatok (ha van még így valaki) út közben tankolni, feltéve hogy messzebb megyek túrázni? Köszi :)
Pedig elég sokba lesz neked ez a kis felajánlásod.. :P :DD
Legalább 10 ember, fejenként 2 gombóc az 20 gombóc. 1 gombóc ára olcsóbb helyeken 150ft 20*150=3000 Ft.. :D Több mint fél tank benzin.. :D
Azt hiszem, hogy én lemondok erről a jogomról.. :D
Na meg a fém pénz a fagyira is kizárva! Az is vagy 40dkg! :)))
Hoppá! Még egy Pega! :) Tényleg csak fél tankot kell vinnem! :D
Hahaaa... nem adom vissza! :)) Neked van ujabb! :) Nem tudom a tied most milyen anyagbol van,de ezek valami batár vastag csövek! A váz előbb rohad el mint a kipuffok! :D

Akkor lesznek hölgyek is bőven! :)

Nekem lehet csak fél tank benya kell hogy könnyebb legyek,le ne maradjak! :) Lefelé már a sarkatokban leszek! :)
Egy újabb tagunk aki itt lakik tőlem nem messze :) (Aprilia Pegaso 650 régi idomos)
Bocs hogy megkérdezem,de ki az a Rexy? :)) Valahol lemaradtam a nevekben! :)
na ennek orulok ha ismet mukodokepes a gepezet
csak megnezhetem azokat a kidorrentoket eloben is

en is az asszonnyal megyek o is szeret kirandulni
Akkor leszünk sokan! :) Kifosztyuk a fagyist! :) Akinek nem kell az gyalog jön le a Kékesről! :) Mennyi is most a fagyi? :) Végül is mindegy! Veszek fel hitelt az asszonykámtol! :) Hátha le is lehet dolgoznom nála! :D
Rexy és én visszük az asszonyt is.. :)
Odyspin is hozta tavaly.. :)
Igen! Jo lett! Még működik is! :)
Íme! Mellém állt egy (valami kinai motor) 4T 50ccm! Azért az enyém nagyobbacska! :) Akár hogy is! Csak Tuareg! :))

Jönnek asszony társak is vagy csak farkasok lesznek a hegytetőn?! :)
szavadon fogunk ezzel a fagyival

s igen punkosd hetfo 12:00 tesco parkoloban a gyulekezo.

sikerult osszedobni a gepet?
de reg lattam mar kopasz tuareget.

nekem is jatszanom kell a sprilallal kicsit, izzotcsereltem minap es azota a fordulatszammutato ugral mint a fene alapjaratnal. eloszor azt hittem a moci jar olyan szarul aztan mozgattam a spiralt es lam meg se moccant. majd le kell kapni az idomot es megigazitani hogy jo legyen
es akkor elvileg matrara kesz vagyok
:)
Csak egy ülés meg a tank kell! :)
Az a jo a Tuaregekben,hogy még igy is jol néznek ki! :)) "T" :))

Akkor délidőben a Tesco parkírozóban? Ha ilyen jo idő lesz,remélem eszünk jégkrémet is! Az első kört én fizetem! :) Ugy is utoljára érek fel a tetőre! :))
Elkezdtem én is a készülődést Hűtő kitakarítva, új km óra spirál, még egy fékolaj csere és kész a paripa.
az annyiert egesz barati hasznaltan. en ugy ertettem az ujat veszed meg
a lenyeg hogy ne legyen 1000eves, hogy ne legyen kikemenyedve. sokszor van hogy a mintaza nagyon jo ugye de oreg es betonkemeny