Fent van a helyén. :) a sárvédő viszont nem ehhez a villához való, így feljebb kellett raknom, mert csak így fér el.. Amíg nem tudok venni másikat, addig így marad.. Kicsit bután néz ki, de ez van. :D
gyulunk akkor szepen lassan
en nem messze toled lakom de en mas iranybol kozelitem meg szolnokot, de onnan arra megyunk mi is.
viszont lehet hogy mi egy nappal korabban megyunk ha jo ido lesz es turazgatunk egy kicsit elotte
elm 520as lancnak kellene rajta lenni sztem.
de ha ralesel a mostani lanc oldalara ravan irva altalaban.
a lenyeg hogy hany szemes (milyen hosszu ugye ) es a merete ami 520 lesz sztem. nekem tuti az van a Pegan.
es mindenkepp erdemes vmi normalis minosegut venni sztem. a lanc nem jatek
en most alltam neki a szerelesnek, eddig egesz jol haladok. az biztos hogy a bal karbi csurig volt benzinnel es tul is folyt neha. kicsuszott az uszotarto muanyag. ha szedted mar szet a karbit akkor biztos tudod hogy van egy ilyen csovecske amin van egy gumigyuru es azt rogziti az egesz uszot.
na nekem kikoptak ugy latom a tomitesek es az egyik lazan kiesik, pont amelyik tulfolyt, sztem elmozdult az uszo es nem zart rendesen, kitudja hogy adagolta igy a benyat+ezen van a szivato is...
vettem gumigyurut,persze meretre nagyobb volt igy le kellett csiszolni belole, de most meg se moccannak az uszotartok
meglestem a szivocsonkokat is, nincs gaz.
neked hogy all a tun az allito lemezke? nekem most a kozepso rovatkaban van. s a gyarinal lenyegesen jobban ki kell nyitnom a keverekallito csavarokat hogy jo legyen.
megyek majd egy kort ha osszeraktam es kiderul hogy megy.
multkor sokaltam a kajat neki es lejjebb vettem, de mint kiderult gond volt a karbiban igy majd kiderul hogy tetszik neki igy a beallitas
sajnos en is csak annyit tudoktanacsolni mint Viktor, servicemanual-ban kell meglesni a meretet vagy tipusszamot ha nincs rajta a szijon.
sajna itt nincs senkinek ilyen mocija aki tudna fejbol
a kabelkoteg hasonlo lehet sztem, de korantsem biztos hogy egyforma mert az idomzattoles vaztol fugg mit hova helyeztek es mekkora vezetek kell hozza... a gazbowden is a vazon es a karbin mulik hogy stimmel e.
ha ugyanolyan blokkal szerelt a 2 akkor van nemi esely hogy stimmel.de lehet hogy alakitani kell.
A találkozó előtt feltétlen fel kellene szerelnem az új lánc szettet. Segítséget szeretnék kérni, mert nekem ez lesz az első lánc csere.
A kézikönyv azt írja lánc típusra, hogy: Model ... 525.
Amit találtam neten az pedig mind 520-as.
Pl.: http://motoralkatresz.eu/motorok/aprilia/650/77/2004/#25
Ez a szám mit jelöl?
Gyári fogszámú fogaskerekeket, és patentszemes X-gyűrűs láncot szeretnék venni rá.
Esetleg ajánlanátok nekem egy jó oldalt, ill. márkát, típust, amit érdemes megvenni rá?
Nekem jó ez az időpont és a helyszín is. Békés megyeiekkel szívesen mennék együtt. Vagy aki a következő útvonalon jön majd jelentkezzen! http://goo.gl/maps/pL0Ph
Szevasztok!
Valakinek lenne otthon elfekvőben egy ilyen főfékhengere? Kerestem mindenhol, de csak Grimecat találtam, bontókba is más fajta van, felujító szett pedig szintén nincs hozzá.
ez kemeny... az elso ejszaka szetb***k a mocit
nem gyengen kaptam volna idegbajt.
nekem ezert van benne a riaszto, utcan ha csak ellepek a geptol hogy nem latom mar lovom be es kisebb a para. igy is ellophatjak meg megrongalhatjak de azert eleg hangosan ordit es csak eszreveszem vagy vki a kozelben. (de ha a kozelben vagyok akkor tuti eszreveszem mert pageres a riasztom es jelez a taviranyitora hatokoron belul ha riasztas van)
ezt ajanlom barkinek aki kicsit nagyobb biztonsagban szeretne tudni a gepet.
van ennel olcsobb verzio is mint ami nekem most van, anno a tuaregben nekem is egy "gagyi kinai" volt, de az is szepen stabilan mukodott, s 5-6000ert megkapni barmikor ujonnan.
Hát ami a milyenkben van, az 12Amh-s.. Igen én is úgy emlékszem, hogy dőlésszöget is érzékel és videó is van róla.. :) Hát szerintem elég lesz az 1 aksi is, de szerintem ő többet tud mondani róla.. :)
Ha más nem, akkor beszerelsz valahova még1 aksit.. mire rájönnek, hogy valahol van még1 aksi, addigra már úgyis megcsörrent a telefonod szerintem..
Ott leszek,vagy igy vagy ugy!
Tényleg Attila szerelt fel valamit! Irok neki hogy honnan van! Valami dőlés szöget is érzékel ha jol emlékszem! Tán videoja is van rola! Megkérdezem hogyan működik! De lehet az akksi kevés! Vagy ahhoz kettő kell? Mert nekem csak 7Amh!
Idopont: 2013 május 20. (Punkosd Hetfo)
Helyszin: Gyöngyös - Tesco Parkolo
Gyülekező: 12:00
eddigi jelentkezok:
attilahunter
Shadowviktor
odyspin
Pistejm
tuareg50r
v
Imi
rexy99
tovabbi jelentkezoket szivesen fogadunk s barki hozhat baratot, csaladtagot, ismerost. legyunk minnel tobben.
Program: egyenlore ismeretlen, javasolnek egy Kékestető kirandulast. de ha barkinek barmilyen otlete van dobja fel.
elelmet, folyadekot lehetoseg szerint mindenki hozzon magaval mert unnepnap hijan keves a lehetoseg az ilyesmikre.
en nem messze toled lakom de en mas iranybol kozelitem meg szolnokot, de onnan arra megyunk mi is.
viszont lehet hogy mi egy nappal korabban megyunk ha jo ido lesz es turazgatunk egy kicsit elotte
de ha ralesel a mostani lanc oldalara ravan irva altalaban.
a lenyeg hogy hany szemes (milyen hosszu ugye ) es a merete ami 520 lesz sztem. nekem tuti az van a Pegan.
es mindenkepp erdemes vmi normalis minosegut venni sztem. a lanc nem jatek
en most alltam neki a szerelesnek, eddig egesz jol haladok. az biztos hogy a bal karbi csurig volt benzinnel es tul is folyt neha. kicsuszott az uszotarto muanyag. ha szedted mar szet a karbit akkor biztos tudod hogy van egy ilyen csovecske amin van egy gumigyuru es azt rogziti az egesz uszot.
na nekem kikoptak ugy latom a tomitesek es az egyik lazan kiesik, pont amelyik tulfolyt, sztem elmozdult az uszo es nem zart rendesen, kitudja hogy adagolta igy a benyat+ezen van a szivato is...
vettem gumigyurut,persze meretre nagyobb volt igy le kellett csiszolni belole, de most meg se moccannak az uszotartok
meglestem a szivocsonkokat is, nincs gaz.
neked hogy all a tun az allito lemezke? nekem most a kozepso rovatkaban van. s a gyarinal lenyegesen jobban ki kell nyitnom a keverekallito csavarokat hogy jo legyen.
megyek majd egy kort ha osszeraktam es kiderul hogy megy.
multkor sokaltam a kajat neki es lejjebb vettem, de mint kiderult gond volt a karbiban igy majd kiderul hogy tetszik neki igy a beallitas
sajna itt nincs senkinek ilyen mocija aki tudna fejbol
ha ugyanolyan blokkal szerelt a 2 akkor van nemi esely hogy stimmel.de lehet hogy alakitani kell.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a pegaso 50 vezetékkötege jó-e a tuaregbe? Ugyanez a kérdés gázbovden terén is...
Köszönöm előre is!
Úgy tudom, h a Pegaso 600 és a Tuareg600-at ugyan azzap a blokkal szerelték.
A találkozó előtt feltétlen fel kellene szerelnem az új lánc szettet. Segítséget szeretnék kérni, mert nekem ez lesz az első lánc csere.
A kézikönyv azt írja lánc típusra, hogy: Model ... 525.
Amit találtam neten az pedig mind 520-as.
Pl.: http://motoralkatresz.eu/motorok/aprilia/650/77/2004/#25
Ez a szám mit jelöl?
Gyári fogszámú fogaskerekeket, és patentszemes X-gyűrűs láncot szeretnék venni rá.
Esetleg ajánlanátok nekem egy jó oldalt, ill. márkát, típust, amit érdemes megvenni rá?
üdv.
Nekem jó ez az időpont és a helyszín is. Békés megyeiekkel szívesen mennék együtt. Vagy aki a következő útvonalon jön majd jelentkezzen!
http://goo.gl/maps/pL0Ph
Valakinek lenne otthon elfekvőben egy ilyen főfékhengere? Kerestem mindenhol, de csak Grimecat találtam, bontókba is más fajta van, felujító szett pedig szintén nincs hozzá.
nem gyengen kaptam volna idegbajt.
nekem ezert van benne a riaszto, utcan ha csak ellepek a geptol hogy nem latom mar lovom be es kisebb a para. igy is ellophatjak meg megrongalhatjak de azert eleg hangosan ordit es csak eszreveszem vagy vki a kozelben. (de ha a kozelben vagyok akkor tuti eszreveszem mert pageres a riasztom es jelez a taviranyitora hatokoron belul ha riasztas van)
ezt ajanlom barkinek aki kicsit nagyobb biztonsagban szeretne tudni a gepet.
van ennel olcsobb verzio is mint ami nekem most van, anno a tuaregben nekem is egy "gagyi kinai" volt, de az is szepen stabilan mukodott, s 5-6000ert megkapni barmikor ujonnan.
Ha más nem, akkor beszerelsz valahova még1 aksit.. mire rájönnek, hogy valahol van még1 aksi, addigra már úgyis megcsörrent a telefonod szerintem..
Tényleg Attila szerelt fel valamit! Irok neki hogy honnan van! Valami dőlés szöget is érzékel ha jol emlékszem! Tán videoja is van rola! Megkérdezem hogyan működik! De lehet az akksi kevés! Vagy ahhoz kettő kell? Mert nekem csak 7Amh!