Fogadd őszinte részvétemet! :/
Én már akkor is tiszta ideg vagyok, ha meglátok egy új karcot a motoron, amit nem én tettem rá..
De ez már botrányos.. Szétkapni egy motort az utcán.... :/
Hallottam, hogy szétkapták az elektronikát? Most akkor még csak el sem indul?
Olvasgattam alatta jó hozzászólásokat.. Van köztük pár hasznos is... Bár abba a lépcsőházas tárolóba tényleg maximum egy robogót lehet bevinni, nem egy ekkora gépet.. Én is csak azt tudom javasolni, hogy egy riasztót rászerelni... Elég sok embernek fogja szúrni a fülét ahhoz, hogy ne hívjanak fel, ha valami 'gond' lenne.. Főleg, ha bent van a lépcsőházban..
Attilahunter szerelt riasztót a motorjára.. Ő talán tudna neked segíteni ebben a témában.
Mindenre a válasz!
Raktam fel uj videot a közösre! Rongálás a címe! Egy ideig nincs motorozás,kell valami megoldást találnom,hogy meg legyen holnap is!
mi kb azaonos tavolsagrol rajtolunk majd ahogy nezem
majd lehet kerek egy telefonszamot toled tartaleknak.
mivel punkosd hetfon lenne a tali, en olyanon is agyalok hogy meg vasarnap elugrunk az asszonnyal a matraba turazgatni aztan ha van vmi tudok telon erdeklodni vkinel leg. :)
de meg addig kiderul.
elsonek a mocit kell beloni, vagyis stabilizalni az alapjarat kornyeket
odyspin-t felejtettem ki, ha rá gondolsz.. :) (De ő Bp-től délre lakik tudtommal)
Akkor eddig 8 fő? Az már nagyon jó :)
Egyébként beszélgettem Rexy-vel, és nekünk az lenne a legjobb, ha dél körül lenne a találkozó, mert elég hosszú lesz az utunk, és ne kelljen olyan korán kelni :)
Akkor nem megy olyan egyszerűen sajna,de tudod te mit csinálsz. van még pár nap hogy kész legyen. Ha valami segítség kell,csak szolj.Itt vagyok 8km re.Nem mintha mestere lennék a témának. Enyém se nagyon halad.Remélem minden meg lesz hétvégére,mert nem leszek boldog ha mégsem. A lámpáknak meg a dobozoknak el kell készülnie. De Mama már csinált képeket.
Természetesen nem készült el tegnap a motorom.. Nem is én lettem volna, ha minden stimmelt volna.. :D
A befogón amit vettem, szétment a menet.. -- A képen látható anya nem megy fel a helyére -- (Valószínűleg az előző tulaja rásegített 1 kalapáccsal)
Most vagy sikerül megcsináltatni a menetet, vagy a régi rudat átrakni az újba..
hat nagyon kivancsian varom en is hogy mire juto vele hogy miert csinalja ezt
mert igy nagyon nem elvezetes a motorozas, elkopik az oninditom annyit nyomkodom
Csináld meg a gépet, ha törik, ha szakad.
Kíváncsi vagyok miért álldogál lefelé mindig. Vagy netalán beszereltél egy Start-Stop rendszert a riasztóval egybekötve múltkor, csak nem tudsz róla.
akkor nem volt vmi sikeres az elso korod
de legalabb te is motoroztal vegre egy kicsit
en kedden allok neki szerelni vegre hogy kideruljon mi a bibi a masinaval.
Bakker! Mondtam neked vagy egy fél éve hogy add nekem azt a lámparácsot! :) látod! Na akkor most keresgethetünk másikat! Fehér holló szindróma lesz! :(
Milyen egy moslék emberek vannak.....