Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakinek van első lámpára rácsa, ne tartsa magába!
Rögtön vevő vagyok rá, ha nem sérült!
Üdv!

Két nap alatt, két alkatrészt hagytam el sikeresen....
Tegnap a kocsiról az egyik dísztárcsát.... Ma pedig a Tuaregről a lámparácsot.

Megvolt az idei első nagy gurulás és erre tessék.... egyszer hallok egy fémes csörömpölést.
Na mondom fasza, valamit elhagytam.
Félreállok, nézem körbe a motort semmit nem látok, hogy hiányozna.
Nézek feljebb, hát a lámpáról hiányzik a rács. Hozzányúlok a lámpához és majdnem kibukik a helyéről. Azz igen.....
A 3 tartócsavarból egy maradt bent. Visszamentem, ahol hallottam a csörömpölést és megtaláltam az egyik tartócsavart. Ez OK. Nagy nehezem visszatekertem a helyére, de alig fért be a kezem.
Még mentem visszafelé egy darabig, de nem találtam meg a rácsot.
Forgalmas útszakasz a város egyik kivezető részén. Vagy bent lapul az árokban vagy egy kocsi, városi busz átgyalogolt rajta.....

Kellett nekem megjáratni, meg megfújni azokat a csavarokat, nemrég mikor csináltam a világítást.....
De azt nem tudom felfogni, hogy hogy tudtak erre is fordított teleszkópot rakni.. :DD
Akkor csak szemezgess a vonalaival! :)
Hm...
Ő nekem is az új Szerelmem :) (az 1200-as 'Tuareg' )
De az ut itt még nem ért véget! Ki mondta hogy nincs tovább?! :)
Dee vaaaaan! :D

Caponord 1200'
Hát lehet ezt nem szeretni?!
Ooooo.... Aanyáá.....m!
Úúr issssteeeeeen!
Gyorsan javitsd meg a motorod mert nemsokára Pünkösd! Bár,alapjárat nélkül még jöhetsz! Legalább nem pöfög a piroslámpánál! Sporol egy kis anyagot! :! De mi a fene baja van?! Hm...
Na abba a dobozokba egy ház beférne! :))
A hangját hallottad? Sokat nem mond igaz,de annál az erő a lényeg nem a hang! :)
nagyon pofas volt grafitszurke fenyezese volt, matt hatassal. de nagyon jol kiadta a mocit.
dobozok hatul ahogy kell, bukocsovel....
ha egyszer levaltom a Pegat akkor lehet megvan mi lesz az utodja

de egyenlore az alapjaratot kene stabilizalni a Pegan
megjottek ma vegre a szivocsonkok ugyhogy jovohet elejen indul a szervizeles es kiderul mit mutat utana.
Szia!
Ès hogy tetszett? Böszme egy disznó gép mi?! :)))
Na azzal lehetne kaptatni a hegyekben! :)
Na de nemsokára.....nemsokára!
Abbol a kevésből ami van belőle,az egyik az enyém lesz!
eszembejutottal ma delutan lattam egy popec Caponord-ot Gyulan delutan
kivancsi leszek ra hogy sikerul osszehozni. lohetsz par kepet rola majd akar a beszerelesrol is.

en most lestem meg 10 percre a vasat mert mennem kene vele, gyertyacsere utan se valtozott semmit sajnos.
probalkoztam meg a levegovel s arra pillanatnyilag reagalt, stabilizalodott egyenlore az alapjarat, letekertem 1000re es szinte hangtalanul pofogott
most megyek majd vele es kivancsi leszek mit mutat
Nekem valószínűleg a hétvégén össze lesz rakva a motor, mert már a befogóim is a helyi postán pihennek. :) Majd dobok fel képeket, ha sikerült beszerelni. :)
hat ebben bizok en is nagyon amint tudok nekivetem magam es megprobalom feltarni a hiba okat es remelhetoleg sikerul megoldani is mert szorit az ido lassan..
Remélem minnél előbb rá jössz, hogy mi a gondja a Picinek.. Nélküled nem lenne az igazi ez a találkozó. ;) :D
ramerek majd de sztem nem az lesz a ludas mert ez most egyik pillanatrol a masikra jott elo kb. minden jo volt...elmentunk debrecenbe es mikorbeertem a varosba akkor kezdte...es azota is.. csak most egyre gazosabb..
igy van, tenni kell vmit. csak kene hozza szabadnap is
Üdv,

Akkor OK.
Nekem is szépen tekeri. Télen 2 hét állás után az udvaron is rendesen betekerte, de ilyen körülmények között elfekszik. Meglehet hogy már nem tud felvenni elég töltést a folyamatos leszíváshoz képest.
Hali
Teljesen más a két akksi. Az eredeti 12/11-es sima savas, a másik 12-12-es zárt (UPS akku) de mivel van belőle két darab otthon amivel egyébként sem tudnék mit kezdeni, nem fog fájni a szívem ha pár hónap után ki kell vágni. Akkig kibekkelem ameddig nem veszek bele egy új rendeset :)
Ment a válasz!
Lesd is meg.
2 hét és műszaki? Akkor jobb lesz, ha összekapod magad.
Szia!
Toltam egy mailt! Sürgős lenne megnézned! Kösz!
en azon vagy 1000rel hogy stabilan jarjon a kicsike alapjaraton is de ezt o nem akarja eddig...
de remelem addigra sikerul megoldani a dolgot vhogy.