Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem úgy értettem, hanem hogy te a sarukat nem jó helyre kötötted rá az égőn. :):)
A csatik gyáriak. Most vettem bele mindenhova izzókat, indexek, helyzetjelző stb, most már jónak kell lennie..Szombat este összerakás.
nekem van behuzom es vezerlo elektronikam is hozza.
ha erdekel akkor attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Ez mind igaz, amit az Imi leírt, de lenne még egy ötletem, hogy mi lehet a gond. Nem cserélted fel véletlen a fék-tompított csatlakozókat? :D
(tompított helyzetben ég a világosabbik, és a fékezésnél gyullad ki a halványabbik) :D
Nézd meg az izzót hogy nem-e égett ki, vagy egyáltalán 2 izzószálás van-e benne, ha ez ok, valószinű érintkezési probléma lesz
Mindkettőnek égnie kell elvileg
Illetve , hogy az első lámpának tompított módban mind a két oldalnak világítania kell, vagy csak az egyik lámpatestnek?
Refiben megy mind a kettő..
SOS!
Valaki segítsen már hátsó lámpa ügyben.
Be van kötve de faszán erősen is világít,de nem villan fel ha a lábfékkel ráfékezek vagy az első fékkel. Talán izzót kellene cserélni benne? Vagy wattafakk?-
Én meg szerveznék Május. 1-re Aprilia Találkozót a Brezova tanyára!
Ott lehetőség van gokartra, kajálásra, és pályamotorozásra, vagy csak dumálni a motorokról, tapasztalatokról.
A belépés ingyenes, de büfé, pályabérlet már fizetős.
Visonta felé haladva a 3-as főúton, Visonta előtt bal kézre lesz, és ki van írva hogy Brezova gokart.
10-11 től indul a mandula
Sziasztok
nem tud valaki rotax127-hez power szervomotort, bovdent, és elektronikát?!....a mechanikus szelep része megvan, csak a többi hiányzik...sajnos csak most tűnt fel ....(vagy egyáltalán képet fel tudna tenni valaki, mert dunsztom sincs hogy néznek ki ezek a dolgok)
Köszi
A Pünkösd jó! Huzzatok egy strigulát a nevem mellé a jelenlétin! :)
Mátra? Azannnyyyyaaaa.... :))) Utolso leszek! :) Majd megvártok a tetején! Vagy megyek elől mint az IFA! :)
Ha senkinek nincs pünkösdre ötlete én feldobok egy Mátra témát, mondjuk egy Gyöngyösi találkával? (persze nem kötelező csak 1 javaslat)
pont most neztem a teleszkopos toretenetedet. akkor visszatersz a sima felallasu villahoz mondjuk ott tuti nem folyik el hirtelen minden olaj, max felhordja ha rossz a szimering.
az jo akkor ha sikerult befogokat is talalni hozza.
Ott lenne, dehát a szerelőm eltűnt a föld színéről, úgyhogy a jelenlegi teleszkópom nem halad a javításban, de ha minden igaz, akkor még a héten megérkezik a másik teleszkóp. Viszont a befogók, az legjobb esetben is jövő hétvégére érkeznek ide hozzá.. :/
amit tudok megadok a gepnek en is az tuti es remjuk iden is jocskan gyarapodnak majd a kilometerek az oraban sok tervunk van az idenre.
nekem is el van latva minden joval ami egy turahoz kellhet. (dobozok, gps tarto, szivargyujto, ...)
az ulesen agyaltam mar en is hogy csinaltatni kene vmi komfortosabbat. most egy gyari van fennt ami azert 100-150 km utan mar kezdi nyomni az embert
elotte volt egy atszabott ami hasonlo szabassal volt mint a tied hogy az utas resz magasabban volt. de az nem ram volt szabva vhogy mert nekem nagyon kenyelmetlen volt hosszabb tavon.(azzal vettem anno a mocit)
punkosd hetfo jo lenne neked is akkor ha jol ertem?
teleszkopszerviz? mire jutottal vele? gondolom a szimering ugyben van szervizelesen a gep..
nekem okes a 20.a eddig
nezelodtem mar en is merre lehetne indulni, s ez a rendezvenyes dolog nem is rossz otlet
de ha barkinek van otlete ne tartsa magaban
Mindenképp Pünkösd, mert nekem előreláthatólag jövő hétre még nem lesz motorom.. :/ Ha szerencsém van, akkor jövő hétvégére össze tudom rakni az 'új telómmal' :)
Őö.... akkor most Pünkösd? Csak 2nap! Ha gond lenne! Nehogy az ut szélén éjjszakázzak! :D
Csak mert a Màjus 1. az elég huzos! Szűkös a nap! Reggel 150km,meg este 150km meloba,meg mellette a motorral elmenni jobb esetben is vagy 200km a találka oda vissza! Attol függ hol lesz! Kevés az a 24óra! :)) Lekavarok 100km kb 1,5óra alatt gyorsabban nem megy! Még ez is meredek! :))
Nekünk a melótol függ,de probáljuk megoldani. Ott kell lennünk.
Az igen. Jó kis szülinapi ajándék.

Ez már tegnap megtörtént.
Természetesen idén sem fogom kihagyni a Szülinapi ajándékomat (aug 20), hogy láthatom a többi Apriliát. :)
Engem is felírhatsz a jelentkezők listájára.. :)
Helyes darab. Eddig egyenlőre alakúl a csapat szerintem,de a pünkösd ugy néz ki a társaság nagy részének jó.Vagy valaki tud konkrétabbat?
Pünkösdkor (? én eddig május 1.-ről tudtam) és a nyár végén lesz találkozó!

Nyárira jössz? Mert Én ezt a májusit kihagyom, de a nyárin tuti ott leszek.
Megvizslatnám már a szörnyetegedet, mert.... tudod.